Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 24.10.2006 11:33:40
|
|
|
|
crci06
|
zdi se mi, da sem tega prvega videla v Rutarju za cca 7000; medtem, ko so kasete zanj v rutarju 3999 :( Torej, po prvo bi šla tja, po drugo pa ne :) Kako je z uporabo palčka, pa ne vem. Moj palček zavijalček ima trenutno še funkcijo nabiranja prahu na škatli... ti bodo druge povedale :)
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 24.10.2006 11:56:09
|
|
|
|
2 Sraki
|
No tole je že dobra informacija , če se bom odločila za tega, pride Rutar definitivno v poštev! Hvala!
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 24.10.2006 11:59:57
|
|
|
|
SašaR
|
Jaz nimam izkušenj z njimi, sam vem pa, da sta od prvega dve različni velikosti. Tavelik je okrog 12 000 tamal pa okrog 7000. Več ne vem. Sam pomoje je tudi ta iz ariela dober. Saj gre za smetnjak iz katerega ne uhajajo vonjave in po moje ni važno kakšen je oziroma kdo je proizvajalec.
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 24.10.2006 13:15:23
|
|
|
|
kapesanta
|
jaz imam oba - Angelcare se boljše obnese. Folije gre res manj, pa še boljši patent se mi zdi. Od sangenica (ta nov) je po mojih izkušnjah slabše kvalitete, saj se je že po 2 mesecih uporabe mehanizem obrabil (plastika ki bi morala držati plenico se je že deformirala in slabo drži, zato večkrat kar pade v koš . Mogoče imam pa samo jaz smolo.
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 24.10.2006 13:20:08
|
|
|
|
škratek
|
Mi imamo star Sangenicov košek in smo z nijm čisto zadovoljni. popolnoma zadrži vse vonjave in tudi drugače je ok. samo kasete so kar strošek...
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 24.10.2006 13:25:37
|
|
|
|
Adelina
|
Jaz sicer izkušenj z zavijalčki nimam, je pa kolega ful bolj zadovoljen z Angelcarom kot Sangenicom. Sicer ima Sangenik še ta star model, ampak pravi, da je ta iz ariela tud lažji za plenico not dat, pa folije gre malo. Ima še majhnega dojenčka, ki ga previja na ca. 2 uri, pa je imel eno kaseto skoraj cel mesec. Sama bom, če se bom odločila za palčka zavijalčka, kupila tega iz Ariela.
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 24.10.2006 14:48:27
|
|
|
|
2 Sraki
|
Super , ste mi ful pomagale pri odločitvi, definitivno grem po palčka zavijačka v Ariela, pa še cenejši je! Hvala!
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 24.10.2006 16:10:29
|
|
|
|
piščanc
|
mi smo ga imeli in za prve mesece je še uporaben, ker so majhne plenice. samo takrat itak ne smrdijo in tega ne rabiš. ko pa res smrdi, so pa plenice tako velike, da moraš menjati vsak dan. meni je ljubše pokakano plenico zavezati v vrečko in smeti sproti odnašati. sploh potem ko so večji in jedo različno hrano in drekec pekec res smrdi, kakajo pa približno enkrat na dan. v glavnem ne priporočam
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 24.10.2006 18:40:05
|
|
|
|
anjaa
|
mi teh košev nimamo niti jih ne pogrešamo. jaz pleničko zavežem v navadno vrečkico ki jih kupim v sparu po 100 komadov, in za ob previjalni mizi sem kupila navaden koš za smeti s pokrovom ( 20l ) v obiju po 1.500 sit. tako ali tako ta koš vsak dan zvečer praznim, in še nikoli nam v 4 mesecih ni nič smrdelo!! niti ko pokrov od koša odprem!!!! pleničke so pač zavezane v vrečkicah za katere na mesec porabim mogoče 1.000 sit.
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 25.10.2006 8:35:24
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: anjaa mi teh košev nimamo niti jih ne pogrešamo. jaz pleničko zavežem v navadno vrečkico ki jih kupim v sparu po 100 komadov, in za ob previjalni mizi sem kupila navaden koš za smeti s pokrovom ( 20l ) v obiju po 1.500 sit. tako ali tako ta koš vsak dan zvečer praznim, in še nikoli nam v 4 mesecih ni nič smrdelo!! niti ko pokrov od koša odprem!!!! pleničke so pač zavezane v vrečkicah za katere na mesec porabim mogoče 1.000 sit. Tut mi bomo tole prakticirali - za ta denar tut jaz nesem poleg ostalih smeti ven tudi pleničke - res mi je mal čudno met smrdeče pleničke po cev teden not
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 25.10.2006 9:16:03
|
|
|
|
viv_
|
Mi smo tudi plenice dali v vrečke (v Mullerju je 100 malih vrečk nekih 200 sit al kok že) in to v smeti. Itak smeti vsak dan praznimo. Patent se je super obnesel. Ne vem, mogoče če imaš palčka v kopalnici... Sicer pa mi ni, da bi se v spalnici/otroški sobi, ali kuhinji kopičila "kaka" po 14 dni skupaj ...
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 26.10.2006 16:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
enako delamo kot viv, s tem, da pa sploh ne kupujemo vrečk. Na blagajni itak zlagam stvari v te male vrečke, pa tudi ko grem v Mullerja ali Dm dobiš vrečko in vse te vrečke zdevam noter v koš s pokrovom in jih zvečer odnesemo ven. Zastonj varianta, pa še smrdi ne.
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 29.10.2006 8:02:55
|
|
|
|
frufru
|
A mi lahko prosim pojasnite čemu kupovat palčka zavijalčka. Ne vem, mogoče sem malo neumna, ampak zakaj ni dober navaden koš? Čemu še dodaten strošek in dodatna količina plastike, ki povečuje gore smeti. Če vam ni treba živeti v bližini smetišč, še ne pomeni, da je potrebno kupit vsako stvar, ki pride v trgovine. Bomo kmalu delal tako kot v Ameriki, ko gredo na fitnes z dvigalom in tekočimi stopnicami. Pa brez zamere, če sem koga nehote užalila.
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 29.10.2006 8:36:46
|
|
|
|
Anonimen
|
PALČEK ZAVIJALČEK JE ZA MOJE POJME NAJBOLJ POTRATEN PRIPOMOČEK. NAM SE SUPER OBNESE mala kantica za smeti, ki se da zapreti pa tamale vrčke. vsak dan sproti odnsem polulane plenice, pokakane pa sproti. karkoli drugega se mi kr mal gravža
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 29.10.2006 8:41:02
|
|
|
|
moder
|
Mi ga tudi nimamo, pa smo eno leto čisto dobro preživeli brez njega. Imamo navaden koš, tak z loputo, in je šele v zadnjem mesecu postal problematičen pripomoček, ker naša enoletnica, kadar imam možnost, porine loputo tako da se odpre in gleda noter, včasih pa mali tudi kaj ven potegne. Pa tudi takrat ne smrdi ven. Smeti je treba redno odnašat, to je pri nas enkrat na dan, redko enkrat na dva dni, pa je vse ok. Tudi poleti ni nič smrdelo, ko je bilo res vroče. Ta koš bomo ohranili tudi pri drugem , ki ga pričakujemo marca. Potem bo pa moj mož verjetno dvakat na dan odnašal plenice od dveh .
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 29.10.2006 11:37:28
|
|
|
|
anjaa
|
jaz osebno če bi imela dvojčka bi si palčka zavijalčka kupila. je pač še enkrat več plenic in če moraš večkrat na dan previjat dva dojenčka bi pač res rad opravil čimprej. zdaj ko imava pa eno pikico se mi zdi pa to totalna bedarija.
|
|
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 1.11.2006 21:40:57
|
|
|
|
eya
|
Tudi mi ga nimamo in ga ne pogrešamo...
|
|
RE: Palček zavijalček - nasvet 4.11.2006 21:35:16
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Mi ga pa imamo in smo z njim zelo zadovoljni.Stari smo 6,5 m in planic je kar veliko, ta pokakane pa tud še ne smrdijo tako zelo...ne vem pa, kdo je govoril o praznenju koša na 14 dni ker tudi tega je potrebno izpraznit na kaj pa vem - 3 dni. Je pa meni prednost, da nisem obremenjena še s smetmi, kdaj jih moram odnesti- živimo v bloku (se mi zdi, da je pri hišah lažje) in, da bi, ko se odpravim z ven, morala poleg vse krame, ki se nabere, nesti še smeti, tud v lift ne bi prišla ... jih pač dragi odnese skupaj z ostalimi, pa se nič ne mudi. Je pa res, da se da čisto preprosto preživeti tudi brez tega koša...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?