|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krompir se ne pogreva - ali pač?
18.10.2006 16:18:06   
fionaP
OK, vsi vemo, da se krompir ne sme pogrevati. To so nam vbijale v glavo že naše babice in mame...
Potem naj pa pogrejem zelenjavno Hipp kašico, notri pa - o groza - krompir user posted image

Kaj zdej, a v Nemčiji pogrevanje krompirja ni kaznivo, a kako?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krompir se ne pogreva - ali pač?
18.10.2006 16:30:52   
dix
baje ga v ameriki normalno pogrevajo pa se smejijo našim idejam o nepogrevanju.

pa so še vsi živi. Tudi jaz ga včasih pogrejem pa mi nič ne fali.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2006 17:32:40   
LuLu
Baje za želodec ni dobro...
Sem našla ta stavek na kulinariki.net : "Tudi krompirja in gob ne pogrevamo, razen kmalu po kuhanju. "
Mene so tudi učili, da to dvoje ne grejemo... Sicer je moj dragi dostikrat zagrel krompir in je vse ok z njim. Jaz ga ne grejem, čista preventiva. Tudi zato, ker je krompir tak poceni, da si ne bi zaradi piškavih 50 sit pokvarla želodca. Na novo ga pripravim, pa je.user posted image
Čao

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2006 17:59:14   
Geja
Tudi jaz krompirja, gob in školjk ne pogrevam...
Glede tistih kašic pa mislim da je itak še kup stvari dodanih, raznih emulgatorjev ali karkoli da je zadeva dobra tudi tako dolgo časa, glede na rok uporabe.
Če kuhaš za otroka mislim da je bolje da pripraviš sveže... dec bo že preživel če ga bo malce stiskalo pri želodčku user posted image , otroku pa tega ne moremo narediti...

Geja

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2006 18:02:01   
Udb
JAz krompir normalno pogrejem. Zakaj ga pa ne bi??? Če lahko jem krompir v solati (mrzel), če so na voljo razne musake, ki se samo še pogrejejo, pa njoki,....in tudi v otroščkih kašicah je krompir. To je larifari!user posted image

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2006 18:53:03   
tulip
Tudi jaz ga kdaj pogrejem krompir, če kosilo čaka moža da pride, pa ga dolgo ni.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2006 19:31:18   
Bonnie_RR
Jaz ga tud včasih pogrejem, pa ni imel do zdaj še nihče nobenih problemov. user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2006 20:07:46   
KatjaD
Jaz tudi. Kako pa naj drugače pogrejem npr. zelenjavno juho - ne morem najprej pobrat ven krompirja, pa skuhat novega,... Ma, do zdaj ni pri nas še noen umrl, pa tudi MAtic veselo je pogrete juhice, pa še ni imel težav.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2006 20:10:42   
Udb
Ja, bolj kot človek razvadi želodec, večje ima potem probleme!

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2006 20:33:44   
Marogica
Krompir se lahko brez problema pogreva, to sem jaz ugotovila, ko sem živela v tujini, kjer so to skoz počeli in ugotovila, da mojemu želodcu nič ni. Kaj pa mislite, kakšen krompir ste dobile v restavraciji? Svežega? Ja, le sanjajate....

Krompir se zjutraj pripravi, skuha in se po potrebi pogreje. Tako, da...

Je pa res, da sem jaz za majhnega otročka pripravljala vedno majhne obroke in sem jih sproti kuhala.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2006 7:14:53   
CERT
tudi jaz ga kdaj pogrejem, ampak se zgodi zelo redko. verjamem da ni zdrava pogreta hrana ampak ko ni časa ni časa

američani se nam pa lahko smejijo, ker so tako suh in zdrav narod. smo pa mi na isti poti. hitro življenje pač

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2006 8:43:32   
natalia
jaz ne pogrevam, mislim pa da nima kaj bit..če narediš nasprotno.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu CERT)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2006 8:47:07   
nataša k
Jaz ga čisto normalno pogrejem. Razen pireja, pomfrija..., ker enostavno nimata več pravega okusa, ko sta enkrat pogreta. Tako da ostanke le-teh kar stran vržem.

http://malileon.moj-album.com/

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2006 14:57:49   
marty5
Meni so tudi vtepli v glavo, da se krompirja, špinače, gob, pa še kaj bi se našlo, ne pogreva in mi je to nekako ostalo..........Za nas odrasle naredim kakšno izjema, za malega pa ne.

Najbrž pa res ne bi smelo bit nič narobe, če mu tu pa tam kaj pogreješ.......

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu nataša k)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Julija
TLF

Kako vam je všeč ime Julija?

zelo mi je všeč (25%)

mi je všeč (30%)

ne vem (5%)

nič posebnega (27%)

ni mi všeč (13%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!