|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce malce pomoči in nasvet
18.10.2006 20:25:33   
Anonimen
Imam mogoče eno malce smešno vprašanje, ampak ne vem kaj se dogaja.
Moja zadnja user posted image  je bila 3.septembra. Torej od takrat je cca.6t in user posted image  še vedno ni user posted image . Znakov da bi bila user posted image  noseča ni nobenih. Vsaj takšnih ne, kot so bili pri prvi user posted image , ko sem takoj vedela da sem srečka user posted image . Zdaj imamo doma že velikega user posted image , ampak bi še imeli kakšnega manjšega user posted image . Ker sem malce neučakana sem prejšnji teden naredila test, ampak ni bilo user posted image . Je možno, da sem user posted image  brez kakšnih posebnih znakov in da je bilo za test prehitro. Naredila sem tistega z listkom Romed (ali nekaj takega). Je imela katera kakšen podoben primer user posted image  
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Punce malce pomoči in nasvet
18.10.2006 21:07:37   
lelaval
Naredi še en test - z jutranjim urinom.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2006 21:21:15   
didi1
Ti kar zjutraj naredi še en test,boš najbolj sigurna.Upam da bo pozitiven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 9:04:47   
lunca2
NA tvojem mestu bi tudi jaz še enkrat naredila test. Jaz osebno najbolj zaupam testu iz lekarne Clearblue ali pa iz DM. Mi je vedno točno pokazal.Veliko sreče in upam da si med nami user posted image .

(odgovor članu didi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2006 8:50:04   
mala zirafa
Pa poročaj o rezultatih ker sem že jaz nestrpna.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2006 14:10:47   
Anonimen
No pa sem spet tu.
user posted image  še vedno ni, znakov , da sem user posted image , nobenih. Test je tudi po zamujanju M kazal samo eno črtico. Jutri bom še 1x naredila test,če ne bo nič se bom naročila pri G, ker se mi zdi da ni ravno o.k. če mi M izostaja-drugi ciklus zaporedoma.

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2006 20:36:00   
janusha
meni je user posted image  zamujala 14dni in enako nobenih posebnih znakovuser posted image , razen tega da me je tiščalo v spodnjem delu trebuha, bila sem pri gin. in mi je dala napotnico za ultrazvok če v enem tednu user posted image  ne pride, na napotnici je pisalo pregled za sekundarno amenorejo (kakor izostanek). No danes 15 dan sem dobila, tko da je očitno psiha veliko naredila.Mogoče je pri tebi enako, čeprav je zamuda kar velika.
Držim pesti!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2006 8:57:35   
mala zirafa
Anonimna, kako je z rezultati.Že kaj veš?

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.11.2006 12:24:45   
pika_b
Javljam se malce z zamudo. Torej danes še vedno nič z M. Po pogovoru z G sem danes še 1x naredila test Clearblue (je rekla, da ta je ziher, ostali testi je še niso najbolj prepričali). in kaj je danes pokazalo. Juhuuuu user posted image  sem. In smo le dočakali. Že kličem za pregled, upam samo, da je vse o.k.

Torej od sedaj naprej na forumu nosečnost.

lp

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.11.2006 12:31:34   
sonchek
čestitam...user posted image user posted image user posted image ...
...sem sledila tvoji zgodbi....bravo...no vidiš se je splačalo malo počakati....

zdej pa srečno do user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.11.2006 12:45:00   
Ayo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A mas sedaj kaksne znake?

Jaz grem v petek h g, ker tudi zamuja (imam sicer neredne tako da ne vem), znakov pa nobenih.

Se enkrat user posted image user posted image !!!!!! in srecnouser posted image !!!

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.11.2006 21:47:42   
pika_b
Nobenih posebnih znakov. Od petka imam sicer malo slabosti, ampak ne bi pripisala k temu, da sem noseča. Druga popolnoma nič.

lp

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.