|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.10.2006 18:10:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prve sadne kašice
18.10.2006 18:50:24   
tulip
Jaz sem začela kar s surovim...če vidiš, da user posted image  napenja, pa ga skuhaj.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2006 20:04:14   
eya
Jaz sem tudi začela s kuhanim jabolkom, pa kuhano hruško. Banano in nektarino pa itak dobi surovo. Tudi jabolko mu zdaj dam včasih surovo.

Je pa itak res, da grejo vitamini s kuhanjem bye-bye....

Pri svežem naribanem jabolku je treba pazit, da ni postano, ker tako zapira.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2006 20:07:18   
livia
Jaz dajem vse sadje surovo. Ko sem ji enkrat dala skuhano jabolko ga ni hotela jest. Ribam na steklenem ribežniku ali pretlačim z vilico (kaki, fige, banana).
Samo nasvet, pa brez zamere: kuhano jabolko se z lahkoto pretlači z vilico, ga ni dobro miksat, ker se naberejo v hrani zračni mehurčki, ki lahko napenjajo.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2006 20:12:13   
metaa
Midve sva uvajanje začeli s kuhanim jabolkom in to sva jedli 3 dni, pol pa sem kuhanemu dodala mal naribanega in tako sem počasi ukinila kuhano sadje. Hruško ("surovo") sem pa ene 14 dni kasneje malo dodala k jabolku, pol pa malo več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?