|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v moji glavi...
14.10.2006 15:32:05   
Anonimen
...se dogaja na veliko.
user posted image  mi je zamujala in sem naredila test, ki ni pokazal nosečnosti, no potem je kot po čudežu tudi user posted image  prišla, ki je bila čisto taka kot običajno (prva dni dni ful, pol pa dva dni zelo malo). Sem se sprijaznila, da pač še ne bom user posted image . Ampak, ne vem zakaj imam od končane user posted image  dalje take prebliske, da pa sem noseča, kar zasidrali so se v moji glavi, pa kar opažam neke nosečniške znake. Sem šla še en test delat, pa spet nič.
Drugače v življenju sem tak realen, razumski človek, tu pri tej zadevi se pa obnašam, ko da bi bla malo nora. Ne morem se sprijaznit s tisto eno črtico na testu.
A se še kateri to dogaja, al sem unikaten primerek? user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v moji glavi...
14.10.2006 15:44:55   
Shuka
Seveda si unikat, le da nisi unikat s tem primerom user posted image , verjetno bo to zaradi prevelike želje po zanositvi in otroku. Naše misli so lahko tudi nevarne, ker preko njih sporočamo telesu kaj naj počne in če seveda čutiš vse te podrobnosti, ker toliko misliš na to, se lahko to dejansko začne dogajati. Ni sicer zdravo je pa naravno zato, manj boš mislila na zanositev prej boš zanosila - in to ne samo v glavi ampak tudi v trebuščku in ne zaradi misli ....

Ne muči se s takšnim početjem, koristi ti ne, kvečjemu škoduje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2006 16:30:00   
Klarita
V glavi se dogaja marsikaj, tudi meni. Prejšnji mesec se mi je čist bledlo. Vse znake sem imela, po mojem sem še enih par dodatno iznašla, tako velika želja je po user posted image . Tudi ko je user posted image  prišla, sem bila še vedno prepričana, da je to kakšna druga krvavitev in da sem user posted image . Ko sem sedaj že drugi mesec dobila user posted image namesto user posted image , sem se malo spustila nazaj na zemljo in se sprijaznila, da ko bo bo. Škoda je denarja za teste, ki sem jih naredila več kot preveč. Čeprav sem navajena skoraj vse doseči takoj, je to stvar, na katero ne morem vplivat. Lahko sva z dragim samo pridna user posted image in potem pridno čakava in uprava na user posted image . To želim tudi tebi.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2006 16:59:23   
delfinčica
Anonimna, to, kar opisuješ, je kar normalno :) Smo vse imele takšne in podobne prebliske, kot jih imenuješ :) Dejstvo pa je, da so punce, ki imajo krvavitev nosečnosti navkljub (čeprav kaj več kot kak izcedek v času vgnezditve nikakor ni zaželjen), pa punce, ki so noseče in test pokaže minus... vedno tisti če, če, če. In zato niti niso tako čudne naše ideje, ki se znajo tkole porodit v naših glavah. Ne misli, da si čudna, si čisto normalna ženska, ki si želi postati nosečka. In upam, da se boš kmalu veselila pikice, ki bo rasla v tebi user posted image :)

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?