|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odločitev
29.10.2006 6:57:50   
mala zirafa
Včeraj mi je moj dragi tako dvignil moralo, naj vam povem da sva debatirala, kdaj bi bil on za naslednjega otroka 100% ZA.Valda moški kot moški, in je rekel ko bodo službe.Dodal je še čez dve leti, ker ga je verjetno malo strah in si mislim da ni tolko razlog služba.Sicer se meni v kratkem obeta, on pa še vedno išče.Odločil se je in me fuuul razveselil.Ker ponavadi vedno ko sem mu kaj omenjala mi je rkel "umiri se".Saj ne bojo nikoli razumeliuser posted image .Celo imena sva že izbirala.težko je, če si ženska želi, moški pa ne.V prihodnje enkrat pa se bova oba!!To sem vam morala povedat.lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odločitev
29.10.2006 7:30:36   
total
No lepo user posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2006 7:39:43   
BLAŽIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa je lepo slišat.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2006 7:46:52   
paris
Ja, fino no! user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2006 8:18:01   
mala zirafa
Hvala za lepe besede.Ni lepšega kot to, da sta oba za.Ste se ve znašle kdaj v situaciji ko vaš dragi še ni bil pripravljen za očkota?

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2006 8:34:27   
florita
Lepo, zirafa. Ampak pomoje je naše moške mal strah, ko začnemko govoriti o dojenčkih. Pri mojem je bilo isto, počk še mal, ja kam se pa musi....je govoru. Sedaj pa si ga res želi, ga pa noi od nikoder. Meni se pa obeta da mi v službi ne bodo pogodbe podaljšal, stara sem 31 in ne mislim čakat na novo službo. Zadaj so v prvi vrsti otroci.

Vidva kar pozitivno razmišlajta, midva tud že imena zberava, pa se mi zdi da je vse skupaj potem res vroča želja in tud sex je pol bl zanimiv......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2006 10:55:03   
Katrin
user posted image  za vajino odločitev in srečno!

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2006 11:20:51   
Anonimen
Tudi jaz sem že nekaj časa za otroka, pa moj fant še ni pripravljen na to. Tako, da čakam, kdaj bo pripravljen in mu razlagam, da če vedno razmišljaš, da ni pravi čas lahko ostaneš brez otrok. Jaz pa si tega ne želim. Sem pripravljena na otroka in si ga želim. Upam, da bo kmalu tudi on za.

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.10.2006 14:34:43   
ninocka
Ves kaj, ce bi vedno cakale moske, da bodo 100% pripravljeni na otroka, bi ze izumrli.
Po mojem mnenju si moski nikoli ne zeli otroka toliko kot zenska, niti ne dozivlja nosecnosti in potem novorojencka z isto intenzivnostjo custev kot me. Ker pac niso oni noseci, ne cutijo otroka v trebuhu, ne dojijo...je za njih to mal tko...pa ne mislim s tem, da otroka nimajo radi al pa da je nezazeljen.
Ko pa enkrat dobivajo nek feedback od otroka, takrat se mi pa zdi, da se jim cist obrne...na pozitivno seveda user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.10.2006 14:51:37   
sisi80
Tudi jaz mislim, da so moški drugačni, kar se tiče želje po otroku. Me si želimo, oni pa si morda želijo zaradi nas, same njih pa je strah. No, vsaj jaz sem imela takšen občutek. Čeprav je zdaj zlati ati, je samo odločitev, da bova začela delati na user posted image  bolj težko sprejel. Čeprav sva imela tako službe kot stanovanje. Ko pa sem postala user posted image , se mu je v glavi le posvetilo, da je prišlo do novega bitja in sva bila skupaj oba zelo srečna.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.10.2006 16:58:32   
Pandica
No, da še vam jaz povem mojo zgodbo. Pred pol leta sem na pobudo mojega fanta nehala jemati KT in sva začela delati na user posted image  . Seveda sem vsak mesec dobila user posted image  in bila vedno razočarana , pol sva se še z fantom začela kregati in bilo je tako hudo, da sva šla celo narazen. Mesec dni sva bila narazen, zdaj sva spet skupaj user posted image  in ne govori mi več nič druga kot to, da komaj čaka, da boma imela user posted image  . Se mi zdi, da se mu že meša od želje po user posted image  .
Mogoče pa je rabil nekaj časa za sebe in da je premagal "strah", ki ga prinese user posted image  .
Tako, da drage moje mislim, da bo slej ko prej vsak moški prišel do ugotovitve kdaj si želi in je resnično pripravljen na user posted image  .
In zdaj se že pogovarjama kako boma že šla v Baby center gledati vozičke in vse ostalo.... user posted image
Zdaj user posted image  ne pričakujem okrog 5.nov. Bomo videli kaj bo...

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.10.2006 17:19:11   
K_a_t_j_a
No tudi moj  user posted image  mi je ta mesec rekel, da si želi bebico. In me je zelooo presenetilo. In sma se odločila, da začnema drugo leto v jeseni delati na tem, saj si že oba želima malo štručko. Komaj že čakam user posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 12
30.10.2006 8:15:25   
Klarita
Ko sem spoznala mojega dragega sem vedela, da je družinski človek, ampak nisem vedela kdaj bo pripravljen na user posted image . On ima stalno službo, jaz pa sem bila najprej na zavodu, sedaj sicer že skoraj celo leto delam, ampak nimam še stalne zaposlitve. Torej moj dragi je najprej bil prepričan, da bova čakala na moj pogodbo preden začneva delati na user posted image . Ker pa se je to tako zavleklo, mi je on predlagal, da nama gre čist vredu, čeprav jaz trenutno bolj malo zaslužim in da bi rad kar sedaj, ker si grozno želi user posted image . Tako sem bila presenečena in šokirana, da so mi kar solze na oči stopile. Opazila sem tudi, kako so ga dojenčki in otroški prijateljev čist razsnežili....
To je bil res posebni trenutek.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.10.2006 8:36:28   
mala zirafa
Kako ste me presenetile s tako velikim odzivom.Prav svesela semuser posted image
Po mojem je tudi glavni razlog strah.Mislim da si želijo biti popolni očetje, da otrku slučajno ne bi  česa manjkalo...V resnici pa gre za brezpogojno ljubezen (sveda vključno z osnovnimi pogoji za preživetje).Tudi jaz sem takoj za akcijo.Če bi se res ozirale na službe, bi kot je ena predhodnica napisala, IZUMRLI.Jaz imam 28 let, on 33.Je kar visoka meja?tudi jaz se bojim in se mu že rekla, da ko bo odločitev definitivna,pa ne bo takoj ratalo.On pa, če je takrat, zakaj ne bi zdaj?Oh, ti moški!
Tako, da ne bom nakladal preveč, ampak super je ta forum!Seveda vam sporočim še kakšno lepo novičko, če le bo.lp

Neposredna povezava do sporočila: 14
30.10.2006 8:43:07   
Maj75
Živjo drage "sotrpinke"

Se strinjam z vami, še posebej s florito. Tudi jaz sem stara 31 in imam službo za določen čas, čeprav se mi obeta, da me drugo leto zaposlijo za nedoločen čas. Skratka, mož je bil ravno zaradi tega skeptičen (čeprav ima on odlično službo in bi nam šlo prav super), češ, počakva še mal. Ampak leta tečejo in otroka ni tko simpl naredit, kar je spoznal tudi moj možek (pa še vsi najini prijatelji jih ali imajo ali pa pričakujejo), zato sva v septembru začela delati na user posted image . user posted image  ne pričakujem 11. 11. in upam, da ta mesec zagledava user posted image .

Strinajm se z vami, da moški nikoli ni 100% pripravljen na user posted image , ampak šele potem, ko mu ga položiš v naročje, takrat pa se prične velika ljubezen.

Torej, želim vam vso srečo in da bi čimprej zagledale magični user posted image .

Lp, Maja

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?