Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 20.10.2006 13:40:06
|
|
|
|
Mina1
|
Vlogo je treba oddati do 15.11.2006.
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 20.10.2006 15:11:07
|
|
|
|
anitaz
|
Za koga zdej to velja? Za tiste, ki šele vpisujejo otroke?Ali za koga?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2006 15:52:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 20.10.2006 19:17:22
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tery IZVIRNO SPOROČILO: anitaz Za koga zdej to velja? Za tiste, ki šele vpisujejo otroke?Ali za koga? za vse. Za novo odločbo za leto 2007 Hvala
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 27.10.2006 8:23:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom otroka vpisala v vrtec šele v decembru ali januarju. Ali moram tudi oddati vlogo za znižanje plačila vrtca? Že zdaj, ko otrok sploh še ni vpisan, ali kako? Res ne vem
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 27.10.2006 8:31:50
|
|
|
|
Mina1
|
Jaz bom otroka vpisala v vrtec šele v decembru ali januarju. Ali moram tudi oddati vlogo za znižanje plačila vrtca? Že zdaj, ko otrok sploh še ni vpisan, ali kako? Res ne vem Ti to storiš PO VPISU otroka v vrtec, odvisno do tega, kdaj bo realno začel hoditi oz. obiskovati vrtec, ti bodo sami povedali ob vpisu v tajništvu vrtca.
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 27.10.2006 13:35:57
|
|
|
|
mily
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Jaz bom otroka vpisala v vrtec šele v decembru ali januarju. Ali moram tudi oddati vlogo za znižanje plačila vrtca? Že zdaj, ko otrok sploh še ni vpisan, ali kako? Res ne vem Prvič moraš oddato vlogo 15 dni pred začetkom vrtca. Torej, če bo začel z 1.1.2007 moraš vlogo oddati do 15.12.2006. Najbolš da se dobro pozanimaš kr na upravi vrtca takrat, ko ga boš vpisala. V tem primeri ne moreš zgrešit. Vsi ostali, ki pa že imamo otroke v vrtcih pa moramo oddati do 15.11. letos.
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 27.10.2006 13:41:30
|
|
|
|
Mina1
|
Ja, mislim je res tako prav, kot pravi MILY.
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 27.10.2006 14:13:13
|
|
|
|
Baby
|
Tole je pa kot naročeno! Sem lih iskala tale obrazec. Hvala!
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 27.10.2006 14:23:44
|
|
|
|
Baby
|
Ali so mogoče še kje navodila?
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 27.10.2006 15:47:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily IZVIRNO SPOROČILO: caffee Jaz bom otroka vpisala v vrtec šele v decembru ali januarju. Ali moram tudi oddati vlogo za znižanje plačila vrtca? Že zdaj, ko otrok sploh še ni vpisan, ali kako? Res ne vem Prvič moraš oddato vlogo 15 dni pred začetkom vrtca. Torej, če bo začel z 1.1.2007 moraš vlogo oddati do 15.12.2006. Najbolš da se dobro pozanimaš kr na upravi vrtca takrat, ko ga boš vpisala. V tem primeri ne moreš zgrešit. Vsi ostali, ki pa že imamo otroke v vrtcih pa moramo oddati do 15.11. letos. Aha, že razumem. Torej bom morala oddati vlogo zdaj ob vpisu oz. 15 dni prej, naslednje leto pa oddam novo vlogo do 15.11.2007? A prav mislim? In hvala!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?