|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšna bolezen bi to bila?!
18.10.2006 8:59:03   
HuAnita
Sprašujem za prijateljičino hčerkico, staro malo manj okt 2 leti:
v nedeljo zvečer je imela malo vročine, potem pa od ponedeljka do danes malo driske (baje ne tiste ful redke), pa po celem telesu, tudi dlaneh, rdeče pikiceuser posted image user posted image user posted image  
Pravi, da ni 6. bolezen, to je punčka že imela, sicer pa ne deluje bolna, je kar živahna.
sem ji rekla, naj raje pokliče zdravnika, pa me zanima, če še katera ve, kaj bi to lahko bilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšna bolezen bi to bila?!
18.10.2006 9:00:22   
Anonimen
Vodene koze?

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2006 9:01:07   
igralka
Hmmm, a srbi? Norice mogoče?

Lahko pa da je tudi kaka alergija, težko rečt na daljavo, naj kar gre k pediatru.

Dragi Bog, daj mi pogum, da spremenim tisto, kar lahko,
daj mi moč, da sprejmem tisto, česar ne morem spremeniti,
in daj mi razum, da ločim to dvoje.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2006 9:17:24   
facka
Zdravo, baje da je neki virozni izpuščaj, najbolje, da pokliče v zdravstveni dom in vpraša, inkubacijska doba je pa 3 dni.

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2006 14:37:00   
dana
Isti primer smo imeli mi. Naš je v četrtek bruhal potem pa dva dni kakal tako kot si opisala in po trupu so se mu spustile čisto drobne pikice. Je mel pa tudi malce vročine v nedeljo zvečer.

V glavnem, pedaiter nam je rekel, da ni nobena otroška bolezen, da je neka viroza. Je pa rekel, da naj bo tamali doma še kakšna dva dni, potem gre pa lahko v vrtec.

Včeraj že ni bilo pikic.

lp dana

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2006 15:14:38   
žanek
Tudi mi imamo fantka starega 2 leti in ima trenutno tudi te drobne pikice. V soboto in nedeljo je imel vročino 39,6 ko nam končno uspe znižat temperaturo, pa dobi te pikice in jih še ima. Tudi nam je pediater rekel, da je neke vrste viroza.user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2006 22:06:54   
HuAnita
Tudi njej so rekli, da je viroza, pikice pa lahko ostanejo 10 dni.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2006 22:35:58   
Miss Piggy
Viroza. Pri nas so pikice po vročini trajale 3 dni. Ko mu je blo vroče al pa jokal, so postale intenzivnejše.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2006 21:04:16   
mayflower
Enterovirus. Pri nas smo zboleli vsi trije-najprej tamali, k ga je fasal v posvetovalnici. Znaki: en dan vročina, par dni čudno kakanje, na koncu po celem telesu rdeče pikce (če znaš pogledat, majo okrog svetel obroč). Jst in možek pa sva prebolela samo z vočino in drisko....

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?