Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
menstruacija in nosečnost 16.10.2006 8:15:37
|
|
|
|
klavdija78
|
Pozdravljene punce! Z mojim dragim delava dva meseca na in ker sva še začetnika upam, da nimam preveč butastih vprašanj. Zanima me, če je že katera bila noseča in imela menstruacijo. Kakšna naj bi bila menstrucija? Imam neke čudne znake, vrtoglavico, napet trebuh, špikanje v jajčnikih, čustva - takoj bi lahko jokala...prsa pa me ne bolijo, tudi slabosti ni, je pa povečan apetit , kovinskega okusa pa ne... Vse je pomešano, občutek pa kot da bi hormoni podivjali. Menstruacija je trajala 2 dni (ponavadi 4 dni) in tudi krvavitev je bila normalna. vse skupaj je pomešano. Hvala vam za odgovore in lep dan. Klavdija
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosečnost 16.10.2006 8:24:48
|
|
|
|
Anonimen
|
V nosečnosti menstruacije ni!!! So lahko samo krvavitve. Če misliš, da si noseča, naredi test, ki ti bo to najbolj potrdil. Glede raznih nosečniških znakov, pa je čist nekaj normalnega za vsako žensko ki dela na nosečnosti. Svoje velikokrat naredijo hormoni , stres in živci, tako da se velikokrat zgodi da sploh nismo noseče. Pa kaj čemo, če je pa želja po otroku tako velika, a ne? Upam, da si , pa da je to bila samo mala krvavitev, če ne pa ti želim, da ti čimprej rata. Najbolje da se čimmanj obremenjuješ z vsemi znaki, če si v dvomu narediš test, drugače pa optimistično naprej in uživajta z dragim v seksu. Vso srečo in bodita močna in mejta se rad, čim večkrat
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosečnost 16.10.2006 8:29:17
|
|
|
|
janapan
|
jaz sem prvi mesec ko sva delala na imela vse mogoče znake...pa ni bilo nič in sem dobila celo 1 teden prej kot običajno in sem že razkladala da ej to vgnezditvena...v resnici pa je bila čisto prava . Drugi mesec pa nisem imela prav nobenega znaka, na dan ko bi morala dobiti me je vse bolelo kot da jo bom(ampak ne prej pač tisti dan) in nato se mi je začel rjavi izcedek, bilo ga je zelo malo, dve, tri kapljice....in to je trajalo 5 dni, ker ni preraslo v sem naredila test, ki je bil pozitiven. to je to
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosečnost 16.10.2006 9:55:57
|
|
|
|
Anonimen
|
kako pa drugače, janapan?? vse ok?? pri meni še vedno ni M, zamuja 6 dni..
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosečnost 16.10.2006 9:57:10
|
|
|
|
zrak
|
jaz sem imela praktično krvavitev, ki je bila pa le malenkost manjša kot pri M, mislila sem da je M... celo ko sem test naredila v lončku (oprostite, mogoče bom malo nagravžna) je bilo vse rdeče.. in test je pokazal
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosečnost 16.10.2006 10:28:14
|
|
|
|
janapan
|
biba 12, ..jaz sem fajn, počutim se ful vredu, nobenih slabosti in nič utrujenosti, sploh se ne počutim noseča ( sam boleče prsi me izdajajo). cel prejšnji teden sem se sekirala če je slučajno kaj narobe, ko pa sem bila v petek na uz in je bilo videti vse ok sem se prav pomirila. sedaj sem mirna in verjamem da bo vse ok. pripravljam se za na pot v NY čez dva tedna in upam da bo vse ok imam nekaj pomislekov predvsem zato ker nobena zavarovalnica ne krije nič v zvezi z nosečnostjo razen če si napol mrtev.....ma upam da bo vse ok, glede na to da se dobro počutim se mi zdi res neumno da ne bi šla...držim pesti še za naprej.... kaj pa ti?
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosečnost 16.10.2006 10:28:53
|
|
|
|
janapan
|
biba 12 a test si naredila...in kaj pravi...a si
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosečnost 16.10.2006 12:40:11
|
|
|
|
chips
|
Najina Tea bo stara Novembra eno leto in zato sva se odločila da bi imela še enega .Na tem delava 2 meseca ampak nič še ne kaže .Kot zakleto pred porodom nisem imela nikoli redne menstruacije sedaj pa vsaki mesec obvezno točno na isti datum.Sem bila zjutraj spet slabe volje ko se je prikazala . Upam da se bo kmalu prijelo.Pri prvem sma delala samo dva meseca na tem in se je prijelo. Enkrat bo že samo da bo zdravo.
6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!! 23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosečnost 16.10.2006 13:11:07
|
|
|
|
Klarita
|
Punce, vprašanje : Je možna nosečnost tudi če je krvavitev močna in daljša kot ponavadi? Osebno mislim da ne, ampak mogoče pa je katera že to doživela?
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosečnost 16.10.2006 13:22:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj punce ne se tolk obremenjevat s temi krvavitvami, menstruacijami, nosečnostjo itd itd. Naredite test, če ste v dvomu krvnega, ki je 100% in nič več ugibanj. Prepustite se novemu mesecu, novim možnostim, novim podvigom, novim trenutkom s svojim dragim. Tole mišljejnje vas bo samo še bolj stresno naredilo, še bolj v depresijo pahnilo, kar pa ni dober ne za vaš dnost s parnerjem, ne za vaše hormone. Spet bojo ponoreli in spet boste imele čudne znake, ki jih prej niste nikoli imele. Seveda jih niste imele, saj s etudi nikoli niste tako obremenjevale z zanositvijo. Uživajte, uživajte in še enkrat uživajte, stres ubija plodnost. Mogoče sem mal prehuda stemi besedami, ampak verjemite, da si res delate samo škodo. Ne toliko razmišljat, raje razmišljajte kako boste vaše drage zapeljale, kako se boste prepustile užitkom.
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosečnost 16.10.2006 13:23:34
|
|
|
|
Xandra1
|
Menda ne - pravijo zdravniki! Ampak, ko poslušaš zgodbe mamic - vse je možno!
|
|
RE: menstruacija in nosečnost 16.10.2006 13:34:13
|
|
|
|
Klarita
|
Res si bila mal prehuda s temi besedami, ampak ti dam prav. Upoštevala bom tvoj nasvet in se nehala obremenjevat z raznimi znaki in krvavitvami............ Lepo si povedala tisto o zapeljevanju, edini problem pri tem je še ta neznana krvavitev, ki se ne konča..... Tu se pa začne spet obremenjevanje... Saj možno, da bo kmalu nehalo. Upam vsaj.
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosečnost 16.10.2006 13:48:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je krvavitev dolga in čudna se oglasi pri G ali ga vsaj pokliči. Se ni za igrat. Me ti težko kako pomagamo, četudi ti bo ktera rekla, da je bila noseča in imela krvavitev, ti še zmeri ne boš vedela pri čem si in se boš še naprej obremenjevala. Je tako? Zato je pomembno da se ne oziraš toliko na besede drugih, kake M so imele, kake zanke so imela, ker so od osebe do osebe različni in ni nujno, da boš ti imela iste, ampak poslušaš svoje telo, ker ga še najbolje poznaš in svojo intuicijo in hitro reagiraš, da se lahko čimprej sprostiš in prepustiš naslednje mesečni avanturi s svojim dragim in trepetanju po . Se opravičujem za trde besede, ker jih nobena ne potrebuje v hudih časih, vendar morate vedet, da se s temi stvarmi ni za igrat, ker si v večini primerov prav zaradi naših strahov in preveliki želji naredimo več škode kot haska
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosečnost 16.10.2006 13:54:35
|
|
|
|
Klarita
|
Ne se opravičevat, si imala kar prav. Saj za enkrat še ni panike, ker se drugač kar vredu počutim, če pa bo začelo bolet ali kaj drugega, potem pa bo vzrok za pregled ali vsaj G. nasvet. Bolj kot stres je neučakanost. Že itak drugače ne morem na nič čakat, ta tema pa je še tolko bolj občutljiva. Če bi bilo po moje bi ta ciklus trajal samo kake 4 dni največ, da bi ja čimprej minilo in bi se kaj zvedelo novega. To čakanje najprej na O, potem na ali pa celo na ubija. Kapo dol tistim, ki čakate mesece kaj šele leta. Ful vam želim , ker je to res mučno.
|
|
|
|
RE: menstruacija in nosečnost 17.10.2006 11:29:24
|
|
|
|
bodoča
|
Pozdravljena Klavdija78! Ti bojo lahko kar vse tu gor potrdile, da ko se začne delat na se kar naenkrat pojavi en kup nekih znakov, za nekatere punce se izkaže da so bili resnični, nekater jih imamo pa samo v glavi. Tako je bilo tudi pri meni prvič, ko sem mislila da sem nosečka, pa sploh nisva delala takrat na bebici. Pa mislim, da je tale anonima, ki je napisala sporočilo v moji glavi..., tud kar trofla razmišljanje nas vseh
|
|
RE: menstruacija in nosečnost 17.10.2006 12:20:58
|
|
|
|
zrak
|
Mišek 13, bodoča.. popolnoma prav vama dam Mišek 13 nič nisi bila prehudna.. realna, in realnost je v teh primerih zelo dobrodošla.. Res ne obremenjujte se z krvativami ipd.. Če vidite, da krvavitev ni prava ali je še ni, preprosto pojdite v lekarno in naredite test... če je test negativen glavo pokonci in se gre naprej... In kadar se bo to dojelo in se nehalo toliko obremenjvati, takrat bo veliko lažje tudi zanositi.. To pa govorim iz lastnih izkušenj.. Moj odnos s partnerjem je postal neznosen, vsak mesec moja depresija.. če se njemu en dan ni dalo hopsa , sem bila vsa užaljena in dajala krivdo na njega, da bova zamudila ovulacijoo.. in vse to je pripeljalo do .. potem pa sva se primila v roke.. za nekaj časa prenehala z otroci in normalno živela,,, ko se nama je seksalo sva to počela in če ne pa ne... in zdaj septembra sva se odloćila, da bova ponovno poskusila, ampak tako da bova živela normalno.. in res glej je ratalo.. Punce pomirite se.. počakajte na dan ko bi morale dobiti M in šele takrat kupite test, ne pa po en teden prej.. samo denar trošite... upoštevajte navodila tisti ki so to dale skozi.. vam bo veliko lažje.. srečno
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?