|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   STARA - NOVA
18.10.2006 21:33:11   
anja7
Hojla punce. Tud jaz sem nova med vami.Oz. nisem nova, sam prej sem bla zarad težav na forumu "težave z zanositvijo". Sedaj pa je en mesec in pol od laparoskopije in sva se z mojim dragim ta mesec pošteno trudla za user posted image . Zdej čakam drug teden, k bi mogla dobit user posted image  in seveda močno upam, da je ne bo.
Moram pa vam vsem skupi povedat, da ste preve face, da vedno najdete toliko tolažilnih in lepih besed, Upam, da bomo vse čimprej zagledale user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: STARA - NOVA
18.10.2006 21:59:54   
Maj75
anja7, živjo!

Koliko časa pa se že trudita zanositi? Sprašujem zato, ker midva greva sedaj šele v tretji krog, pa sem že kar mal razočarana, ker ni bilo nič. Ampak vem, da ne gre vedno vse kot po maslu. Samo kaj, ko smo pa vse tako neučakane v tej silni želji po user posted image . Držim pesti, da vama je tokrat uspelo!

Lp, Maja

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2006 23:12:05   
lelaval
Držim pesti, da te tetka user posted image  ne obišče. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 9:56:42   
anja7
Maj75,

Na user posted image sva začela delat v začetku leta. Po treh mesecih truda ni blo nič in sem se odločila, da grem k privat ginekologinji, ker sm mela kr en čuden občutek, da neki ni uredu. Občutek me ni varal, ker mi je g. na prvem pregledu ugotovila veliko cisto (8x5cm) na levem jajčniku. Pol pa pregledi na gin.kliniki in čakanje na operacijo. Operirana sem bila v začetku septembra. So vse odstranil, prečistli jajcevode, tko da naj bi zdej imela "idealne" pogoje za zanositev. Vseen pa kr mal z napetostjo čakam, kaj bo drug teden. Močno upam, da tetke user posted image ne bo.
Upam, da bomo tud me kmal zagledale user posted image user posted image .
Držim pesti!

Lelaval, hvala za lepe želje.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2006 10:13:20   
petraps
Živio!Jaz sem na seznamu IVF in upam, da me čimprej pokličejo.Tebi oz.vama pa želim, da ti rata in zagledaš dve črtici.Lp, Petra

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2006 11:23:37   
kaja80
lep pozdrav vsem skupaj.

še ena nova na forumu, čeprav ga spremljam že kar nekaj časa.
Maj75 tudi midva greva ta msec v tretji kroguser posted image , tudi jaz sem malo razočarana sem pričakovala da bo ratalo kr takoj. do sedaj sva user posted image , ko nama je pač pasalo, ampak očitno to ni dovolj. kaj pa vidva?

ta mesec sem si začela merit BT, upam da bom kaj ratalo ta mesec, čeprav se ŠE ne obremenjujem s tem.

Upam da boste vse kmalu zagledale user posted image .

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2006 11:43:41   
lunca2
Dekleta ne obupajte, morate biti optimistične.Vem, da vam bo ratalo. Nama je v tretje, čeprav naju je bilo strah, da ne bom mogla zanositi, ker sem dvakrat prebolela levkemijo (raka na krvi). In je manjša možnost zanositve pri takih obolenjih.
Vsem skupaj želim čimprejšnjo user posted image .

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2006 19:38:12   
Maj75
Drage "sotrpinke",

jaz sploh ne morem ugotovit ovulacije, ker imam tudi cikluse neredne (od 26, pa tudi do 31 dni). Mislim, da bova ta mesecuser posted image samo takrat, ko si biva zaželela drug drugega, ker če ne, bom znorela. Nisem si mislila, da je taka umetnost narediti user posted image .
Anja7, upam, da vama ta mesec uspe!

Lp, Maja

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.