Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Iščem prijazno pravnico za nasvet iz delovneg... 18.10.2006 11:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Če je katera tu pravnica in bi bila tako prijazna, da mi svetuje, ji bom neskončno hvaležna, ker je pri nas prišlo do precejšnje družinske krize. Dedek in babica, ki živita v isti hiši, nezaposlena pred upokojitvijo (konec leta 2007 in konec leta 2008), eden od teh dveh popolnoma brez prihodkov, drugi z nizkimi; še ne eno leto star otrok, jaz na porodniški po bolniški in v službi za določen čas, možu pa grozi, da bo ostal brez službe, ker je menjal službo in se je zdaj v novi službi zamenjalo vodstvo oddelka (ne cele organizacije) in novi šef oddelka se ne strinja, da bi zaposlili kogarkoli (gre za nadomeščanje delavke na porodniški). Pogodba v prejšnji službi poteče danes, nova zaposlitev naj bi se začela jutri, tako da se res mudi. PROSIM ZA POMOČ!
< Sporočilo je popravil Mič -- 18.10.2006 20:08:41 >
|
|
|
|
RE: NUJNO - iščem prijazno pravnico za nasvet... 18.10.2006 11:09:21
|
|
|
|
živa
|
Seveda, če se ta prijazna punca javi, ji bom vse podrobneje razložila na ZS. Hvala. Vidim, da anonimnost ni moj stil ; pa vseeno. Lahko se mi javi na ZS.
< Sporočilo je popravil živa -- 18.10.2006 11:15:25 >
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.