Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rjav izcedek pred pdp.... 26.10.2006 11:32:59
|
|
|
|
Lana_s
|
Če ni čep, mislim da je to od pregleda. Na koncu je mene moja gin. opozorila, da lahko da bom imela krvav izcedek po pregledu. Pred popadki pa nisem nič krvavela.
|
|
RE: rjav izcedek pred pdp.... 26.10.2006 11:33:19
|
|
|
|
arielca
|
Možno je, da je izcedek posledica vaginalnega pregleda, čeprav se mi zdi, da se bo počasi začelo. Bodi pozorna na vse spremembe (na odtekanje plodovnice, popadke), potem pa v porodnišnico in SREČNO !
|
|
RE: rjav izcedek pred pdp.... 26.10.2006 11:36:42
|
|
|
|
muki1
|
Lahko je tudi znak bližajočega se poroda. Kaj pa misliš, draga, da bo tvoj kar not ostal '
|
|
RE: rjav izcedek pred pdp.... 26.10.2006 12:16:26
|
|
|
|
sisi80
|
Tudi jaz mislim, da se je začelo. Srečno in dobrodošla na forumu novorojenček, dojenček.
|
|
|
|
RE: rjav izcedek pred pdp.... 26.10.2006 14:47:43
|
|
|
|
naja78
|
ko bi blo vsaj res.da se je začelo........
|
|
|
|
RE: rjav izcedek pred pdp.... 26.10.2006 15:01:34
|
|
|
|
til
|
Po mojem se je začelo! Po mojih iskušnjah ko sem bila v 30. tednu sem se odprla 3-4 cm.Pri 33. tednih sem imela isto rjav izcedek in dr. Pušenjak mi je rekel da se je najbrž začelo. In res sem čez dva tri dni rodila! Po mojem se lahko začneš pripravljati pa veliko veliko sreče!!!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2006 22:50:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: rjav izcedek pred pdp.... 28.10.2006 20:02:39
|
|
|
|
najina pikica*
|
cao princeska.... jst sm imela rjav izcedek,ko me je g. pregledala vaginalno....
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.