|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bleda črtica, kaj to pomeni?
19.10.2006 16:18:22   
Bavcika
Najprej vas vse lepo pozdravljam.

Naj vam predstavim mojo situacijo. V nedeljo bi mogla dobit user posted image , ker je nisem in ker z možem intenzivno delava na bebekih sem v ponedeljek popoldne naredila test in je pokazal zelo bledo drugo črtico. Zato sem v torek zjutraj ponovila test (FS) in ni bilo user posted image . Ker  user posted image  še vedno ni in niti ne kaže, da bi prišla, sem danes zjutraj ponovno naredila test in spet ni bilo user posted image . Kaj bi to po vašem mnenju lahko pomenilo user posted image ?

Ali lahko še vedno upam?

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bleda črtica, kaj to pomeni?
19.10.2006 16:34:22   
delfinčica
Počakaj kake dva dni, ponovi test z jutranjim urinom in upam, da ti pokaže user posted image  user posted image :)

(odgovor članu Bavcika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2006 19:10:16   
mala zirafa
Upam da se ti + test ni zmotil.Držim pesti!

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2006 10:28:23   
jasnicaa
Pozdravljene,

me nekaj časa ni bilo na ringaraji, brala sicer sem samo sodelovala nisem. Naj povem mojo zgodbo isti  primer sem imela tudi jaz. Ko mi je zamujala 1 dan je bila rahla druga user posted image  . Potem naslednji dan nobene. Nato je prišla user posted image . No jaz sem bila tok nervozna da sem šla delat krvni test, ki mi je pokazal prisotnost nosečniškega hormona tako, da sem bila pod suspektivno niti noseča niti nenoseča.

Zato sem se naročila h ginekologu, ki pa je naredil UV. Ni bilo nič, vendar take situaciije mi ni znal pojasniti verjetno mi nebi niti verjeli če nebi imela izvid krvnega testa.

Pomoje je to stanje ko se nekaj poskuša prijeti oz ko pride do oploditve vendar se iz določenih razlogov ne more vgnezditi oz . razvijati tako kot je treba.

Priporočam ti vseeno da v primeru če ne dobiš user posted image , opravi krvni test ta bo najbolj točno pokazal.

Tako, da smo v tretjem krogu zdaj ne čakam user posted image , konec drugega tedna.

Želim da vse čimprej ugledamo  user posted image

(odgovor članu Bavcika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2006 14:05:36   
Bavcika
Hvala vsem za odgovor. user posted image  še vedno ni. V ponedeljek grem dat kri pa bom vidla.
Bom sporočila.

Lep vikend.

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2006 14:17:15   
teri
Možno je tudi da maš premalo nosečniškega hormona,da bi ti test zanesljivo pokazal.Maš prav,krvni test je najbolj zanesljiv in boš vidla kaj je.Upam,da user posted image .Pa poročaj-sreeečno!!!

(odgovor članu Bavcika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2006 14:47:03   
Kuba
To pomeni, da smo dobile že rpivide od teh p.... črtic! Jaz sem imela isto s testom Baby Check. Jaz sem črtico videla (valda) a moj partner ne. In seveda je imel prav on, ker je gledal objektivno. No, vseeno upam, da je tebi uspelo, poročaj. LP

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2006 18:56:28   
girly
žal te moram razočarati...po mojem nič ne bo, je verjetno le test zatajil. počakaj še en nekaj dni in test še enkrat ponovi,ampak po mojem bo treba v nove boje user posted image

srečno!

girly

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Bavcika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2006 15:49:56   
Bavcika
Pozdravljene,

ste imele čist prav. user posted image  je včeri prišla. Sem si kr mal odahnila, sem že mislala, da je kej narobe. Zdaj pa optimistično naprej, pa upam, da ne bo več kakšnih bledih črtic.

Hvala vsem za pomoč in LP.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.