Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avtosedež Evolva 123 Ultra Römer 24.10.2006 15:38:13
|
|
|
|
neja
|
Ja, Neja ga ima in smo z njim zelo zadovoljni. LP
|
|
|
|
RE: Avtosedež Evolva 123 Ultra Römer 24.10.2006 15:44:22
|
|
|
|
piscancek
|
ima dobre ocene na testih
|
|
RE: Avtosedež Evolva 123 Ultra Römer 24.10.2006 17:03:27
|
|
|
|
tananejka
|
Sem gledala ocene pa za varnost nima + ampak 0....sem pa presenečena nad tem. Romerjevi sedeži so ponavadi med boljšimi Neja: daj mi povej kaj ostane od sedeža od 15kg naprej. Samo jahač (sedež) ali tudi stranska opora? Nisem vedela, da imate tega....a je to tisti ko Jana notri sedi na slikah? Potem zgleda super
|
|
|
|
RE: Avtosedež Evolva 123 Ultra Römer 24.10.2006 17:58:22
|
|
|
|
neja
|
Ne, tisti ko Jana sedi v njem je 0-18 kg, v Britaxu sedi Neja. Na testih pa res ni imel ocene dobro (+), ampak zadovoljivo (o), kar je za mene tudi zadovoljivo , so pa bile ostale ocene vse +. Razstavi pa se sploh ne, ampak ko otrok preseže 15 kg, ga več ne pripasaš z pettočkovnim varnostnim pasom na sedežu, ampak z avtomobilskim pasom. Ampak naša Neja je takšna suhica, da še je dolgo ne bo potrebno pripasovat z avtomobilskim pasom. Tista zaščita za glavo pa se tudi pomika navzgor z otrokov rastjo. A to kupuješ za Alino? Ker mi smo ga hoteli kupiti ravno za Jano, pa se mi zdi tako velik, da smo ga kar Neji nabavili, tastarega Concorda trimaxa pa bomo prodali. LP
< Sporočilo je popravil neja -- 24.10.2006 17:59:22 >
|
|
|
|
RE: Avtosedež Evolva 123 Ultra Römer 24.10.2006 19:30:12
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Mi ga tud imamo in smo z njim zaenkrat zelo zadovoljni. Lp
|
|
RE: Avtosedež Evolva 123 Ultra Römer 24.10.2006 20:23:26
|
|
|
|
tananejka
|
Ja, za Alino ga kupujem.....je res že prevelika za lupinico, pa še ne mara se vozit v avtu. Bomo po hitrem postopku zamenjali avtosedež. Sam še otroci morajo biti zdravi, da lahko gremo po nakupih . Bom Alino kar s sabo vzela, da sprobamo več stolčkov. Cena tega AS je zelo ugodna, samo malo se bojim, da je sedež preširok....mi imamo 3 AS in je manjša prostorska stiska Hvala vsem za odgovore, super ste
|
|
|
|
RE: Avtosedež Evolva 123 Ultra Römer 24.10.2006 21:02:08
|
|
|
|
Grascakinja
|
Odličen avtosedež. Mi ga uporabljamo kake pol leta kot drugi avtosedež za do vrtca (imamo tudi king ts plus) in smo super zadovoljni. Ocena zadovoljivo pri varnosti gre na račun frontalnega trka - tam dobivajo ponavadi odlične ocene sedeži, ki imajo sistem pripenjanja sedeža v avto, ki omogoča večjo fiksnost (king ts plus). Pri stranskem trku pa je dobil odlične ocene. Paziti je treba, da sedež pravilno namestiš in zelo dobro zategneš pasove. Edini sedež z oceno dobro v tej kategoriji do sedaj je bil Kiddy Life Plus. Sicer pa gledam, v čem vse se otroci v avtih vozijo (stari, razcufani sedeži, kjer stiropor ven gleda, vsi majavi, od petnajstega uporabnika zapored....). Vseeno bolje sedež z oceno zadovoljivo kot pa kaj takega. Edina pomanjkljivost sedeža je zame ta, da se ne da naklona sedeža spreminjat med vožnjo. Mi ga imamo zato skoz v naklonu. Nismo pa še sprobali ta večje kategorije (nad 15 kg). Aja, pa fin je ta vzglavni del, ker ko otrok zaspi, nudi zelo fajn oporo glavi, da ne kinka na stran in ne rabiš podlagat povštrčkov ipd. Priporočam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.