Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Da se vam še jaz malo oglasim 19.10.2006 13:14:05
|
|
|
|
Pupa*
|
Pozdravljene punce! Najprej vas moram seveda pozdravit in zelo pohvalit... super ste, z vsemi svojimi odgovori, tolažbami, nasveti, veseljem in optimizmom... zelo rada vas berem že nekaj časa, zdaj se pa že spodobi, da se tudi jaz oglasim... Tudi midva z možekom sva pravkar začela delat na in seveda upava na najboljše in najhitrejše... Sem bila pa pri svoji G. na posvetu pred željeno nosečnostjo, me je pregledala in ugotovila majčkeno pregrado v maternici, 5mm... baje ni nič strašnega, nekaj sem že prebrala o tem, pa bomo videli, kako se bo izteklo... naslednji pregled imam čez 3 mesece, če ne bo še nič, pa se bova naprej pogovorili. Do takrat pa upam skupaj z vami, držim pesti za vsako posebej in vam vsako jutro znova želim neskončno veliko pozitivne energije!
|
|
|
|
RE: Da se vam še jaz malo oglasim 19.10.2006 13:20:30
|
|
|
|
sisi80
|
Želim ti, da ti čim prej uspe priti med . Čim več sproščenosti in uživanja v ljubezni, pa bo slej ko prej. Potem pa še več užitkov iz dneva v dan.
|
|
|
|
RE: Da se vam še jaz malo oglasim 19.10.2006 14:10:07
|
|
|
|
kaja80
|
lp pupa tudi jaz sem nova na forumu. ali so ti s pomočjo UZ najdli pregrado ali s kakšno drugo metodo. sprašujem ker sem tudi jaz bila na pregledu in mi je naredila UZ. hvala
|
|
|
|
RE: Da se vam še jaz malo oglasim 19.10.2006 15:00:58
|
|
|
|
Pupa*
|
Pozdravček tudi tebi Kaja80! Ja, UZ mi je naredila in videla pregrado - uterus subseptus.
|
|
|
|
RE: Da se vam še jaz malo oglasim 19.10.2006 19:32:23
|
|
|
|
Maj75
|
Pupa*, želim ti veliko uspeha! Midva greva v tretji krog. Lp, Maja
|
|
|
|
RE: Da se vam še jaz malo oglasim 19.10.2006 20:34:47
|
|
|
|
lelaval
|
Dobrodošla Upam, da vama resnično čimprej uspe zagledat plusek.
|
|
RE: Da se vam še jaz malo oglasim 21.10.2006 15:48:27
|
|
|
|
Pupa*
|
HVALA punce...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?