Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menstruacija in razdražljivost/depresija/... 16.10.2006 10:31:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa daj mu RR za prebrat in bo takoj vidu kolk depresije in žalosti je
|
|
|
|
RE: menstruacija in razdražljivost/depresija/... 18.10.2006 14:08:26
|
|
|
|
Pinkyca
|
MissLady, ne bit žalostna !!! ni nujno slaba stvar. Pomeni, da je s tabo vse ok - kar preberi kaj vse je lahko narobe z njo. Če jo dobiš si lahko vesela, da funkcioniraš ok - fora je le v tajmingu predvsem pa se mi zdi, da manj si obremenjena z idejo o takojšnji oploditvi, boljše je. Mene običajno z obišče glavobol in ne toliko depresija. Pa vzamem tbl pa je stvar rešena. Z možičkom pa se 1x lepo pogovori, pa mu vse razloži, kaj se dogaja s tvojim telesom ko imaš - saj znajo poslušat, ko vejo da gre zares. Kar optimistično, pa ne se kregat, ker je to čisto brez veze !!!
|
|
|
|
RE: menstruacija in razdražljivost/depresija/... 19.10.2006 8:40:18
|
|
|
|
mala zirafa
|
Kreganje še vse skupaj samo poslabša.Meni je 1x rekel, zjoči se ker je to dobro za možgane in res mi je potem blo.On mi itak ne more več kot tolko pomagat.V resnici si moraš sama pri sebi.Pa srečno!
|
|
|
|
RE: menstruacija in razdražljivost/depresija/... 19.10.2006 11:24:19
|
|
|
|
Ayo
|
MissLady, probaj se zaposliti s kaksnimi stvarmi, ki te bodo odvrnile od crnih misli. Verjamem, da vcasih to ni lahko, ampak vsaj v zivljenju se moramo ves cas za karkoli vedno truditi in pozitivno je, da nam to prinasa vedno vec izkusenosti, tako da znamo vedno bolje “pluti po razburkanem morju”. Jaz po navadi mojega kar kam posljem, za vikend na primer obiskat njegove, in se tako v osamljenosti sama postimam. Ne rabim nobenga, prov sama morm bit. Drugace pa se strinjam s Pinkyco – se posebej zato ker, ne samo da cakamo na ze 8 mesecev, imam tudi probleme z M, tako da resnicno, ko pride, po eni strani sem razocarana, po drugi pa veseeeeeeeeeela, ker je le prisla. Srecno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?