Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Iščem prijazno pravnico za nasvet iz delovneg... 18.10.2006 11:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Če je katera tu pravnica in bi bila tako prijazna, da mi svetuje, ji bom neskončno hvaležna, ker je pri nas prišlo do precejšnje družinske krize. Dedek in babica, ki živita v isti hiši, nezaposlena pred upokojitvijo (konec leta 2007 in konec leta 2008), eden od teh dveh popolnoma brez prihodkov, drugi z nizkimi; še ne eno leto star otrok, jaz na porodniški po bolniški in v službi za določen čas, možu pa grozi, da bo ostal brez službe, ker je menjal službo in se je zdaj v novi službi zamenjalo vodstvo oddelka (ne cele organizacije) in novi šef oddelka se ne strinja, da bi zaposlili kogarkoli (gre za nadomeščanje delavke na porodniški). Pogodba v prejšnji službi poteče danes, nova zaposlitev naj bi se začela jutri, tako da se res mudi. PROSIM ZA POMOČ!
< Sporočilo je popravil Mič -- 18.10.2006 20:08:41 >
|
|
|
|
RE: NUJNO - iščem prijazno pravnico za nasvet... 18.10.2006 11:09:21
|
|
|
|
živa
|
Seveda, če se ta prijazna punca javi, ji bom vse podrobneje razložila na ZS. Hvala. Vidim, da anonimnost ni moj stil ; pa vseeno. Lahko se mi javi na ZS.
< Sporočilo je popravil živa -- 18.10.2006 11:15:25 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?