|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še ena nova
17.10.2006 18:16:50   
Maj75
Živjo!
Tudi jaz vas že nekaj časa spremljam, sedaj pa je čas, da se vam pridružim in predstavim. Stara sem 31 let in za naju je bil ta mesec drugi poizkus narediti prvega user posted image . Danes se je prikazala user posted image . Ja, spet nama bo luštno, čim se user posted image  odpravi. Moram pa reči, da mi je ta mesec 6 dni zamujala, kar se mi še ni zgodilo in sva bila že kar vznemirjena, potem pa ... Vem, da se marsikatera med vami trudi že več mesecev in doživlja razočaranja iz meseca v mesec. Upam, da nam bo kmalu uspelo. Rada bi, da se ne bi toliko obremenjevala s tem, vendar je to težko spraviti iz glave, v naših glavah pa je marsikaj. Tudi midva sva kar dolgo odlašala z user posted image , in če bi vedela že prej, da je lahko to tak problem, potem bi šla že zdavnaj v akcijo.

Želim vam lep dan in obilo užitkov pri user posted image !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še ena nova
17.10.2006 18:40:38   
andreja2000
Maj75
Lepo pozdravljena!Vse punce tukaj imamo isto željo in se srečujemo z bolj ali manj istimi težavami.Verjemi,da ti bo uspelo,enim pač uspe v prvo ,drugim v drugo,tretjim v tretjo.......
Eni pa rabimo dosti dalj.Upam in ti želim,da si med tistimi,ki jim uspe hitro.Ta čas ko še ti ni uspelo,še ne pomeni,da ti ne bo uspelo,zato ohrani upanje in pač probaj misli malo usmerit kam drugam.Ja,saj vem,da je to težko,tudi meni,vendar se je vredno malo potrudii.Sama že čakam na to srečo 16 mesecev,no sedaj teče 17,vendar še nisem izguila upana.Za sabo imam že nekaj neuspešnihuser posted image ,toda borim se dalje.
Tebi želim da se ti čim prej prikažeuser posted image ,pa veliko sreče in pozitivnih misli.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2006 20:34:06   
sisi80
Veš, midva pa sva šla v akcijo kar kmalu,ko so se rodile prve zamisli o dojenčku. Ravno s predvidevanjem, da itak ne rata takoj in se sploh nisva obremenjevala. Ker sva slišala, koliko parov ima probleme. In tako sva odmislila vse, zamisli, ratalo v prvem. Prijetno presenečenje.

Moja poanta je, da uživaj v ljubezni, pa bo.

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2006 21:33:30   
lelaval
Pozdravljena user posted image

Saj bo plusek, ko bo čas.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2006 22:29:46   
Katrin
Dobrodošla, Maj75!

Držim pesti, da vama uspe čimprej in verjemi, da vamo bo, ko bosta "pripravljena"!

Srečno!

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2006 5:15:07   
zaljubljena23
Tudi jaz ti želim, da bo ta težko pričakovani plusek razveselil tudi tebe

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2006 8:12:15   
bodoča
Živjo ta nova oziroma Maj75!

Tudi tebi in tvojemu dragemu želim čimprejšnji preobrat življenaj na še lepše kot je zdaj. Pa veliko akcije user posted image .

mojeustvarjanje

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2006 8:14:25   
fragola99
Živjo.

Tudi jaz te lepo pozdravljam med nami in ti želim user posted image !!

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2006 8:18:45   
Taula
Pozdravljena.

Lepo da si se nam pridružila. Jaz verjamem da bomo vse videle magični plusek kmalu, samo obupati ne smemo. Glede tega da sta pozno začela delati na user posted image  pa se ne sekiraj, važno da sta se odločila za to.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu fragola99)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2006 8:23:11   
Maj75
Živjo!

Hvala za lepe in vzpodbudne misli. Komaj čakam, da mine user posted image  in da greva zopet v akcijo. Vem, da se nam bo vsem enkrat prikazala tista tako željena črtica, samo upam, da ne bomo preveč trpele, če se to ne bo zgodilo takoj.

Lp, Maja

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2006 8:34:15   
fragola99
Živjo.

Samo, da ne bosta sedaj sexala po načrtu oziroma štela dneve. Do tega mora pridit spontano, sicer je že fino, da približno veš kdaj je ovulacija ampak ne preveč razmišljati o tem. Veš midva z mojim se trudiva že dve leti in sva imela obdobje, ko sva bila čisto obsedena s pravimi dnevi: Katastrofa!!! Veš kako je grozno, ko začneš enkrat sexat po načrtu in ti sex začne predstavljati obveznost in ne zabavo?!  Želela sem te samo posvariti, da ne smeš preveč razmišljati o tem, ampak se prepusti življenju. Ti šele začenjaš in ni nobenega razloga za paniko, tako, da si kar čas vzemita user posted image  bo pa že prišel. 

Želim ti, da bi v letu 2007 postala mamicauser posted image user posted image user posted image .

lp

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2006 8:53:41   
Kuba
Pozdravljena Maj75!!!!!
Jaz sm se tudi kar pozno odločila (imam 29 let) in sicer zaradi več razlogov: nisem se počutila dovolj odgovorni, želela sem končati prej faks in se zaposliti, itd. No, zdaj pa sva se po poroki odločila, da je res čas za to. Tudi meni je zdaj malo 'prpe' da ne bomo mogli imeti takoj in da se bo zavleklo... kaj čmo, čas se ne da zavrteti nazaj, je pač treba zdaj 'delat na tem' da bomo čimprej videle user posted image user posted image user posted image user posted image ! Držim pesti da bomo čimprej user posted image ! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2006 8:59:11   
Anonimen
Pozdravljena!

Lepo da si se nam pridružilauser posted image .

Tudi midva sva mislila da bo kar v prvo pa pač ne gre zmerej tako kakor si zamislimo. No zdej pri nama teče tretji krog in pač še uživavauser posted image

No moja srečna številka je sedem tku da sm ziher da bom v letu 2007 mami(mal za šalo)user posted image

V glavnem velik sreče ti želim in čimprejšnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
18.10.2006 9:11:35   
Klarita
Zgleda, da sva isti letnik. Dosti nas je takih, ki smo čakali iz različnih razlogov, da bomo starši. Tudi jaz sem imela kar podobne razloge za to, ampak dejstvo je da v današnjem času ne moreš več čakat, da je vse perfektno, ker potem nebi bile sploh mamice ali pa bi bile prej v meni.
Jaz sem si sicer že prej želela postati mamica, ampak takrat pred leti mi je manjkal glavni pogoj, se pravi da sem mogla najprej poiskat pravega atija (so bili precej neresni bivši), sedaj pa sva v tretjem poizkusu. Sem pozitivno nastrojena in verjamem v pregovor v tretje gre rado. user posted image
Tudi tebi želim čim bolj sproščeno akcijo user posted image in čimprejšen rezultat user posted image .

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.10.2006 9:46:46   
Xandra1
Dobrodošla tanova user posted image user posted image med "mušketirkami", kjer smo ena za vse in vse za eno! user posted image
Ljubi se in bodi ljubljena, pa se user posted image hitro pokazal! user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.10.2006 9:59:17   
Pinkyca
Maj 75
Jaz sem še eno leto starejša od tebe in tudi jaz zdaj nestrpno ne-čakam user posted image  v soboto (šele 2 poskus). Tudi jaz delim tvojo zgodbo v celoti. Moram pa reči, da je močna želja po user posted image   lahko tudi problem. Prejšnji mesec sem čutila toliko znakov user posted image , da sem se potem, ko je prišla user posted image  počutila kot tista kura, ki hlini navidezno nosečnost !!! Gledala sem že celo cene vozičkov in knjige pa dodatke, ... Grozauser posted image  Sedaj skušam biti ''skulirana'', O imam sicer označeno na koledarju, a fanta s tem ne obremenjujem. Ko bo, bo ... Ena punca je zgoraj lepo napisala - super je že to, da si se odločila za user posted image  ... Želim vam vsem skupaj, da čimprej zagledate  user posted image user posted image  !!!

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.10.2006 11:31:54   
katis
Zdravo!

Držim pesti punce, da se pokažejo tele črtice in da dočakamo tako željene malčke...

Bolj kot razmišljam o otroku, bolj si ga želim. Moj dragi pravi, da si me že prav predstavlja, ko bom mamica in da komaj čaka. Kako bo on kot ati pa v bistvu tudi vem, saj je do svojih nečakov tako zlat, da se kar topim ob tem, ko ga gledam.

Kar se pa znakov tiče - takoj, ko sva začela, sem že čutila napete prsi, me je tiščalo v trebuhu, mi je bilo slabo, sem imela nore želje po hrani itd...Skratka, psiha dela čuda. Zato moramo biti kul user posted image

Želiva si tri in delava na prvem. Ker sem stara 29,5 let torej pomeni, da bova imela naslednja leta kar okupirana. Če bo seveda vse po sreči....Upam in si želim... user posted image

< Sporočilo je popravil katis -- 18.10.2006 16:11:41 >

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.10.2006 13:50:19   
Maj75
Pinkyca,

tudi meni se je ta mesec zgodilo isto. Ker mi je 6 dni zamujala (kar se nikoli ne zgodi), sva bila oba prepričana, da sem noseča. Tudi jaz sem si že ogledovala vozičke in si predstavljala, kako bo lepo, tako da se sedaj počutim prav bedasto. Sedaj začenjava tretji krog in poskušala bom, da se ne bi preveč obremenjevala. Res je grozno, če začneš seksat iz "dolžnosti" in ne iz užitka. Upam, da nam vsem kmalu uspe. Se "slišimo" še kaj zvečer.

Čau vsem, Maja

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.10.2006 14:20:04   
Rožica82
Pozdravljene! Kot bi brala moje izkušnje! Tudi midva delava komaj tretji mesec nauser posted image   in upam da nama bo ta mesec uspelo ugledati magičniuser posted image , ker že zdaj komaj zbistrim misli in ne premišljujem o tem. Uživajte v ljubezni, čeprav je to lažje povedati kot pa narediti
Želim nam da bomo čim prej prelepeuser posted image

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.10.2006 14:26:57   
Taula
Tudi jaz sem si že ogledovala vozičke in si predstavljala, kako bo lepo, tako da se sedaj počutim prav bedasto.

Jaz tudiuser posted image  Ampak se ne sekiram..to je raziskovanje terena, da vem kake so cene.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.10.2006 14:51:16   
zrak
ne izgubiti volje, glavo gor in optimistično naprej.... pa glavo na pašo, takrat rata.. sva pa isti letnik in končno mi je ratalo, tako da sem junijka.. upam da bo šlo do konca...

ti želim, da se pridružiš čimprejuser posted image

(odgovor članu Maj75)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?