|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DUDE
17.10.2006 11:41:03   
L & L
Za vse ki ste nore na lepe dude, zdej ma lohk otrok dudo s svojim imenom in zodiakomuser posted image
DUDE

< Sporočilo je popravil nalin -- 17.10.2006 11:42:58 >

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DUDE
17.10.2006 12:06:03   
srki
Marička, kaj vse se spomnijo. Jaz sem šla rajši tvoj album gledat, imaš res srčkane srčkeuser posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2006 12:12:27   
BLAŽIKA
Ja ni kaj pravo stvar so se spomnili, imajo pa tudi pravo cenouser posted image user posted image user posted image . In glede na to da ziher dve na mesec izgubimo oz. jo zgrize bi bil to za nas drag šport.user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2006 13:01:35   
L & L
Hvala lepa za lepe pripombe.
Lp.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2006 22:46:52   
eya
only 19 evrov...tole pa se meni ne zdi malo....

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?