Gina
|
Sem že večkrat pisala, zato kopiram: Bioresonanca je taka "mašina", ki deluje na vibracije atomov. Ker si zihr brala moje razlage atomov nekje drugje, radha, ne bom še enkrat vsega razlagala. Samo bistvo. Atom je sestavljen iz manjših delcev energije. Ti vibrirajo vsak s svojo frekvenco. Odvisno od tvoje osebne energije, ali če hočeš pretočnosti čaker, se spreminja valovanje vsakega atoma in njegovih delcev. Če imaš npr. alergijo, pomeni da se telo narobe odziva na neko navadno, običajno stvar. V resnici atom vibrira na napačnih frekvencah. Ta mašina pri bioresonanci oddaja tako frekvenco, ki je ravno nasprotna tvoji frekvenci telesa ali čakre ob stiku s tistim alergenom. V resnici hoče tvoj atomček umirit na nulo, da bi sam začel vibrirat v pravi frekvenci, ki je uglašena s tistim alergenom. Na nulo umirit se itak ne da, lahko se ga pa toliko umiri, da začne vibrirat v drugem ritmu kot sedaj, in v resnici (obstaja možnost da) zavzame take vibracije, ki so usklajene s tistim atomov, ki tebi predstavlja alergen. A sem dost simpl razložila? Pravijo, da se da energijo telesa obrnit tudi tako, da človeka umiriš s tem (bioresonanco), da ni tolk nasilen ali raztrresen ali kaj podobnega. Jaz sem bila na tej seansi in resniično oddaja EM valovanje, se pravi enako, kot ga oddaja naše telo - pač v različnih frekvencah. Samo meni je čisto preveč močno, sem pa res "preobčutljiva" za vse EM dražljaje. (EM= elektromagnetizem). Sem bila tolk bombandirana s to energijo, da mi ni dobro delo. Mogoče pa tista, ki je to delala ni znala pogruntat, kako moji atomčki delujejo (to dela z nihalom). V principu je to zelo dobro zastavljena zadeva, ki jo (včasih) izvajajo ljudje, ki ne vidijo EM, morda jo nekateri niti čutijo ne- to pa je tisto, kar je narobe. Tako da težko verjamem, da lahko dolgoročno spremeniš svoje energije, če nisi pošlihtal v glavi. Itak se vrnejo nazaj na prejšnje stanje, ker začneš tako vibrirat (v glavi). Naj dodam še to, da sem prepričana, da se pri otroku te energije da veliko lažje spremenit, ker so njegove energije še čiste, pa ker ne živi "v glavi", ker je kot plastelin, nima še softwera čist pokvarjenega, kot se zgodi pri dolgotrajnih disfunkcijah pri odraslem človeku. Pa še to, da se mi zdi, da je daleč največ odvisno od tistega človeka, ki terapijo vodi. Če je sposoben zaznavat energije, potem ugotovi čisto ok, če pa ni, pa niti slučajno ne.
|