|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Problemi nočem več.....
27.10.2006 9:00:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zakaj ne?
s svojimi preteklimi dejanji je nekak potlačil mojo spolno slo do njega in vsi poljubi so mi preveč.

Kaj je naredil, ajde hitro povej. Smo že bližje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
27.10.2006 10:08:30   
Anonimen
Kaj je naredil, ajde hitro povej. Smo že bližje

1. ni me sprejemal take kot sem
2. ni imel spoštovanja do mene
3. ni se mi posvečal
4. ni me poslušal, ni bilo pogovorov
5. udaril me je(večkrat), se spravljal name, me silil v spolnost

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
27.10.2006 10:28:44   
Anonimen
Ja ti pa si izpostavila najmanjši problem. Še dobro, da si naletela zdaj na meneuser posted image Še eno vprašanje:

Zakaj si z njim? Pa ne mi odgovorit zaradi otrok.

Drugo vprašanje, kdaj ga boš zapustila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
27.10.2006 11:03:00   
lenika
Ja pa kaj si ti normalna? Ja itak, da ti ni in da ga nimaš rada. Sja ni mogoče imet rad človeka, ki te zaničuje, pretepa, posiljuje.

Čim prej stran od njega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.10.2006 11:08:45   
Anonimen
Mogoče pa je kakšna anonimna vskočla in je to spet nateg..

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
27.10.2006 13:36:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess
Mogoče pa je kakšna anonimna vskočla in je to spet nateg..

Nives ni nateg, jaz se o takih stvareh ne zafrkavam. Avtorica teme.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
27.10.2006 18:46:52   
dory
user posted image user posted image kaj pa ce ti se ti koncn mal v roke vzela in zresnila??? mislim hudo...najprej te nabunka,pol ga hoces pustis, vmes te pa se mal posexa in ti se sprasujes, ugotavljas in analiziras ce je to ljubezenuser posted image ... in  se kar cakas?? na koga...na marijo,da se ti prikaze...

sori ampak zej se mi pa zdi,da bi ze tvoj tebe mogu dal na off,ker ti se ocitno ne bos nikol spravla k sebi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.10.2006 9:48:24   
Anonimen

3. ni se mi posvečal

Punca, en namaz "sladkega greha" pa tegale ne bo pokril in skril... Sama že veš, kaj boš naredila, od nas si želiš samo še potrditev, da si se prav odločila.
Jaz bi spokala in šla. Za nasilnega partnerja pa ni prostora v mojem življenju. Če se je sprevil nate, obstaja velika verjetnost, da se bo spravil tudi na vajine otroke.... Skratka - prekini zvezo in si uredi življenje brez zgoraj napisanih 5 točk.
Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
1.11.2006 19:48:07   
MALINČICA
Ne razumem zakaj se siliš v nekaj, kar te odbija?
Poslušaj sebe in najprej osreči sebe.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.11.2006 23:27:10   
firasto
A obstaja kakšna knjiga na teme o spolnosti? Oz. o problematiki.

Mislim, da nimaš problema v spolnosti, ampak imata težave v odnosih. Zagotovo govorita različne jezike ljubezni. Nista še znala poiskati stvari, ki pri drugem vzbujajo zadovoljitev potrebe po ljubezni. No, mislim da ima to težavo predvsem on. Kot razumem, je on še vedno nor nate, vendar ne zna zadovoljiti tudi tvojih prioritetnih potreb, ki bi te navdale z ljubeznijo do njega. In če ženska ne ljubi, se ne more predati v ljubljenju in posledično so prisotne tudi fizične  bolečine.
   Glede na povedano, pa bi bila tudi velika neumnost vreči puško v koruzo, če sta se drugače sposobna ujeti, kajti nimaš garancije, da se boš s kom drugim ujemala bolje. Seveda, če ne poskusiš, ampak običajno potem poti nazaj ni več, čas pa neusmiljeno teče, in že si osamljena stara teta...
 Pogruntajta, kaj je tisto, kar v tebi polni rezervoar ljubezni in če res ne bo šlo, šele potem menjaj partnerja. Vendar mislim, da je vajina veza še vedno rešljiva, saj še nista skupaj 20 let, ki so potrebna, da se partnerja resnično v polnosti spoznata, seveda, če pridno delata na tem. 

V pomoč so ti lahko vse knjige dr. John Gray-a: Moški so drugačni-ženske tudi; pa tudi druge, sedaj nimam vseh naslovov tukaj, ti jih pa toplo priporočam. Nekaj o vajini težavi pa lahko najdeš tudi v knjigi: 5 jezikov ljubezni, Gary Chapman, ki govori ravno o tem, koliko različnih jezikov ljubezni ljudje govorimo.

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.11.2006 23:55:19   
firasto
Sedaj sem pogledal naprej in videl spisek. Nisem več čisto prepričan, da je res nor nate, ampak se mi zdi še samo, da je nor. No, sama se boš morala odločit, ali je vredno, da ga naučiš, kako naj te ljubi in ali je vredno pozabit, kar vse ti je prizadejal. V partnerstvu ni prostora za ukazovanje in zahteve, da ti partner mora nekaj uresničit. Nikogar ne moreš prisilit, naj te ljubi. Ljubezen je izbira in je ne moremo izsiliti. Kritike in zahteve vodijo v slepo ulico. Namesto tega je potrebno uporabljati prošnje.
  Sprašuješ, ali je lahko z drugim bolje? Običajno je tako, da pritegneš to, kar si. Od tod tudi dejstvo, da si večina ljudi zasluži drug drugega. Bolje bo samo, če se boš najprej sama naučila samospoštovanja, sicer boš samo zamenjala enega bedaka za drugega. Če dovolimo, da nas nekdo ponižuje, s tem ne izkazujemo ljubezni. Prava ljubezen pravi: Preveč te ljubim, da bi ti dovolila takšno vedenje do mene, ki škoduje obema.

Knjige pa vseeno preberi! Vedenje ti bo prišlo prav v tej ali bodoči zvezi. Veliko sreče v osebnostni rasti ti želim. user posted image

"Kako naj odpustim?"

(odgovor članu firasto)
Neposredna povezava do sporočila: 36
2.11.2006 6:08:32   
Anonimen

seksat s partnerjem, čeprav si umisli vedno nov položaj al pa celo več hkrati,

ne uživam z njim, ne uživam ob poljubih....objemih.....

kar na off ga bom dala...user posted image user posted image user posted image

Kdaj se to zgodi...da ženski ni več do ljubljenja,
naj povem še to on je čist nor name, skup sva pet let.....

Danes zjutraj sem že itak nadrkan zdaj pa še preberem en kup postov, ki veze z vezo nimajo. Anonimen post je definitivno prekratek, da bi se iz njega dala izluščit kakšna pomembnejša diagnoza zato tukaj ne bom obsojal tistih, ki zagovarjajo metodo "rep med in pot pod noge"! Ljudje, če nista v stanju, da svoj problem malo bolj opišete potem bolje, da ne pišete. Razen, če želite prebrati to kar želite. Tukaj so bistvene okoliščine, odnos s partnerjem prej in zdaj ter vizija v prihodnosti. Če je partner izključni "krivec" za tvoj odnos do njega potem se lahko resnično vprašaš o smiselnosti vajine zveze. Recimo, da si bila prevarana, ponižana ali karkoli. Če za tvoj odnos konkretnega razloga ni, razmisli kaj je do tega privedlo. Absolutno mora obstajati razlog za tvojo nezainteresiranost. Mogoče so problemi celo biološkega izvora, kakšna psihična bolezenska stanja (depresije, nervoze,...), ki človeka pogosto paralizirajo ne samo v seksualnem, ampak tudi osebnostnem smislu. Mogoče prestajaš kakšno eksistencialno krizo, kaj podobnega... Nagle spremembe v življenju... Ljudje se na takšna neravnovesja odzivamo popolnoma drugače, zato je nemara v tvojem odnosu do partnerja vzrok potrebno iskati nekje popolnoma drugje, še najbolj v sebi. Če partnerja ljubiš je jasno, da ti najverjetneje ta problem ne bo signal, da ga zapustiš. Čeprav v takšnih situacijah druga stran načeloma trpi, še ne pomeni, da je zveze konec. Mogoče je treba stvari samo postaviti na svoje mesto, repozicionirati in redefinirati relacije. Kje sem jaz in kje moj partner in kje sva skupaj v odnosu. Nekaterim je dano, da takšne spremembe rešujejp brez večjih naporov, drugi žal te seče nimajo. Pomembno pa je, da se problema začneta zavedati in ga reševati.   

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
2.11.2006 6:10:14   
Anonimen
OK pardon, šele ko se oddal svoj komentar sem videl da je Anonimna o vsej stvari spregovorila bolj podrobno. Brez zamere.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
2.11.2006 9:58:13   
Anonimen
Bakfark in Firasto, ki prebereta samo prvi post in šele potem, ko napišeta odgovor, prebereta celo temo, ne moreta vedeti, da se tale njuna (od Anonimne in njenega... hmmm... cenjenega soproga) zgodba na našo grozo vleče že mesece in mesece.

Nekaj časa smo vzpodbujali, se zgražali, aplavdirali, upali, silili, zdaj pa evo po pravici povedano že malo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
2.11.2006 11:04:04   
firasto
zadne cajte nisem ravno veliko bral tem. Pa saj ni blo ekstra škode. Je pač malo bolj celovit odgovor. Če ga bo sposobna prebavit pa, bog ji pomagaj. Nekateri se pač futrajo tudi z lastnim trpljenjem. Lažje se je delati žrtev, ker se potem ni potrebno spremeniti.

"Kako naj odpustim?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
2.11.2006 11:15:57   
janusha
Popolnoma se strinjam z obširnim odgovorom bakfark-a, namreč dejansko se moraš najprej sama usesti in premleti kaj si sploh želiš. Dejstvo je da je ravno tam nekje po petih-sedmih letih skupnega partnerstva najbolj kritično obdobje in tu je samo vprašanje ali ga ljubiš ali ne, normalno se mi pa zdi, da pri vsakem pride obdobje, ko nekako misli, da sploh nič več ne čuti do partnerja, vendar, ko se v zadevo enkrat poglobiš, pridejo rezultati sami od sebe in enostavno veš kako naprej. Tudi jaz sem imela obdobje, ko nekako nisem vedela ali sva za skupaj ali ne, vendar predno sem se obširno lotila tega vprašanja šla parkrat sama s kolegicami ven kao žurat in doumela, zakaj sem z njim......., ZATO, ker ga LJUBIM in brez njega ne bi mogla živeti, vse kar je poleg pa so enkrat + drugič -, vendar to je ON in takega si želim. Razčisti najprej sama s sabo, če dejansko ne najdeš več nobenega plusa v njem in vajini zvezi, potem zvezo prekini. Ni vse tako enostavno, kot tule gor pišejo ja nista za skupaj, kaj delaš še z njim......... take situacije so težke in treba jih je temeljito predelat, ker v nasprotnem primeru ti je lahko zelo žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
10.11.2006 20:54:49   
KiSsMyAsS
Jst ne razumem kk lahko ene pisete, da naj ga zarad tega pusti??? Pac to ni najbolj pomembna stvar in se lahko ljubezen pokaze tut na druge nacine, ne pa sam tko. Jst mislim, da bi se dol vsedla pa pogovorila in bi blo treba to nekak resit. Pa nikakor ga pustit samo zarad te stvari. Brezveze. Srecno

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 42
20.11.2006 19:37:14   
ronja
KissMyAss, mislim, da so vsi napisali, da naj ga pusti zaradi tega, kar je napisala tule:

Kaj je naredil, ajde hitro povej. Smo že bližje

3. ni se mi posvečal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Čišča
grahek85

Koliko časa je trajala čišča?

do 2 tedna (27%)

2 do 4 tedne (26%)

4 do 6 tednov (36%)

več kot 6 tednov (11%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!