|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   treščilo v računalnik
25.10.2006 7:59:28   
kepica
Hja, včeraj smo imeli bližnje srečanje s strelo. Na srečo nam je šel samo računalnikuser posted image  Zanima me, ali je še kaj možnosti za vse slike, ki sem jih imela na D disku?user posted image  Računalnik žal ne kaže znakov življenja. Je še kaj upanja?

lp
kepica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: treščilo v računalnik
25.10.2006 8:08:46   
memole
Ojoj!
Vem kako je to saj mi je pred dobrim mesecem tudi meni skurlo nekaj reči na rač ampak na srečo so mi slike ostale!
Najbolje bo da računalnik pelješ na servis in ti bojo tam povedali kaj je sploh ostalo celo!
Upam da so ti slike ostale!
Veliko sreče ti želim!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2006 8:38:06   
GATA
Odvisno kakšen ruker je bil. Lahko da je skurilo samo napajalnik, če je šlo po štromu....
Če ni bilo tako hudo je lahko šel samo napajalnik in je vse ostalo pri "življenju".

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2006 13:39:31   
Nixxon
Na servis nesi računalnik, ali samo disk in če ga ni skurilo, ti ga bodo priključili na drug računalnik in pobrali podatke dol.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2006 18:17:05   
KODA
Mi smo kupili prenapetostno zaščito in se nimam česa bati(16.000 sit).

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2006 11:55:05   
Nixxon
user posted image

Jest nebi bil tako samozavesten. Pomaga najbrž proti nedirektnim udarom, ter švohnej napetostim, ampak je ni zaščite, ki bi prenesla direktni udar v kable.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2006 15:29:39   
GATA
Se strinjam z Nixxonom.

Kabel je kabel. Je prevodnik in visoko napetost težko take majhne stvarce zadržijo.

Najboljša zaščita je iztakniti kabel iz vtičnice user posted image .

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2006 23:11:27   
KODA
Nixxon.če da Belkin doživljensko garancijo in povračilo stroškov v primeru udara strele v višini 150.000 EU,potem bo res nekaj na tem,da zaščita zdrži.

< Sporočilo je popravil KODA -- 26.10.2006 23:20:01 >

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2006 23:17:02   
KODA
Maximalna prenapetost je 45.000 A,1940 J.
Lahko si pa pogledaš tudi tukaj.http://www.alterna-i.si/?p=2&b=3

< Sporočilo je popravil KODA -- 26.10.2006 23:27:58 >

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.10.2006 23:32:50   
KODA
Tukaj je pa še postopek za povračilo škode.http://www.alterna-i.si/navodila/belkin/Procedurauveljavljanjaskode.doc

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.10.2006 13:53:17   
Nixxon
To je, za moje pojme, calculated risk firme. Pač da bodo 5% ljudem morali povrnit stroške hišnega računalnika (ki rabljen redko preseže 100kSIT), ostali bodo pa celo življenje živeli brez udara strele. Navsezadnje je to bolj pomembno če živiš bolj na odprtem, ne ap v mestu, v bloku, kjer je večina ljudi. Marketinška poteza, pač.

Že to ti nekaj pove: maksimalna prenapetost je 45000V, strela pa lahko udari z napetostjo do par miljonov voltov.

Samo da se proizvod proda.user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.11.2006 7:13:00   
kepica
Hvala vsem, da ste se oglasili. Žal se oglašam šele danes, ker prej nisem imela dostopa do računalnika. Moj je na žalost še vedno v razsulu in čakam, kako bo z zavarovalnico. Ja, upam, da imate prav in da so vsaj slike ostale. Kišto bomo že drugo dobili. Je bla pa tole vsekakor dobra šola za v naprej. Slike redno dajat na DVD in ob najmanjšem grmenju izklopit vse kable. Najboljši recept, a ne?

lp vsem
kepica

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.11.2006 12:51:56   
Nixxon
Ja.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.