|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko časa uvajati?
16.10.2006 13:54:27   
lenika
Joj sem tečna, a ne? Ja, sem prvič mama in mi tole uvajanje ni najbolj jasno.

No torej naš user posted image  je star dobrih 5 mesecev. 2 dneva mu uvajam korenček (prvo živilo). Zanima me koliko časa ga moram še uvajat preden začnem z dugim živilom-jabolko? Reakcij ni nobenih, razen tega, da danes še ni kakal, ponavadi pa zjutraj kaka. A je možno, da ga je korenček zaprl?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko časa uvajati?
16.10.2006 13:58:44   
živa
Svetujejo, da eno živilo uvajaš tri dni. Jaz sem se na začetku tega držala, potem pa vedno manj - saj boš videla, če ne bo reakcij.

Lp,

živa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2006 13:59:50   
živa
Še glede zaprtja: pri nas je bil na začetku tudi bolj zaprt oziroma kakal je na tri dni, zdaj pa spet vsak dan (uvajamo 2,5 meseca).

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2006 15:39:10   
eya
3 dni uvajanja je čisto dovolj, saj pri nas tako delamo, čeprav nekateri pa res svetujejo, da naj bi uvedel 1 živilo na teden.

Glede zaprtja je pa čisto različno pri različnih otrocih: nekatere otroke korenček zapira, nekatere zapira banana, pa postana jabolka... To boste morali sami ugotovit, kaj vašega zapira, naš dobro prenaša vso hrano, ki sva jo do sedaj poizkusila, če pa kakšen dan bolj trd kakec naredi, dobi naslednji dan nektarino, ki ga ziher odpre.

< Sporočilo je popravil eya -- 16.10.2006 15:41:20 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2006 22:53:42   
BLAŽIKA
Tri dni uvajanja je čisto dovolj. Nas je korenček zelooo zaprl in tudi sedaj pri 20 mesecih še jo vedno zapre, tako da se ga kar izogibamo.user posted image user posted image

Nisi pa nič tečna, kar vprašaj kar te zanima in če bomo znale ti z veseljem odgovorimo.user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2006 23:18:44   
Anonimen
Nikoli nisem gledala na koledar glede tega. Kar smo jedli mi, smo dali za poskusiti njemu. Silili ga nismo nikoli z ničemer. Če je jedel, prav, če ne, bo pa kaj drugega. En dan eno, drug dan drugo. Pa se je kar obneslo. user posted image

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2006 12:55:59   
mojca75
lenika a korenček si mu skuhala, skuhan zapira, surov ne in se "tretira" kot sadje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2006 13:01:52   
lucia
Jaz sem prvi mesec poskusila vsak teden z drugo hrano. Tako, da sem recimo probala najprej korenček par dni, če ni bilo nobene reakcije, sem dodala jabolko.....potem hruško itd. To sem spremljala nekje dva meseca, tako da sem si zapisovala kaj je jedla.

No sedaj pri sedmih, pa ima že nekje ustaljen jedilnik, kje pač vsake toliko probamo nekaj novega.

http://www.soncek-lucia.blogspot.com/

http://www.soncek-lucia.blogspot.com/

http://www.ringaraja.net/forum/albumZaseben.asp?v=moji&galleryId=1&asortType=3&apage=1&s=16644_3__1

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2006 20:32:29   
petka
Lenika,

ko smo mi začeli uvajati gosto hrano smo imeli prva 2 tedna težave s kakanjem. Ni kakal tudi po tri-štiri dni..., prej smo kakali vsako jutro user posted image

Sedaj, ko se je zgleda želodček malo privadil na drugačno hrano pa kakamo vsaj 2x dnevno user posted image .

David je "pravo" hrano od začetka 4. meseca, ampak nad zelenjavo ni preveč navdušen. Poje recimo 3 žličke, potem pa že maha z rokami user posted image .
Medtem ko poje polovico banane in skoraj cel jabolčni, hruškov ali pa jabolko/korenček Frutek.
Dajemo mu pa tudi malo od tega kar mi jemo, da se malo navadi novih okusov (razne cvetače, brokoli, juhice, krompirček ipd). Kuham mu pa posebej še ne, ker sem malce prelena, da bi kuhala za nekoga ki poje nekaj kavnih žličk user posted image . Tudi to še pride...

(odgovor članu lucia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

zakon
cupacups

kaj vas spremlja v zakonu (iskreno)

ljubezen (77%)

navada (23%)

Število vseh glasov: 288

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!