|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec brez uvajanja??
23.10.2006 15:08:53   
dix
Ker sem dobila zaposlitev sem mlajšega vpisla v vrtec po hitrem postopku, da nam kje ne zasedejo mesta. Sem poslala danes moža v vrtec z mali (strejšega sme že prej jaz odpeljala) in me moj kliče da ga je kar tam pustil, ker ko je zagledal brateca se sploh več ni za njega zmenil, celo domov sta ga poslala. Pridem jaz za kakih 15 min, stojim v igralnici, mali me pogleda s pogledom "kdo pa si ti?" in se igra dalje. Šla sem mu vzet dudo, ker atiju ni pustil, in se je spet igral dalje brez pripomb. Pol sem pa rekla da je čas za odhod, ker sva morala že zdravniško potrdilo zrihtat pa ni hotel domo. Starejši je tudi protestiral.Pol smo ju nekako prepričali da mora domov.

Je še katera imela tak "enostaven" primer, da malega ni trebalo uvajat? Še vzgojiteljica je rekla da ne bo težav in da bo ta teden že redno obiskoval vrtec. Mi pa je tajnica rekla da mogoče pa jutri bo delal paniko. Kaj mislite?

Sta pa z bratecom kot rit in žep.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec brez uvajanja??
23.10.2006 15:15:15   
PBJ
Bodi vesela, da je tako. Lahko se pa zgodi, da bo kriza čez kakšen teden. Pišem iz izkušenj, upaj pa na najboljše oz. naj tako ostane.
Če je z bratcem v skupini, potem verjetno tudi kasneje ne  bo težav.

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2006 15:15:16   
total
To je superuser posted image  in upaj da tako tudi ostane. Še dobro da si dobila mesto v vrtcu...,ker vsepovsod ni tako..

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2006 15:22:38   
dix
IZVIRNO SPOROČILO: total

To je superuser posted image  in upaj da tako tudi ostane. Še dobro da si dobila mesto v vrtcu...,ker vsepovsod ni tako..

Ta enota kamor smo ju vpisali je bila pred 3 leti pred zaprtjem, takrat so jo obiskovali 3-je ptroci. Naslednje leto jih je bilo 5, pol 13, letos pa naval. Nisem si mislila da ga bodo sprejeli. Je pa to olajševalna okoliščina, da nima več plenice, saji jih imajo dovolj s plenicami (5).

V drugih enotah pa še je mesto, ampak tam pa ne bi tako zlahka ostal.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2006 16:16:32   
neja
Tudi pri nas je bilo tako....mala sploh ni opazila, da sem odšla, ker ji je bilo tam preveč zanimivo. ko sem prišla po njo tudi ni bilo pretiranega navdušenja. Je pa nastala ena majhna kriza čez 14 dni, ko je vse prišlo za njo. Takrat pa se je slab mesec vsako jutro jokala, ko je videla, da jaz odhajam. Amapk po tem mesecu dni pa se je vse porihtalo.

LP

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2006 16:27:38   
lan
Pri Lanu tudi ni bilo nobenih problemov pa obiskuje nemški v rtec.Prvi dan sva bila 2 uri z njim pa so naju vzgojiteljivce kaj hitro poslale na kavouser posted image .Drugi dan je bil že sam od pol devetih do enih.
Tako da prvi teden sploh ni bilo panike,potem je nastala malce kriza zjutraj se hitro napravit in iti v vrtec (mali ni jutranji človek),ampak je tudi to minilo.
Zdaj obiskuje že 4 teden vrtec in je super!

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2006 16:39:01   
Teni_
Jaz sem Tejo prvi dan peljala tja ob 8 zjutraj in šla po njo ob 14. uri.Brez uvajanja, brez scen, ker je bilo njej tako ali tako vseeno ali sem zraven ali me ni. Enako bom naredila pri Niki, čeprav me malo skrbi, kako bo pri njej.bom pa pustila telefonsko, pa me še vedno lahko pokličejo, če bo kaj narobe.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2006 18:34:14   
Petraa
tudi tako ja user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.10.2006 17:08:26   
Dadi
Ja brzina je včasih kar koristna reč. Tudi pri nas je bilo uvajanja samo en dan....ker sem tri dni prej zvedla da nastopim službo. Tako da nam je kar ok zneslo, čeprav si je morda kdo v vrtcu mislil da sem grozna mama, ki kar tako otroke da v vrtec brez 14 dnevnega uvajanja. Pa nič za to, danes gresta oba rada tja in nimamo nobenih problemov.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.10.2006 8:48:54   
nana 27
Čisto mimo teme...Lan, kako pa je z zdravjem otrok v skupini tvojega malčka? Slučajno vidim, da je v nemškem vrtcu. So tudi tam otroci tako pogosto bolni, kot v naših vrtcih? Ne da bi naše vrtce postavljala v slabši položaj, me pa zanima, kako je z bolnimi in vključevanjem v vrtec po prestani bolezni.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.11.2006 12:19:03   
sneška_
Moja me skoro ni opazila da me ni zraven Dobro je sprejela in se privadila na vrtec  Sploh nimamo problema in rada ustane zjutri pa se rihta  za vrtec
Je takoj šla brez uvajanja 

Najdojenček

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.11.2006 17:12:40   
moder
Jaz sem tudi imela tako srečo. V vrtec sva šli na prvi šolski dan in je vzgojiteljica predlagala, da prideva do 1.10., ko naj bi začela redno hodit, kdaj pa kdaj malo pogledat, kako se igrajo. Šli sva dvakrat. Enkrat sem ostala z njo, enkrat pa sem šla domov. Ko je prišel oktober, sem jo prvi in drugi dan pustila do dvanjstih, ostale tri dni pa je spala. Vse je bilo brez problemov, nič ni jokala, včasih sem imela občutek, kot da še ne bi šla domov. Po enem tednu je zbolela in sem jo potem tretji teden v oktobru spet imela dva dni do spanja in tri dni s spanjem. Naslednji teden sem šla v službo in zato je tam od 6.15 do 15.45. Pa zaenkrat ni nobenih problemov. Tudi popoldne doma se samostojno igra in je vsa zadovoljna.  Moram potrkati na les, da bo tako ostalo.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.11.2006 18:03:20   
KIKI****
user posted image user posted image  super je to a neuser posted image
ne sekiraj se in bodi srečna, tudi pri nas je bilo 1.9. enako. oba sem peljala tja ob 7 (pokonci sta že ob 6) in sem šla po njih ob 13 uri ker smo šli za 1 teden n amorje, po morju p abrez panike zdaj tam spita. isklat jih grem ob 15 uri,peljem jih pa od 7 do 7:45 ure.

če bo panika čez 14 dni pa verjemi da bo kamlu mimo

(odgovor članu moder)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.11.2006 18:06:07   
Primoza
Tudi mi smo pri obeh prišli na lehaek način skozi. Sta pa imela po 14 dneh malo krizico, ko sta ugotovila, da je ostajanje v vrtcu stalno.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.11.2006 9:39:31   
Anonimen
Mojih nisem nič uvajala.Prišli smo v vrtec,jaz sem se kake pet minut pogovarjala z vzgojiteljico pri vratih,nato pa odšla.Takot tvoje dva so pozabili na mamo in se zaigrali.Tudi vnučka nismo uvajali.1.septembra ga je mamica
odpeljala v vrtec,vzgojiteljica jima je razkazala prostore,Timiju predstavila
otroke in mamico poslala domov.Samo nakazla je,da bo jokal,ampak ga je kar hitro minilo,saj ga je vzgojiteljica takoj zamotila.
Moji so jokali ob sobotah in nedeljah,ker niso šli v vrtec.

(odgovor članu dix)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?