|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naročilo slik preko www.digitalnafotografija....
27.10.2006 12:52:26   
Pikapolonica
Me samo zanima, kaj v bistvu pomeni, da bo naročilo obdelano v dveh dneh. A da v ponedeljek že lahko dvignem slike v njihovi poslovalnici, ali kaj? Sem pa naročilo oddala danes dopoldne.

LP, Pikapolonica user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naročilo slik preko www.digitalnafotograf...
27.10.2006 12:59:51   
Mikica
Ko so slike narejen, ti pošljejo še mail, da jih pridi iskat.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2006 13:06:35   
Samoyedka
Pikapolonica, jaz vedno pošiljam slike preko tega programa in jih hodim iskat potem v Comtrona (Slovenj Gradec). Po mojih izkušnjah traje nekje 5 dni, da so slike gotove in v poslovalnici, torej jih boš dobila nekje v sredo, četrtek. Mene vedno pokličejo na mobitel, da jih lahko pridem iskat. Ker dobila boš še sporočilo, da je naročilo končano, vendar to še ne pomeni, da so slike tudi v Comtronu za dvignit. Če si vpisala med podatke tudi tel.številko, te bodo po mojem tudi poklicali. No, pa ful zadovoljna sem do sedaj bila s slikami- res malo dlje traje, da jih dobiš, so pa ugodne in lepe.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2006 13:20:33   
Pikapolonica
Hvala obema za tele podatke.... Danes sem nasploh prvič naročila slike preko interneta in samo upala sem lahko, da bo vse OK. Pa sem zdaj pomirjena. Je pa akcija zdaj - 50%off. Je blo treba izkoristit....

LP, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2006 8:53:45   
Samoyedka
Pikapolonica, tile imajo celo leto 50% off user posted image Enkrat velja tri mesece, pol jo podaljšajo na pol leta, potem samo za en mesec...v glavnem, vedno je skonto!

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2006 20:40:07   
Pikapolonica
user posted image user posted image  Ha,ha user posted image user posted image , a res? No, saj nimam nič proti. Sicer sem pa slike dobila v 1 dnevu!!!!!! user posted image user posted image Še z dodatnim popustom na količino....user posted image user posted image  Nisem mogla verjet. Pa še lepe so za povrh.

Skratka, zelo sem zadovoljna!

Pozdravček, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?