|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hurgada
16.10.2006 15:57:42   
DOLAR
Ker bo mama v kratkem praznovala abrahama se dogovarjamo da bi ji plačali počitnice v Hurgadi(egipt).Vse kar smo videli na internetu zgleda zelo lepo.Zanima me če je kdo letoval tam in kakšne so izkušnje?user posted image

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hurgada
16.10.2006 20:23:41   
Anonimen
Jst sem bla dol en teden.

Izkušnje so fajn. Bilo je čisto, urejeno...Nastanitev super. V **** je bilo kokr V ***** v Bernardinu.
Hrana kjer smo bili je bila kombinacija klasične evropske+njihova. Več ali manj vedno v kombinaciji in vedno self servis, tako da si lahko jedel kar ti je pasalo.
Plaža krasna.
Dost dodatne ponudbe. Mi smo šli z ladnjo na izlet, drgač se lahko gre tudi z avtobusi za dan, dva do piramid itd... lahko se pa samo izležava.

Vsi hoteli imajo bazene in peščeno plažo. Morje je čisto...pa plitvo...(zdej vem kako je Mojzes čez Rdeče morje pršuuser posted image user posted image user posted image )

Meni je blo fajn.

AJA pa za videt ni blo nič, ker je bila Hurgada v osnovi revna ribiška vas. Danes je to 'mesto' v velikosti kake Borovnice ali Škofljice. Nič posebnega pa vseeno drugačno.

Vi jo kar pošljite v tople kraje.user posted image

(odgovor članu DOLAR)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2006 23:39:56   
kofetek2010
mi smo bili lani v The Grand Resort, več info lahko najdeš na http://www.redseahotels.com/start.html user posted image  

ostalo je tako kot pravi teta Pikec0 user posted image

in od vsega mi je bil najbolj všeč hamburger v Hard Rock Caffe user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2006 23:52:31   
rija
Midva sva bila lani spomladi v Conradu in je bilo krasno, krasno, krasnouser posted image

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2006 22:12:23   
jana26
Jaz ti svetujem, da se domeniš z agencijo, da ti dodelijo sobo, ki ni obnjena na ulico, cesto, ker se le ta umiri šele proti jutru in če si navajen, da spiš v miru ti bo le to povzročalo velike težave. Ker tam nasploh veliko trobijo.  

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?