Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gostilne, restavracije, picerije na Dunaju 31.10.2006 11:17:57
|
|
|
|
soncece24
|
Pub Sieben Sterne - imajo najboljša reberca na svetu!
|
|
RE: Gostilne, restavracije, picerije na Dunaju 8.11.2006 9:25:29
|
|
|
|
tinica
|
No mi imamo tudi namem it na Dunaj nekje okrog božiča z 2 letnim sinom. Zato me Blak zanima a greste vi tudi z otroki in kaj počnete oz. kaj si je primerno ogledati z otrokom. Šli bi pa nekje za tri dni. Lp, Tina
|
|
RE: Gostilne, restavracije, picerije na Dunaju 8.11.2006 23:40:57
|
|
|
|
blak
|
Ja, gremo z našim , ki bo takrat star 8m, tako da ravno dosti ne bo sodeloval. Če pa si pogledaš nekaj starejših tem, pravijo, da Prater ni ravno otroku prijazen: kolo je kar je, drugače pa da deluje zanikrno. Ne vem, mi itak ne bomo šli, saj na kolo ne moremo...drugače pa bomo raje uživali po centru. Lučke, božične pesmice, vonj po sladkem... Joj, pa skoraj bi pozabila. Lani smo tudi bili na Dunaju in so v Rathaus-u imeli ene ful fajn delavnice za otroke na temo božič-novo leto. Otroci so pekli, delali mozaike, albume s servetno tehniko, izdelovali okraske in vse to si lahko tudi kupil. Ful lepo! Samo ne vem, če bodo te delavnice še trajale, ko greste vi. Lani so bile konec nov, začetek dec. BTW: Če imaš možnost, pojdi raje konec nov, cene hotelov v dec so kar dvojne! Okrašeno pa je pravtako in vse se že dogaja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?