|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   clear blue
24.10.2006 14:55:43   
mala zirafa
A je kateri od vas Cb prvi dan izostanka M pokazal -, kasneje pa se je izkazalo za user posted image ?Namreč danes se je to meni zgodilo neg. rezultat 1. dan zamude in še samo čakam da se mi vsak čas vlije. V maternici me tako tišči in boli da sem morala Lekadol vzet, ki mi je malo prijel.
Naj povem da pri 1. nosečnosti mi je ta isti test pokazal + 1. dan izostanka.Je možno da se mi je tokrat zmotil?Naj poskusim še s kakim drugim-katerim?
Please za odgovore, ker sem čist na tleh.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: clear blue
24.10.2006 14:58:06   
Taula
Možno je da imaš premalo hormona. V tem primeru počakaj še nekaj dni. Možno pa je da nisi noseča. Na žalost.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2006 14:58:55   
eva1
Ja seveda je možno, da pokaže lažno negativno-sploh CB, ker je namanj občutljiv! Kupi baby check mini, pa probaj čez kakšen dan-držim pesti za user posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2006 15:02:34   
Pingvinčica
Meni je pokazal -, pa sem vseeno bila noseča. Držim pesti, da se je zmotil tudi pri tebi.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2006 15:20:00   
teri
Počakaj še par dni,mogoče je še prezgodaj.Boš itak vidla, če se pojaviuser posted image aluser posted image .Upam,da ta drugo!

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2006 15:20:12   
mala zirafa
Hvala punce, zlate ste.Prav dan ste mi polepšale. Drugega testa v lekarni niso imeli.Ga je šel moj mož kupit pa valda da so ga magistre okrog prinesleuser posted image .Bom počakala še par dni.Pa vam sporočim.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2006 15:21:23   
mala zirafa
Tia 2005, kdaj si ga ti testirala, kateri dan izostanka?

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2006 8:24:07   
mala zirafa
Danes je drugi da zamude in upam da bo šlo tako naprej.če bom, bom testirala čez kakih 5 dni, seveda v primeru izostanka.Kakšne so vaše izkušnje?Malo me skrbi ker pri prvem otroku mi je CB pokazal prvi dan, tako da mi je zdaj vzelo ful upanjauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?