|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prababica
18.10.2006 19:30:53   
ElaM
Mater me je razp... babica oz. prababica. Stvar je sledeča, vedno je jamrala, da ji je dolgčas, pa da je sama in bla, bla. No, zdaj, ko ima pravnukinjo se je sama ponudila, da jo kakšno urco pučuva, jo pelje na sonce ipd. Seveda sem se strinjala. danes pa slišim, ko na dolgo in široko razlaga sestri, kako mora po cele dneve čuvat, da ima samo zjutraj čas, potem pa mora merkat tamalo. Sem bila res jezna, no pa tudi užaljena, ker jo nisem nikoli sama prosila za varstvo, pač pa se je ponudila.user posted image  In res nikoli več kot 2 uri, kje je tukaj še cel dan!!!
Zdaj pa ne vem, a ji naj kaj rečem, ko bo jutri spet prišla, če lahko pelje tamalo ven, a se naj nardim Francoza? Kaj bi vi naredili na mojem mestu?

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prababica
18.10.2006 19:35:35   
jazz
Naredi se bedasto in ji reči, da če ji je odveč,oz.če nima časa,lahko neha paziti malo. Si bo že zrajtala da veš da je jamrala. Drugače pa so tako vse iste. Jamrajo in jamrajo,....pa če jih glava boli danes,bodo okrog razlagale da jih je cel teden!!!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2006 19:41:10   
tinaaja
Jaz bi pa odkrito povedala, da si to slisala, kar je rekla, in da te je prizadelo, ker ni res. Tud stari starsi morajo vedet, da nekaj narobe naredijo.
Dejstvo je, da se je samo ponudila, govori nekaj drugega in ji lepo reci, da ce jo to obremenjuje, da je to zadnja stvar, ki si jo zelela. Nic grdega, ampak resnica. Drugace se bos v bodoce skoz zrla. Obstaja moznost, da je ona to dojela kot neko obveznost in da se dejansko pocuti kot je rekla, pa bo za obe lazje, da razcistita.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2006 19:52:02   
lelaval
Jaz bi pa odkrito povedala, da si to slisala, kar je rekla, in da te je prizadelo, ker ni res. Tud stari starsi morajo vedet, da nekaj narobe naredijo.

Kot je napisala Tinaaja. Sicer bo v prihodnje še govorila, da ona pazi tvojega otroka, ti (ali pa vidva) pa "okol lečeta".

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
18.10.2006 19:53:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2006 20:49:09   
didi1
Živjo!Če je tok "prisebna" se z njo pogovori.Pri nas imamo tudi probleme s TASTARO.Ti pravim da je user posted image  dobil konkurenco,res prava grozljivka.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2006 21:08:45   
Pajaca
Jaz bi ji pa otroka prpelala zgodaj zjutraj pa ga šla iskat šele zvečer, pol bi ji pa rekla, no zdaj boš pa vsaj upravičeno jamrala kako si cel dan merkala otroka.

(odgovor članu didi1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2006 21:21:22   
tulip
Mogoče pa ona tega ne dela nalašč, ampak je končno vesela, da se ji kaj dogaja in se tako lahko 'považi', v smislu da je ona še vedno pomembna, njena pomoč neprecenljiva in skratka da ni še za v grob.user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2006 21:56:13   
Anonimen
Kaj če je pa tako ponosna, da lahko pazi na pravnukinjo, in zato razlaga o tem vsem naokrog? Če je vesela, da je njeno življenje dobilo nekaj novega smisla?

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2006 8:05:50   
kalbo
Pojdi med petletnike v vrtcu, pa jih malo poslušaj. Moj oči ma pa to, mi mamo pa ono, mi mamo pa večji avto..... Podobno je pa s tvojo babico. Malo se važi, ker to stari ljudje radi delajo. Na tvojem mestu bi ji pustil to veselje, če le za vnučko lepo skrbi tisti dve uri...ups...cel danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2006 8:20:38   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Pojdi med petletnike v vrtcu, pa jih malo poslušaj. Moj oči ma pa to, mi mamo pa ono, mi mamo pa večji avto..... Podobno je pa s tvojo babico. Malo se važi, ker to stari ljudje radi delajo. Na tvojem mestu bi ji pustil to veselje, če le za vnučko lepo skrbi tisti dve uri...ups...cel danuser posted image

SE strinjam. PRi starejših ljudeh je pač tako, da so navajeni jamrati, včasih že iz dolgočasja. Če jih nič ne boli, so pa kakšne druge stvari na tapeti. Presliši, ker drugače bo še jamrala, kako si nesramna in nespoštljiva do nje-ali pa kaj desetega.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2006 8:21:19   
tanikaa
Točno tako kot pravi Kalbo. Otroci in stari ljudje...ni razlike.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
19.10.2006 10:59:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2006 13:16:11   
VERONICA
Ja moja babica je pa vsem razlagala kako je zasedena ker mora kuhati kosilo. Začela ga je kuhati že ob 9h! Lahko da je tudi tvoja res cel dan zasedena s pravnuko, saj se že zgodaj zjutraj začne psihično pripravljati na nalogo, narediti načrte kam bo šla z vozičkom, pa še mora vse raportirati prijateljicam... Ko človek nima dela si ga pač nardi.
Pa se nekaj drage forumovke, ne pozabiti da so stari ljudje izredno pomembni za vzgojo otrok. In vsak lahko pomaga, po svoji moči. Npr moja babica je pri 90letih s polno ljubezni čuvala pravnuko, doklar je moja mama v drugi sobi kuhala kosilo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2006 15:16:11   
Tejccy
To so starejši ljudje. user posted image
Jest mam tut tako sosedo, predno je dobila pravnukinjo, jo je vedno kej bolelo, nč ni mogla-skoz je bla bolna. Zdej je pa k nova, k tamalo kdaj pomerka, nikol več ne pojamra tolk čez zdravje k je včasih. Prav pomladila se je.
Ta vaša prababica se je hotla sam pomembno nardit pred svojo sestro, češ ne morjo brez mene-ampak jaz mislim da ni nič hudga mislila.
Pusti ji malo užitka, kolkor časa bo še na svetu, seveda vse v mejah normale.
Tudi mi bomo enkrat stari in bomo rabili pozornost.

Ni lepšega trenutka, ko se ti otrok nasmehne in te objame

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?