|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUJNOOO!!!
19.10.2006 15:04:38   
mala zirafa
Prej sem na   wc papirju opazila rožnat izcedek, ki je bil kar kompakten, ne vlecljiv.Kaj naj bi to zdej blo, srce mi bije ko noro??O sem imela nekje od 7-12.10. in seveda sva čisto iz užitka z dragim skakala 7.10., ne glede na zanositev.Jaz si ga ful želim on bi še malo počakal, ampak če rata, rata.M naj (ne)bi dobila nasl. teden nekje 24.10.-25.10.Kdaj se mi je če se mije zaboga pojavla vgnezd. krvavitev???Novembra začnem v novi službi in bi s projektomuser posted image  začela naslednje leto, čeprav jaz si ga že zdej neskončno želim.Poleg tega me še sečnica peče ko grem na vodo.Ima kaj to veze z izcedkom?
Prosim za odgovore, hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUJNOOO!!!
19.10.2006 15:17:26   
delfinčica
Lahko je, lahko ni. Počakaj do izostanka M in naredi test. Za izcedke je lahko en kup razlogov, nosečnost nikakor ni edini.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2006 15:59:34   
mala zirafa
Hvala Delfinčica.Kdaj se pa potem točno pojavo vgnezditvena?Se lahko pred neprič. M?

Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 16:32:48   
delfinčica
Ja, seveda, vgnezditvena krvavitev se lahko pojavi, se mi zdi, že nekje po petih dneh od oploditve. Največkrat menda pride do nje par dni pred izostankom M ali takrat, ko naj bi tečka prišla. Lahko je pa sploh ni (jaz je nisem imela).

Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2006 16:40:02   
delfinčica
Ja, joj sem smotana, glavno pa pozabim napisati: želim ti veliko sreče in da se ti izpolni tvoja želja user posted image  user posted image :)

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2006 19:08:44   
mala zirafa
Še 1x hvala za spodbudne besede.Vnetje mehurja se mi stopnjuje, tako da me zdej že samo od sebe boli.Glede user posted image  pa bomo videli drugi teden.Tudi če jih ne bo, ne bo nič narobe.Izcedek še kar imam lih za vzorec.Nikoli v življenju jih nisem imela.Pustimo se presenetiti, anyway.user posted image

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2006 19:27:15   
Luskan
Tudi jaz sem imela hudO vnetje mehurja, pa sem imela rožnat izcedek, ki ni imel zveze z nosečnostjo (zanosila sem potem naslednji mesec, bebica pa zdaj spi na sredini zakonske postelje), potem pa sem imela vnetje še dvakrat v nosečnosti. sVETUJEM TI, DA GREŠ NUJNO K ZDRAVNIKU IN SI VNETJE DOBRO POZDRAVIŠ (VERJETNO Z ANTIBIOTIKI), KER SO TA VNETJA V NOSEČNOSTI ZLO SITNA IN TUDI NEVARNA, SPLOH NA ZAČETKU. Želim ti, da bi čimprej bila nosečka.

Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2006 19:29:57   
mala zirafa
ja sej jutri zjutraj šibam k moji dr. po primotren.Potem je po vsej verjetnosti ta smotana sluz povezana z vnetjem.Le kakouser posted image bomo videli.

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?