Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bleda črtica, kaj to pomeni? 19.10.2006 16:34:22
|
|
|
|
delfinčica
|
Počakaj kake dva dni, ponovi test z jutranjim urinom in upam, da ti pokaže :)
|
|
|
|
RE: Bleda črtica, kaj to pomeni? 19.10.2006 19:10:16
|
|
|
|
mala zirafa
|
Upam da se ti + test ni zmotil.Držim pesti!
|
|
|
|
RE: Bleda črtica, kaj to pomeni? 20.10.2006 10:28:23
|
|
|
|
jasnicaa
|
Pozdravljene, me nekaj časa ni bilo na ringaraji, brala sicer sem samo sodelovala nisem. Naj povem mojo zgodbo isti primer sem imela tudi jaz. Ko mi je zamujala 1 dan je bila rahla druga . Potem naslednji dan nobene. Nato je prišla . No jaz sem bila tok nervozna da sem šla delat krvni test, ki mi je pokazal prisotnost nosečniškega hormona tako, da sem bila pod suspektivno niti noseča niti nenoseča. Zato sem se naročila h ginekologu, ki pa je naredil UV. Ni bilo nič, vendar take situaciije mi ni znal pojasniti verjetno mi nebi niti verjeli če nebi imela izvid krvnega testa. Pomoje je to stanje ko se nekaj poskuša prijeti oz ko pride do oploditve vendar se iz določenih razlogov ne more vgnezditi oz . razvijati tako kot je treba. Priporočam ti vseeno da v primeru če ne dobiš , opravi krvni test ta bo najbolj točno pokazal. Tako, da smo v tretjem krogu zdaj ne čakam , konec drugega tedna. Želim da vse čimprej ugledamo
|
|
|
|
RE: Bleda črtica, kaj to pomeni? 20.10.2006 14:05:36
|
|
|
|
Bavcika
|
Hvala vsem za odgovor. še vedno ni. V ponedeljek grem dat kri pa bom vidla. Bom sporočila. Lep vikend.
|
|
|
|
RE: Bleda črtica, kaj to pomeni? 20.10.2006 14:17:15
|
|
|
|
teri
|
Možno je tudi da maš premalo nosečniškega hormona,da bi ti test zanesljivo pokazal.Maš prav,krvni test je najbolj zanesljiv in boš vidla kaj je.Upam,da .Pa poročaj-sreeečno!!!
|
|
|
|
RE: Bleda črtica, kaj to pomeni? 20.10.2006 14:47:03
|
|
|
|
Kuba
|
To pomeni, da smo dobile že rpivide od teh p.... črtic! Jaz sem imela isto s testom Baby Check. Jaz sem črtico videla (valda) a moj partner ne. In seveda je imel prav on, ker je gledal objektivno. No, vseeno upam, da je tebi uspelo, poročaj. LP
|
|
|
|
RE: Bleda črtica, kaj to pomeni? 22.10.2006 18:56:28
|
|
|
|
girly
|
žal te moram razočarati...po mojem nič ne bo, je verjetno le test zatajil. počakaj še en nekaj dni in test še enkrat ponovi,ampak po mojem bo treba v nove boje srečno! girly
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.