|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kašelj - ponoči
17.10.2006 7:11:23   
Tiamo
Jutro,

imam vprašanje, če katera kaj ve zakaj in kako, da moja pupa kašlja samo ponoči, ko popije mleko.

Imam 14 mesečnico, ki ima trenutno samo zabasan nosek oz. ga nima, samo teče ji skoz smrkelj ven. Redno ga čistive s fiziološko, sploh zvečer. Zdaj ji rastejo zgornje trojke, spimo bolj švoh in zahteva še en obrok - mleko ponoči. Prejšni teden sva bile pri zdravniku, vse uredu, nič rdečega grla, ušeska zdrava, edino nosek (kar se mi zdi, da imajo vsi v tem letnem času). Povem o tem kašlju ponoči, pa mi pediatrinja reče, da je morda od mleka, ker mleko dela sluz in da naj ji ponudim kaj drugega. V soboto sem kupila večerno kašo, katero se zmeša z vodo, pa po njej tudi kašlja.

A ima katera kakšen predlog zakaj?

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kašelj - ponoči
17.10.2006 7:20:11   
didi1
Ja moj tudi kašlja ne velik ampak vseen,pa sva bila včeraj pri pediatrinji,ker se je imel še za cepit,pa je rekla da je vse vredu.Ga je poslušala in cepla.user posted image Zgleda da je potem vse vredu.

Mogoče bi ji dala pa samo vodo za pit,če ni lačna?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2006 7:26:34   
Tiamo
didi1 isto je bilo pri nas, sva še šle pokazat za cepljenje, samo je ni cepila, ker je imela prejšni teden zabasan nos in še malo ji je teklo iz oči. Jo je poslušala in je rekla, da je vse uredu.

Glede hranjenja ponoči pa mora biti mleko ali druga kaša, pijače slučajno ne sprejme, začne tulit in se čist zbudi. To je že ustaljen ritem, kadar izraščajo pri nas zobki, se pocrklja z mlekom.

Tudi moja tok ne kašlja, samo k popije..potem pa ene 5-10 min, samo ne skoz celih 5 ali 10 min, neha pa je 2 min tiho, pa potem spet.

Res ne vem zakaj kašlja user posted image

(odgovor članu didi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2006 7:41:11   
lelaval
Če ima zamašen nosek, ji čez dan teče z noska - da se sčisti. Ponoči pa leži in ji ne more tečt ven, ampak nazaj in to jo potem sili na kašelj. Daj ji kak povšetr - vzglavje mora imet dvignjeno, da laže spi, saj je ne morepš prislilit, da spi le na trebuščku ali na boku.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2006 7:45:16   
Tiamo
lelaval, tudi to smo storili...samo se tok premetava v postelji, da vsakič k jo grem pogledat spi na drugem koncu postelje. Hvala za nasvet...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2006 10:26:14   
dana
Kaj pa če bi ji Operil kapnila v nos preden gre spat?

Jaz sem našemu tako delala. Je že tri tedne skupaj prehlajen in kašlja; čez dan sem mu čistila s fiziološko in pumpico, za ponoči sem mu dala kapljice Operil. Tako se mu nos "odpre" in lahko diha in se tako ne duši s sluzjo in tudi ne kašlja.

lp dana

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2006 10:34:22   
Baby
Kašla zaradi noska, ker ji teče ponoči v grlo. Zvečer ji nos fino očisti potem pa v vsako nasnico eno kapljico Operila (še boljš je, če kupiš tistega z razpršilom!).
Nam edino to pomaga, da kaj spimo!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2006 10:36:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Naš ni prehlajen,nima zamašenega noska,ne pije in ne je ponoči,
ampak že nekaj noči pokašljuje.K zdravniku nima smisla,ker bo rekla,da ni
nič posebnega.Bomo pa kakšen sirup uporabili.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2006 8:37:36   
Boni3
Sej vem,da je malo hecno,ampak je res.Naš mali kadar ni popolnoma zdrav (kako smrkanje) začne ponoči kašljat če se razkrije in mu je hladno,ko ga pokriješ neha.Sej je hecno,ampak...Njegov ati isto začne kašljat ko ga v noge zazebe. Nisem sicer pristaš prekomernega oblačenja in kap pri 15 stopinjah,ampak za spat ga pa v debelo pižamo dam,ko še ni mraz in fino spimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.