Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj menite o Kiddy life pro? 31.10.2006 18:31:10
|
|
|
|
SašaR
|
Mi imamo star model kiddy life plus in nam je super. Sicer je tamala najprej protestirala, ko smo ji dajali gor tisto varovalo, samo sedaj se je navadla. Imamo pa skozi v "ležečem" položaju, ker vedno takoj zaspi. Drgač ima pa eno pomankljivost - je nizek sedež (kot tisti od 15 kg dalje) in tamala bolj slabo vidi ven. Ni tako visok kot tisti od 9 - 18 kg.
|
|
RE: Kaj menite o Kiddy life pro? 31.10.2006 20:18:06
|
|
|
|
beti 1
|
Mi mamo Kiddy life plus in smo super zadovoljni. Ko je otrok manjši res slabše ven vidi, predvsem v ležečem položaju. Je pa Concord tudi tako nizek. Mi smo zdaj kupili Evolvo, ker je v akciji v BC-ju. Sicer jo uporabljamo šele drugi dan, pa se mi zdi, da je Kiddy precej boljši. Čeprav Evolva kot taka sploh ni slaba, ampak Kiddy je res za razred boljši od ostalih sedežev 9-36. Pri montiranju nimaš kaj falit, varnost pri čelnem trku je celo večja kot pri tistih 9-18kg, seveda če uporabljaš zaščitno mizico, prevleka enostavno snemljiva, se super opere in nič ne "izgubi",... Če bi imela priložnost pred nakupom stestirati avtosedež bi se najverjetneje odločila za še enega Kiddya. Že tako sem bila čisto frapirana, ko sem 2 dni prepozno ugotovila, da so ga imeli septembra v Arielu v akciji za 39.900. Če se odločiš za Kiddy life pro, bi jaz na tvojem mestu počakala še kaka 2 tedna, saj bo v Arielu verjetno promocijska akcija za ta avtosedež. Vsaj tako je bilo, ko so pričeli prodajati Life plus, so zelo kmalu imeli akcijo. Uspešen nakup in srečno vožnjo
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?