Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Zakaj si moj pes grize nohte??? 30.10.2006 19:23:31
Anonimen
Naša si grize nohte! Prvič vidim da bi si pes grizel nohte!!! A mi zna kdo povedat zakaj to počne? Seveda ma normalno postrižene, pa niti ne na frišno, da bi jo to motilo. Ma kdo kakšno idejo, zakaj to počne?????
RE: Zakaj si moj pes grize nohte??? 30.10.2006 19:25:32
Anonimen
Kolikor se uspela prebrat izza tega avtomobila zraven, bi mogooče lahko rekla, da gre kuži res na živce, da so ostri robovi, pa jih "pili". Edino če si jih skozi grize, potem pa ne vem.
RE: Zakaj si moj pes grize nohte??? 31.10.2006 17:57:44
Anonimen
Danes sem ji jih malo postrigla, pa jih je spet grizla. In ziher nohte, ne dlako, ker mi gre prov na živce ko kar poka. Sem enkrat že mojega kregala, sem mislila, da si jih on grize! Si pa grize v glavnem te zgornje, kako se jim že reče... ko ma na vsaki tački sam po enega, včasih pa tudi druge, tak da...
RE: Zakaj si moj pes grize nohte??? 7.11.2006 22:46:52
Anonimen
No, naj povem, da sem danes klicala veta in mi je rekla, da lahko da ma zamašene žleze ali pa da ima glivice. Da nikakor ne grize krempljev kr tako. Zato sva jo peljala pokazat, žleze so bile prazne (je vseen mal spucala), glivice pa tud niso. Je pa rekla, da je en čas ne smem nč kopat, da ma mogoče suho kožo. No, dobila je pa vseeno injekcijo proti srbenju, ki naj bi delovala malo dlje kot en teden, če bo pa še potem grizla kremplje, pa morva it nazaj. Ampak me je ati prej klical, da si jih je spet, tak da ne vem več nč. Bomo mal spremljali in opazovali, če ne gremo pa nazaj. Lahko bi tud bla alergija na kakšno hrano ali pa celo na travo. Je pa najprej vprašala, če je velik sama. Aham... ko gresta ati in mami v trgovino, jo k men pripeljeta, da tud eno uro ni nikol sama Ni kej, najbolj razvajen na svetu je!