|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rast zobkov (petk)
19.10.2006 13:16:30   
speli
punce eno vprašanje, kdaj so vašim otrokom pognale petke. Namreč moja Hana je stara 18 mesecev, ponoči ne spi, pa me zanima, če je možno ,da ji pri tej starosti rastejo petke:
LP
Š.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rast zobkov (petk)
19.10.2006 13:18:00   
BLAŽIKA
Kdaj res pridejo petke?

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2006 13:19:24   
al1*
trojke zrastejo nekje do tretjega leta, moj otroka sta jih dobila med 2 in 2,5 let.

lp

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 13:29:48   
Baby
Ja je čist možno! Pri nas jih je dobila med 20 in 26 mesecem!

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2006 13:30:27   
speli
saj ne vem ali sem se prov izrazila ali ne, imamo že 8 zobkov, torej naj bi nam rasla 9 in 10. ali so to trojke?

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
19.10.2006 13:50:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu speli)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2006 13:55:14   
speli
no potem sem imela prav.Trojke imamo že kak mesec, razmišljam pa res o tem, da je malo prezgodaj za petke....torej je verjetno samo crklana):

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2006 14:37:10   
Martha
Pri nas smo stari 27mesecev in pred kratkim, ko  je bil otrok že nekaj časa cmerav in smrkav, tudi ponoči se je kar naprej zbujal sem opazila, da izraščajo petke. Eden je bil že krepko zunaj, dva sta pa imela že zunaj male š****. Torej po mojem žačnejo izraščati nekje po drugem letu. Ne vem sicer ali je pogojeno s tem, kdaj je dobil prve zobke - naš je bil star šest mesecev in en dan, ko mu je na plan prikukal prvi zobe.

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2006 14:38:45   
bini
naša je stara 28 m pa jih še nima...user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Martha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2006 15:30:40   
Mikica
Naš ima pri 28m zgornje petke (zrasle pri 2 letih), spodnjih pa še ni.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2006 15:42:28   
Evina
Ojla

Naša je včeraj dopolnila 11 mesecev in smo pred tednom dni odkrili že eno petko. Tako ima sedaj vse enke, tri dvojke in eno petko. Je pa sigurno petka, ker je tako zadaj pa zelo velika. Upam, da naslednje še malo počakajo.

LP

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2006 21:35:51   
puncica
Naša je stara 28 mescev pa že dva dni jamra da jo zobi bolijo, tako da verjetno bodo petke kmalu zunaj, mislim pa da je zgoraj že š****, vsaj zatipal se je. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.10.2006 8:13:07   
Blink1
Zdravo

Pa še jaz moje vprašanje dam sem. A je možno da moji 26 mesečnici izraščajo kakšni veliko zobje, pa zaradi tega pride do zaprtja, zapeke? Ker namreč že kak mesec imamo probleme z akanjem in ena gospa mi je rekla, da je možno, da ima zaradi rasti zob notranjo vročino, ki izsuši blatouser posted image  Je to možno?

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?