|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj je dabroston?
25.10.2006 19:58:19   
inibini
živjo punce mene pa zanima kaj je dabroston?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj je dabroston?
25.10.2006 20:11:40   
mateja 26
Oj!

ti bom napisala povzetek iz knjige.

To je sintezen hormon,podoben naravnemu ženskemu spolnemu hormonu progesteronu.Veliko se ga uporablja za zdravljenje različnih menstuacijskih motenj,ki so posledica pomanjkanja tega hormona.Mednje spadajo odsotnost menstuacije,neredne in boleče menstruacije in PMS.Včasih se ga daje tudi za preprečevanje splava pri ženskah,ki so imele več spontanih splavov.

lp
mateja

(odgovor članu inibini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2006 12:29:26   
taja1
Po prenehanju jemanja KT nisem dobila M dva meseca. G mi je predpisala tabletke Dabroston.

Jemati sem jih morala en teden, nato pa sem dobila M.

Mogoce ti bo to kaj pomagalo...

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2006 16:54:44   
inibini
o hvala za odgovor!!!!joj spet sem dobila user posted image !!!!!!!!no še en dan pol pa spet   user posted image upam da bo user posted image v novembru!in vsem vam želimuser posted image .upajmo skupaj!

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2006 13:58:14   
lana38
Mene pa zanima sledeče. Tiste, ki ste jemale Dabroston v drugem delu ciklusa za podporo morebitni user posted image , kako ste ga jemale? A ste ga potem, ko ste odkrile, da niste user posted image , prenehale jemati in je prišla user posted image ? Ali kaj?
LP

lana38

(odgovor članu inibini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2006 19:01:06   
andreja2000
ja,Lana,ko ga prenehš jemat sledi user posted image ,v kolikor je ni in je nastopilauser posted image ,nadaljuješ z jemanjem dabrostona običajno do 13t user posted image .

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2006 19:59:48   
lana38
Andreja2000!
Samo mene zanima, če ga ne nehaš jemati, a potem pride user posted image , če ni user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2006 20:31:37   
andreja2000
ja,pride user posted image ,vendar se običajno preneha jemat v tistem času,ko mora nastopit user posted image .Če pa je vendarle ni, se naredi test in če nastopi user posted image ,nadaljuješ z dabrostonom,če pa je niuser posted image  pa z dabrostonom,spet začneš po O.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2006 17:27:07   
lana38
Hvala Andreja2000, da si mi malo razjasnila stvari. Bom videla, kako se bodo stvari odvijale naprej in kaj bo po treh mesecih s K.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2006 18:36:27   
hokejistka
Oj!

Po slabem letu poskušanja tudi jaz ta mesec pričenjam z dabrostonom. Ginekologinja pravi, da imam ciste na jajčnikih in da moram tri mesece papcat dabroston, potem mi bo pa klomifen predpisala, če še vedno ne bo nič.

Samo mi nekaj ni čisto jasno. Moji ciklusi so tam nekje na 34 dni. Ginekologinja mi je predpisala tri škatlice dabrostona za tri mesece. Jemati moram 2*1 tableto na dan od 10 do 25. dne ciklusa. Andreja ti pa omenjaš, da če pride do zanositve, je treba z dabsostonom nadaljevati. Ampak jaz 25. dne ciklusa še ne bom vedela če sem noseča in bom morala čakat še 10 dni da opravim test. Kako je zdaj s tem? Meni ni nič jasno. Ima katera kakšno idejo?

Pa še to me zanima,kdaj ste jemale dabroston: zjutraj, zvečer, po obroku, pred obrokom. Ali se jemljeta obe tableti skupaj ali posebej.

Uh, sem zmedena. Pa hkrati prestrašena, da ne bo najin seks zdaj samo sredstvo da narediva otročkauser posted image .

Lep pozdrav vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 10
5.11.2006 18:45:14   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Mene pa zanima sledeče. Tiste, ki ste jemale Dabroston v drugem delu ciklusa za podporo morebitni user posted image , kako ste ga jemale? A ste ga potem, ko ste odkrile, da niste user posted image , prenehale jemati in je prišla user posted image ? Ali kaj?
LP

jaz sem ga v tretji nosečnosti začela jemati ker se ni videlo na UZ da sem noseča za sprožitev M. Jemala sem ga 14 dni po 2 x na dan potlej pa sem ga nehala. V 7 dneh po prenehanju naj bi prišla M pa je ni bilo ugotovili so da sem noseča.
G mi je takrat svetovala da naj nadaljujem z 2 tabletkama do 8t potlej pa po eno do 13 tedna.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?