|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tetra plenice+sušilec
16.10.2006 16:57:04   
ema79
pravkar sem kupila tetra plenice, jih dala prat, pa me zanima, ali jih lahko dam v sušilca. Na ovitku je sušilec prečrtan, toda na tetra majčkah pa piše, da jih lahko dam v sušilca. Kaj pravite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tetra plenice+sušilec
16.10.2006 17:20:00   
StBarbara
Ja, ti kar mirmo, daj pleničke v sušilec. Jaz jih dam vedno, pa jim nič ne manjka.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2006 18:02:34   
soncek&luna
tut jaz jih dajem v susilca.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2006 18:25:34   
gajja
jaz sem jih tudi dala v sušilni, samo se mi zdi da jih je potem težje likat, ker so se mi ful skrčle skupi. Mogoče pa sem jih preveč časa pustila v sušilcu, se ga še navajam uporabljat:)

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2006 19:29:54   
eva1
Jaz sem  vse otrške cunje sušila v sušilcu, ker so se mi zdele tako bolj mehke-ker na začetku nisem uporabljala mehčalca!

(odgovor članu gajja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2006 20:44:32   
SaaS
Jaz jih dajem v sušilec. Edino kar se bo zgodilo, skrčile se bodo malo. Pa mislim, da zato ne bo katastrofe.

Jaz sušim vse plenice in oblekce od sina v sušilcu, tudi nekaj tistih na katerih je narisan prečrtan sušilec. Če je označeno na blagu, da lahko sušiš, pomeni da je blago že tako obdelano, da se ne bo skrčilo. Če pa je označeno, da ne sušit, se bo pa zadeva malo skrčila. Jaz zato večino stvari vseeno sušim. Na začetku je šla malo skupaj, zdaj pa je taka kot je in se ne krči več.

Kar se pa težjega likanja tiče: res so bolj zmečkane, ampak jaz jih itak nikoli ne likam. Z roko jih raztegnem in zložim. Sploh ne likam ničesar (no razen parih moževih srajic).

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2006 21:37:06   
Katrin
Tudi jaz sem jih dajala v sušilec; je pa res, da pridejo malo bolj zmečkane in jih he težje zlikati.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2006 9:37:28   
crci06
pleničk še nisem probavala sušit v sušilcu (mogoče ta teden user posted image )...
imam pa navado, da cunje takoj, ko se v sušilcu posušijo, vzamem ven, jih raztegnem čez likalno desko in potem lepo raztegnjene čakajo na likanje...

Na ta način se mi ne zamečkajo, mislim, da se zamečkajo takrat, ko čakajo, da jih vzamemo ven ?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2006 11:02:17   
ema79
najlepša hvala za odgovore!
Ja sem dala v sušilec, skrčle se niso nč, zmečkane pa ku samuser posted image ! Ampak sem jih uspela polikat, ku jih vsaj nebi blo tolk velik!user posted image user posted image
moj moj tudi jst mam tako navado, da cunje prec ven vzamem in položim čez desko pa pol, ko mam čas zlikam kar je potrebno!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.10.2006 12:10:49   
SaaS
Samo eno glupo vprašanje bi postavila. Če je taaakooo veliko plenic in se ti jih ne da likat, ja kaj za huser posted image  jih pa pol likaš? A hoče mali zlikane planičke, da ne bo na zmečkano kupčka podru?

Brez zamere, ampak jaz jih nikoli nisem likala. Prvi sin je veliko polival (beri bruhal) in sva pri vsakem dojenju oz. podiranju kupčka pomočila vsaj tri plenice. Za tistih nekaj minut, ko sem jo imela na rami, naj bi jo prej likala? Ni šans.

Pri širokem povijanju pa tudi nisem videla posebne razlike med malo zmečkano ali zlikano plenico.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.10.2006 12:24:55   
ema79
zakaj likam? Zato, ker mam rada vse pošlihtan!
Pa čeprav o vse to v omari in tud sam za tri minute, mam rada, da je lepo zloženo, ko omaro odprem!
Buh pomagi, sem pač tak človk!
Vem, da so sam plenice, vem pa tudi, da jih je blo sam zdele tolk velik, ku sem jih nakupla, pa vse oprala.
Možno pa je tudi, da se mi potem, ko bo mala na svetu ne bo dalo likat. Zaenkrat pa sem še zmožna in imam čas!

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.10.2006 14:14:52   
crci06
a, Ema79 - ravno si kupila in oprala pleničke? user posted image  Jaz sem jih tudi šla prav v Rutarja iskat, sicer so kao neke made in caina, ampak men so dosedaj videti najboljse, pa se obrobljene so! 

Super!

Imam pa  vprašanje - koliko pleničk pa gre v stroj?

Razmišljam, ali bi vse odprla in oprala, ali pa bi jih tekom uporabe postopoma dodajla nove, da bi jih s tem imela za poln stroj (+ druge cunjice)? koliko jih bomo pa likali, pa še ne vem!
Načrti so eno, realnost pa drugo.
Upam,d a mi uspe zelo lepo zlikati in zložiti vsaj pleničke, ki bodo nato nekaj tednov čakale uporabnika/co, kasneje pa... ??

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.10.2006 14:21:19   
ema79
jst sm jih pa v Tosami kupila! Sm dala not 20 tetra plenic, 5 povijalk, 12 tetra krpic, 5 tetra majčk! To je blo lih lepo za en stroj!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.10.2006 14:31:53   
Anonimen
JAz vržem vse v sušilca. Pleničke, obleke, pulovrčke (tudi volnene), jakne, poplone, zašćito za posteljko, VSE. P še nič ni bilo narobe. Je pa vse odvisno od kvalitete sušilca. Samo pleničkam, pa res ne more biti ničesar.user posted image

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
29.10.2006 13:51:07   
tinkamiška
Jst dam tudi pleničke v sušilca, ampak jih dam na srednje sušenje, so veliko manj zmečkane in jih je lažje likat, pa vedno je še nekaj cot, ki grejo zraven, da ne sušim samo pleničk na taki temperaturi.
SaaS, zdej jih ne likam več, ko sem pa na široko previjala sem jih pa obvezno. Ne moreš zložit zmečkanih plenic tako kot je treba, če široko previjaš....

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?