|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tuširanje
25.10.2006 14:03:14   
ali***
Mene pa zanima kdaj so se vaši otroci začeli sami tuširat?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tuširanje
25.10.2006 14:41:33   
StBarbara
Naš se pri dveh letih hoče sam tuširat, sam si tušira samo kolena user posted image , drugo pravi, da ni umazanouser posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu ali***)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2006 15:51:03   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Naš se pri dveh letih hoče sam tuširat, sam si tušira samo kolena user posted image , drugo pravi, da ni umazanouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj ima prav, mami, kaj pa ti veš! user posted image

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2006 18:47:33   
vesna.com
5let-da se res ornk umije

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2006 18:58:19   
Gina
Mislim da pri štirih, ampak čisto točno se pa ne spomnim. Sta se raje kopala. Celo na to sta pristala, da malo banjico v tuš naštimam (dokler še nismo imeli obojega), samo da je banja, da ni tuš. user posted image

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2006 21:37:41   
Magi*
odvisno kaj si s tem mislila. če si mislila na cel postopek od slačenja, tuširanja do oblačenja, potem najbrž precej kasneje. če pa imaš v mislih, kdaj se sam tušira, pri tem, da ga ti slečeš, not postaviš, naštimaš vodo in potem obrišeš in oblečeš, pa je naša že pri letu in pol se "sama tuširala". in zraven se je veselo drla:"mami, tušijam se".user posted image  seveda je pogosto stuširala tudi mamiuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ali***)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2006 21:42:03   
al1*
Naša tavelika je bila stara kakšnih 6 let, ko je celotno proceduro v kopalnici znala opraviti sama. Z izjemo zobkov, to še sedaj (7 let) na koncu pokontrolira ati. Počasi nas bo verjetno že naganjala ven iz kopalnice.

Tamali je star dobra štiri leta. Sam se sleče, se spravi v bano, vodo primerne temperature mu naštimamo mi, pa tudi do suhega obriševa ga midva.

lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2006 10:49:24   
ali***
Ja vse komplet sem mislila! user posted image
Od slačenja, priprave vode, umivanja, brisanja pa potem do skoka v pižamo.

Naši 4 in 6 letnici se sami slečeta in pripravita samo jaz jima moram pripravit vodo, pa na koncu zbrisat. (Vmes pa imamo poplavo v kopalnici)  Oblečeta se pa potem tudi sami.

Pa me zanima kolko so bili vaši stari, ko so vse počeli sami brez, da ste zraven stali in kontrolirali.user posted image

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.