|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plavanje za dojenčke v Kranju
15.10.2006 15:45:24   
Sandra*
A katera ve ali obstaja v Kranju plavanje za dojenčke z mamicami? Če obstaja, a katera ve kje?

Ali pa telovadba za dojenčke in mamice? Od treh mesecev naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plavanje za dojenčke v Kranju
15.10.2006 15:46:20   
Anonimen
Ja, obstaja. Se mi zdi, da je zdaj na OŠ Jakoba Aljaža. Grem brskat, če bom kaj našla.
Za telovadbo pa ne vem.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2006 15:47:57   
Anonimen
Ja, evo, 9. 10. se je začelo. Tule informacije:
http://www.plavanje-dojenckov.com/kranj.htm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2006 17:48:19   
ajdaN
Ja prejšni teden so začeli, pa baje je fuuuul polno, tako da ne vem če boš še dobila prostor. Poskusi vseeno.

Telovadbo pa mislim da imajo tam spodaj kjer je bila Trenča - ne vem točno kako se imenuje.

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 15.10.2006 17:49:30 >

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2006 18:54:22   
žiža
Sej bodo še termini. Mislim da imajo vodo v bazenu do maju, tako da ni panike. Mi bomo tud šli, ampak potem februarja, ko bo ta mali dovolj velik. Za telovadbo pa jaz tud ne vem. Mogoče ima kaj vita cener v naklem.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2006 19:39:16   
Anonimen
evo iz prve roke :) JA JE PA RES, DA JE ZDAJLE POMOJE ŽE VSE ZASEDENO, VSEENO POKLIČI IN SE POZANIMEAJ. NOVA RUNDA SE ZAČNE JANUARJA. MI ZDAJ HODIMO S TAVELKO, JANUARJA GREMO PA S TAMALO. S TAVELKO HODVA TUT NA TELOVADBO IN JE SUPER.

TELOVADBA MAMI IN DOJENČEK JE PA V AEROFITU, TUT NA TO HODIM S TAMALO IN JE KR DOST GUŽVA. MISLIM PA DA JO MAJO TUT V NAKLEM V VITACENTRU PA V MEGACENTRU DOL K JE BLA PREJ TRENČA. MAL PO NJIHOVIH STRANEH POBRSKEJ.

Lep pozdrav,

9.10 prièenjamo s plavanjem dojenèkov in malèkov na O© Jakoba Alja¾a v Kranju. V torek, 3.10 ob 18.00 uri je uvodno predavanje.
Termini so naslednji:
PONEDELJEK
16.00-17.00 dojenèki (4mesece - 1leta)
17.00-18.00 malèki od 1.do  2.leta
18.00-19.00 malèki od 2. do 3,5 leta
TOREK
15.00 - 16.00 dojenèki (4mesece - 1leta)
16.00 - 17.00 dojenèki (4mesece - 1leta)
17.00 - 18.00 malèki 1. do 2. leta
18.00 - 19.00 od 4. do 6. leta (brez star¹ev)
Èe bi  radi rezervirali termin, lahko poklièete na telefon 031 -238 - 558 vsak dan od 12.00 - 15.00 ure (od ponedeljka do petka).

V oktobru - natanèneje v èetrtek, 5.10 priènemo s ¹portnimi uricami,
ki bodo na tekstilni ¹oli vsak èetrtek.
Za otroke od 2. do  4 (vadba s star¹i)  od 16.30 - 17.45
za otroke od 4  do 7 od 17.30 - 18.30.

Cena za ¹portne urice je  3.500 SIT/mesec. V primeru, da prijavite 2 otroka, ima drugi 10% popusta.
Èe se ¾elijo udele¾iti rekreacije tudi star¹i pri starej¹ih otrocih (4 - 7), cena zna¹a 5.000 SIT/mesec.

Dodatne informacije in prijeve na telefon 041-338-131, Ur¹a

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.