|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za pomoč
26.10.2006 11:05:03   
Anonimen

zanima me kako je z zanositvijo po prenehanju kontracepcijskih tabletk.ali je tvegano zanositiv treh mesecih po prenehanju ali ne???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za pomoč
26.10.2006 11:08:02   
Klarita
Ne, moja G pravi, da tudi če bi v času jemanja KT zanosila, nebi bilo panike. Tabletke so že tako narejene, da ne škodijo plodu. Če pa si nehala jemat pa je še manj panike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2006 11:13:05   
tasi81
Tudi moje mnenje je tako, da dandanašnje tabletke naj nebi škodovale plodu. Če si prenehala z jemanjem teh tabletk naj bi blo dobro počakat kakšen mesec, ni pa nujno. S plodom naj nebi bilo nič narobe, tudi če bi prej zanosila. Saj konec koncev se je že zgodilo, da moja znanka zanosila kljub temu da je redno jemala KT in je šele na koncu cikla dojela da je noseča, ker user posted image  ni bilo od nikoder, pa je z otrokom vse vredu. Jst pa sem počakala tri mesece preden sva začela delat na user posted image , za kar mi je zdaj kar malo žal. Odločitev je pa vsekakor tvoja/vajina.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2006 11:54:48   
tejči77
Meni je sestra v ambulanti, ko sem ji omenila, da načrtujem prenehanje KT sicer svetovala naj počakava 3 mesece (se kako drugače zaščitiva), potem pa da ni problema. In da naj takoj začnem jemati (oz. 3 mesece prej) Tifol, ki ga dobiš v lekarni.
Ker pa mi je m nato zelo zamujala, mi je gin kar takoj dala klomifen in sva dejansko že dva meseca zatem že stopila v akcijo s priporočilom ginekologinje. Tako da v bistvu ni potrebno čakati. In tudi gin je rekla da ni panike tudi če bi takoj zanosila.
Tako da se lahko kar takoj opogumita.
pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2006 12:18:45   
sisi80
Kot so rekle že ostale, ni panike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2006 12:48:22   
šnucika
jaz sem brez problemov zanosila en mesec po koncu jemanja KT.
Tudi potek user posted image  je bil O.K.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2006 12:57:53   
Anonimen
Meni je g rekla naj začnem jesti Elevit (vsebuje tifol) pa da ne rabim nič čakati. Glede na to pa da nekatere pravijo da je dobro 3 mesece počakati pa bom malce pazla sedaj če pa se bo kaj zgodlo pa se bo.

Moram še samo ta Elevit kupit, ve mogoče katera kašna je cena?

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?