Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nekaj kar mi ne da spati 23.10.2006 23:37:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Pred leti sem spoznala fanta, ki je bil nekako zame popoln, v bistvu pa je bil le čisto nasprotje mojega sedanjega partnerja. Z njim sem se dobivala kakšen mesec, dlje kot do poljubljanja ni prišlo, bili so zgoj pogovori in še 1x pogovori. Vmes sva s sedanjim partnerjem imela pavzo. Potem pa mi je ta fant po telefonu razložil da se ne bi mogla več dobivati in sem se razumno umaknila. Nato je nazaj pricvilil moj sedanji partner s katerim imam sedaj tudi otroka,. Zadnjič pa izvem, da ta fant živi na drugem koncu sveta, da je pustil vse domače in odšel daleč stran. nenehno mislim nanj, kje je, kako mu gre? Sploh ne vem kaj me je obsedlo ampak kar nekaj razmišljam in mi ne gre z glave. Sorry ampak morala sem se nekomu izpovedati, če ima kdo kakšne besede, na dan z njimi
|
|
|
|
RE: Nekaj kar mi ne da spati 23.10.2006 23:43:46
|
|
|
|
lelaval
|
In ti bi rada šla za njim na konec sveta?. Ne vem, zakaj si se takrat enostavno strinjala z nejgovim predlogom, da se razideta, če je on tvoja prava ljubezen?
|
|
RE: Nekaj kar mi ne da spati 23.10.2006 23:52:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Da grem za njim ni možno!!! Misliš da je on res moja prava ljubezen? Joj to si mi šele dala misliti
|
|
|
|
RE: Nekaj kar mi ne da spati 24.10.2006 0:06:37
|
|
|
|
Marogica
|
ANonimna, pozabi tega možakarja, ker on sigurno ni ljubezen tvojega življenja. Če bi bil, sedaj ne bi bil na drugem koncu sveta ali pa bi bila skupaj na drugem koncu sveta. Vse to so tvoje lepe sanje in sanjaj jih, vendar, ko se boš zbudila, te po realnost "potegnila" na stare tire. In čimprej se nauči nečesa. Popolnih partnerjev v realnosti NI. ANonimna, zbudi se.......
|
|
RE: Nekaj kar mi ne da spati 24.10.2006 0:13:43
|
|
|
|
nejcko
|
Nič ni narobe s tvojimi mislimi. Pridejo trenutki v življenju, ko se človek znajde v nekakšni sivi, vsakdanji rutini in takrat je potrebna le iskrica, da zažarijo lepi spomini na srečne trenutke našega življenja. Zamajejo nam tla pod nogami, v našo rutino vnesejo nemir, hrepenenje, nova sanjarjenja, nove želje. Spomini so sicer res stvar preteklosti, a tvorijo našo sedanjost, so del nas, del tega, kar smo (postali). Čim lepši so, tem lepše je naše življenje. Bodi srečna in hvaležna, da ti ga je bilo dano spoznati in ga ljubiti, pa čeprav le kratek čas, kajti nič se ne zgodi brez razloga - vajino druženje je v tebi pustilo določeno sled, ki se ti sedaj razkriva. Ne, to ne pomeni, da moraš za njim na konec sveta, niti ne pomeni, da svojega partnerja nimaš več rada, lahko pa pomeni, da se je ponovno prebudil tisti del tebe, ki je zaživel prav ob njem. Prisluhni spominom - kaj ti sporočajo? Kaj je bilo tisto, kar te je ob njem navduševalo in osrečevalo? Poskusi ta del sebe ponovno prebuditi bodisi skupaj s sedanjim partnerjem bodisii kako drugače.
|
|
|
|
RE: Nekaj kar mi ne da spati 24.10.2006 0:20:23
|
|
|
|
živa
|
nejcko, svaka ti čast! Lp, živa
|
|
|
|
RE: Nekaj kar mi ne da spati 24.10.2006 5:03:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen nenehno mislim nanj, kako mu gre? Če veš, kje je (na drugem koncu sveta) - zakaj pa ga ne pokličeš in ne vprašaš, kako je? Pri današnji tehnologiji pa to res ni problem (razen, če je šel v kakšen južnoameriški pragozd ali nepalsko hribovje). Ali pa pošlji kartico na njegov domač naslov in ko bo kontaktiral domače, mu bodo dali še tvojo telefonsko. Mogoče bo pa poklical. In najmanj 1x na 100 let zagotovo pride pogledat starše, kajne? Povabi ga takrat na kavo, pa bo. Če te do takrat ne bo že vse minilo, seveda. Jaz vedno naredim tako (no, vsaj podobno), ko se slučajno spomnim na koga iz svoje preteklosti. Poiščem ga in ga kontaktiram, pa naj izgleda še ne vem kako butasto. In še vsak je bil vesel. Ker je bilo nepričakovano. Zato pa imam 700 vnosov v imeniku v GSM-u.
|
|
|
|
RE: Nekaj kar mi ne da spati 24.10.2006 8:49:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Nejcko hvala lepa, resnično zelo zelo dobra tolažba. Kerensa, če mu pišem ali kako drugače vzpostavljam stik z njim bo verjetno izgledalo kot da full hrepenim po njem no in naj se mi gospod prikaže na vratih, pa po možnosti mojemu sedanjemu partnerju razloži, kako sem ga iskala potem pa bo . Kajti moj si vse zadeve s preteklostjo po svoje razlaga jaz se vedno zanimam za druge hodim na razna srečanja osnovno in srednje šolcev, prav tako se tudi slišim večkrat s kolegi s faksa, z zanimanjem tudi poslušam, kaj se dogaja z ljudmi, ki so včasih bili del mojega življenja, mojemu pa je čisto vseeno za druge, sploh bivše partnerice
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?