Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Punce malce pomoči in nasvet 18.10.2006 21:07:37
|
|
|
|
lelaval
|
Naredi še en test - z jutranjim urinom.
|
|
RE: Punce malce pomoči in nasvet 18.10.2006 21:21:15
|
|
|
|
didi1
|
Ti kar zjutraj naredi še en test,boš najbolj sigurna.Upam da bo pozitiven.
|
|
|
|
RE: Punce malce pomoči in nasvet 19.10.2006 9:04:47
|
|
|
|
lunca2
|
NA tvojem mestu bi tudi jaz še enkrat naredila test. Jaz osebno najbolj zaupam testu iz lekarne Clearblue ali pa iz DM. Mi je vedno točno pokazal.Veliko sreče in upam da si med nami .
|
|
|
|
RE: Punce malce pomoči in nasvet 20.10.2006 8:50:04
|
|
|
|
mala zirafa
|
Pa poročaj o rezultatih ker sem že jaz nestrpna.
|
|
|
|
RE: Punce malce pomoči in nasvet 29.10.2006 14:10:47
|
|
|
|
Anonimen
|
No pa sem spet tu. še vedno ni, znakov , da sem , nobenih. Test je tudi po zamujanju M kazal samo eno črtico. Jutri bom še 1x naredila test,če ne bo nič se bom naročila pri G, ker se mi zdi da ni ravno o.k. če mi M izostaja-drugi ciklus zaporedoma.
|
|
|
|
RE: Punce malce pomoči in nasvet 29.10.2006 20:36:00
|
|
|
|
janusha
|
meni je zamujala 14dni in enako nobenih posebnih znakov , razen tega da me je tiščalo v spodnjem delu trebuha, bila sem pri gin. in mi je dala napotnico za ultrazvok če v enem tednu ne pride, na napotnici je pisalo pregled za sekundarno amenorejo (kakor izostanek). No danes 15 dan sem dobila, tko da je očitno psiha veliko naredila.Mogoče je pri tebi enako, čeprav je zamuda kar velika. Držim pesti!!
|
|
|
|
RE: Punce malce pomoči in nasvet 30.10.2006 8:57:35
|
|
|
|
mala zirafa
|
Anonimna, kako je z rezultati.Že kaj veš?
|
|
|
|
RE: Punce malce pomoči in nasvet 8.11.2006 12:24:45
|
|
|
|
pika_b
|
Javljam se malce z zamudo. Torej danes še vedno nič z M. Po pogovoru z G sem danes še 1x naredila test Clearblue (je rekla, da ta je ziher, ostali testi je še niso najbolj prepričali). in kaj je danes pokazalo. Juhuuuu sem. In smo le dočakali. Že kličem za pregled, upam samo, da je vse o.k. Torej od sedaj naprej na forumu nosečnost. lp
|
|
|
|
RE: Punce malce pomoči in nasvet 8.11.2006 12:31:34
|
|
|
|
sonchek
|
čestitam... ... ...sem sledila tvoji zgodbi....bravo...no vidiš se je splačalo malo počakati.... zdej pa srečno do ...
|
|
RE: Punce malce pomoči in nasvet 8.11.2006 12:45:00
|
|
|
|
Ayo
|
A mas sedaj kaksne znake? Jaz grem v petek h g, ker tudi zamuja (imam sicer neredne tako da ne vem), znakov pa nobenih. Se enkrat !!!!!! in srecno !!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.