|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otrok v vrtec. Da ali ne? Postopek vpisa?
24.10.2006 12:31:39   
Anonimen
Tam nekje februarja, marca grem delat prakso za obdobje 2,5 meseca.Takrat bo mojauser posted image stara 9 mesecev in moram najti varstvo. Študirala sem, da bi našla kako varuško za 2c mesca, potem pa jo dala v jasli. Zdaj pa ne vem, al jo lahko dam direkt v jasli al je še premala? Kakšen je postopek za jasli in kam moraš it, ter seveda kako dolgo se čaka vse skupaj? Hvala za odgovore..

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 25.10.2006 1:26:54 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj naredim ker nimam pojma...
24.10.2006 13:03:31   
April
Jaz bi na tvojem mestu rajši varuško vzela za teh par mesecev. Ker, če jo daš v jasli, se ti zna zgodit, da bo velik bolana. Potem pa bi šla tvoja praksa po gobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2006 13:08:21   
Anonimen
Vem, tudi jaz tak mislim. Hmm, me prav zanima koliko dinarčkov se bom znebila na mesec, komaj čakamuser posted image Upam, da bom našla kakšno v redu žensko, ker me to najbolj skrbi.

Koliko pa ve plačujete varuške približno? Na uro recimo, ...toliko da vem kaj lahko pričakujem.

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2006 13:18:16   
April
Cene so zelo različne. Moja kolegica je na primer pred letom dobila po 800 Sit na uro. Drugače pa ima ena punca v našem kraju privat varstvo, računa pa 2500 Sit na dan.
Pa najboljš, da že sedaj začneš iskat varstvo. Ker ni tok lahko najti dobro varuško.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2006 13:27:44   
piščanc
če je nujno v vrtec vzamejo tudi z 9 mesci starosti. če si iz kakšnega bolj oddaljenega kraja in v vrtcu ni velike gužve, potem bi bilo to bolje. malo povprašaj v vrtcu. ponavadi imajo v vrtcu (če veliko otrok odpade) tudi seznam varušk (vzgojiteljice brez dela).

najbolje pa bi ti bilo prestaviti prakso, razlog imaš dober??

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2006 13:44:31   
Anonimen
Ne boš verjela ampak prakso sem že prestavila! Mogla bi že zdaj bit na praksi, pa so mi na šoli odobrili da lahko delam kasneje. Če bi blo po mojem, sploh ne bi šla na prakso. Samo potem pa tudi dalje moram delat, tak da študiram za začetek varstvo okoli 2 meseca , pol pa vrtec. Upam, da se bi izšlo. Hvala lepa.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?