Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 11:55:30
|
|
|
|
baguSka
|
kaj pa ponoči? .. se prebudiš.. čist horny.. pa napadeš? Oooo yeah!!!
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 11:57:22
|
|
|
|
baguSka
|
Btw: TJAZY IN ZAHI, ce mislta debatirat o drogi, potem raje odprita drugo temo!!!! Mislim da tole ne spada ravno sem
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 11:59:43
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samoyedka Tjazy, pol bi tut z letala skoču brez padala, če bi ti tale tvoj frend reku, da boš letel? Eh, ne mislim debatirat, sigurno pa vem, kaj govorim, ker se poklicno ukvarjam z jankiji, tak da... poklicno se ukvarjaš z đankiji.. respect.. torej veš kaj je droga.. oz. kakšen je vpliv droge.. no.. en ki se ukvarja npr. z alkoholiki.. en pa z heroinskimi odvisniki, se bo strinjal, da sta obe droge pogubne za človeka.. ampak ne smemo mešat teh drog z THCjem, ki nima niti približno tako telesno zasvojljivega učinka kot heroin, alkohol, nikotin, koneckoncev kofein.. vem da je velika povezljivost med THCjem in prehodom potem na trde droge.. ampak do tega lahko pride tudi brez THCja.. če je posameznik firbčne sorte.. ga bo zanimala tudi kakšna bolj trda droga sam sem za popolnoma legalizirano drogo z vsebino THCja.. ali pa prepoved vse druge droge.. kot je alkohol, nikotin, kofein... ali naj bo eno.. naj bo še drugo.. razlike med temi drogami pa ne smemo delati..
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 12:00:36
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka kaj pa ponoči? .. se prebudiš.. čist horny.. pa napadeš? Oooo yeah!!! a teb tut to kul?? men je tko.. mal kinky.. ampak erotiš..
|
|
|
|
RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah??? 27.10.2006 12:52:12
|
|
|
|
srki
|
Tudi .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?