Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: evo pomoč mladim družinam 27.10.2006 14:59:48
|
|
|
|
Mina1
|
hvala, sem si sprintala, doma bom prebrala, če lahko tudi jaz oddam in kako to sploh gre.
|
|
RE: evo pomoč mladim družinam 27.10.2006 16:00:09
|
|
|
|
vesna.com
|
UPRAVIČENCI DO SUBVENCIJ • imajo status mlade družine, • imajo sklenjeno prodajno pogodbo za nakup stanovanja ali izdano pravnomočno gradbeno dovoljenje za gradnjo individualne stanovanjske hiše in • v kateri dohodek na družinskega člana ne presega polovice povprečne plače v Republiki Sloveniji v preteklem letu Upravičeni kandidati, ki bodo izbrani na podlagi javnega razpisa s sklepom, bodo za leto 2006 na vsakega družinskega člana prejeli 160 € subvencije oziroma njeno tolarsko protivrednost. Zdej pa ne vem a jst to prav zastopim al ne.Da morš met pogodbo za nakup stanovanja oz. gradnjo hiše za to da dobiš pomoč mladim družinam?In če si torej kupil stanovanje ali delaš hišo boš mogoče dobil 38 jurjev za člana ?Res pomoč za rešitev stanovanjskega problema! (sej upam da kej nisem prav razumela)
|
|
|
|
RE: evo pomoč mladim družinam 27.10.2006 16:01:59
|
|
|
|
piščanc
|
to je pomoč mladim družinam, ki si prvič rešujejo stanovanjski problem. višina je res nizka, ampak nekaj je pa le
|
|
RE: evo pomoč mladim družinam 27.10.2006 16:19:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, status mlade družine... če sem noseča in bom februarja imela otroka, nisem v tej igri, a ne? Mora otrok že biti rojen?
|
|
|
|
RE: evo pomoč mladim družinam 27.10.2006 18:13:37
|
|
|
|
jasnika
|
madona me moti da se takole hvalijo z to pomočjo, no saj je pomoč ampak za takšne ki so tako ali tako kreditno sposobni in bojo do svojega stanovanja prišli tudi brez te pomoči, KJE PA SMO POTEM MI ??, ki je samo en ali celo noben kreditno sposoben pa smo kljub temu primorani plačevati najemnino, LE KAJ PA NAREDIJO ZA NAS?????? N I Č!!!!!!! za vse tiste ki se pa želijo prijavit na ta razpis pa info ki sem jo zasledila, da se je potrebno čimprej prijavit, saj lahko predčasno zaključijo razpis, če se jih bo toliko prijavilo, da jim bo ta denar takoj pošel!! lp
|
|
|
|
RE: evo pomoč mladim družinam 27.10.2006 18:16:53
|
|
|
|
Anonimen
|
160 eurov na člana na leto? Mi smo štirje, torej 640 eurov letno. Oprostite, prosim, ampak toliko je EN OBROK kredita za stanovanje. Enajst jih pa še ostane (letno). In veste kaj? Če sem jih sama sposobna plačati ENAJST, jih bom pa sama plačala tudi DVANAJST. Zaradi enega obroka se jaz ne bom glede ničesar pričkala ne z državo ne s kom drugim. Naj si razpis z vsemi obrazci vred kar lepo nekam vtaknejo. Tudi kartuše od printerja ne grem trošit za to. Vsak mesec dam 150 jurjev za stanovanje (najemnina + stroški). Če se bomo zdaj res spustili v hipoteko, bom sicer mesečno na istem znesku, ampak ga bom vsaj za svojo rit metala, ne pa za rit od gazde. Nadaljnih deset let. In če bi mi en mesec na leto plačala država, si jaz ne bi mogla privoščiti čisto nič več. In čisto nič prej. In čisto nič drugače. Tako, da - hvala lepa za tako državno stanovanjsko pomoč mladim družinam.
|
|
|
|
RE: evo pomoč mladim družinam 27.10.2006 18:23:17
|
|
|
|
jasnika
|
Kerensa vidim da sma istega mnenja mater me jezi da se takole obnašajo pol pa pravijo kaj vse naredijo za mlade naredijo za nas en K....
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.