|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problem?!!
14.10.2006 9:37:51   
lolita700
ima mgoče katera podobne izkušnje
septembra mi je user posted image zamujala 2 dni in naredila sem test ki je pokazal rahlo drugo črtico...  čez 2 dni sem začela krvavet a samo 2 dni... ponavadi imam 4 dni...od takrat naprej me je ščipalo v jajčnikih kar naprej sem na veliki potrebi in trebuh napet...
v tem mescu bi morala dobiti user posted image nekje okrog 26 a sem včeri naredila test zaradi napetega trebuha in test je spet pozitiven...
zakaj prejšnji mesec krvavitev testi pa pozitivni...je lahko kaj narobe..
prosim za kako besedico ali dve da se pomirim saj čez vikend ne morem h ginekologu...
lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: problem?!!
14.10.2006 10:37:33   
Petraa
To pa žal nihče ne ve.
možno pač tudi M

(odgovor članu lolita700)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2006 10:48:42   
pokraculja
Pozdravljena!
Ali si slučajno po krvavitvi prejšnji mesec naredila še en test?
Kajti lahko si noseča že od prejšnjega meseca. Veliko punc krvavi v času, ko bi morale dobiti menstruacijo in so kljub temu noseče. To se je zgodilo tudi meni vendar z žalostnim koncem- spontani splav.
Zato ti ob tokratnem pozitivnem testu predlagam, da obiščeš ginekologinjo ali vsaj narediš krvni test, ki je 100%.
Jaz vedno ob morebitnem pozitivnem urinskem testu naredim še krvnega, kajti drugače mi ginekologi sploh ne verjamejo, da sem bila noseča- splavim vedno v petem tednu.
Če pa začutiš tudi močne krč,močne bolečine  ali začneš krvaveti, pa kar na urgenco!(ma jaz bi premislila če ne bi šla takoj-,saj bhcg-krvni test ti lahko naredijo-rezultati v dveh urah-preverjeno).
Je pa res, da je Pušenjak pisal tudi o lažnih pozitivnih testih v času ovulacije-tako, da mogoče imaš samo ovulacijo!
Držim pesti zate!!!!!!!
Poročaj kako boš opravila!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2006 10:58:52   
N _ B
Glede na to, da je bila tvoja M v prejšnjem mesecu neobičajna, test pa še vedno pozitiven bi šla na tvojem mestu naredit krvni test oz. do ginekologa.
So primeri, ko ima ženska krvavitev, ki misli, da je M, pa ni. V nosečnosti so možne razne krvavitve, od vgnezditvene, do krvavitve zaradi luščenja posteljice itd itd.

Mogoče si srečka user posted image , pa tega še niti ne veš? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2006 11:16:05   
lolita700
neobičajno se mi zdi to da sem imela vedno redne cikluse od 22-26 dni..moja user posted image pa je vedno trajala 4dni.. sedaj pa je prišla 32 dan in 30 dan ko sem delala test je bil pozitiven... ker pa je nato prišla user posted image sem vse skupaj dala na stran. po končani 2 dnevni user posted image me je začelo v jajčnikih močno ščipat pa velik izcedka imam pa utrujenost i.p.d.
pa sem iz radovednosti naredila test in je spet pozitiven....
nimam pojma kaj je narobe..
jst samo upam da če sem user posted image da bo vse vredu če pa nisem pa da ni kaj  narobe zaradi teh krčev v jajčnikah..
lp

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2006 11:17:10   
baloncek05
Jaz bi sla se danes na test krvi na urgenco, tako bos imela vsaj miren vikend!

Upam da si srecnica!!!! Mi se cakamo na user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2006 11:38:35   
curkica
Na internetu sem zasledila, da test lahko laže, le če ne pokaže nič in nosečnost je, NI PA MOŽNO, da bi pokazal nosečnost in te ne bi bilo. Torej lolita, če ti je test pokazal nosečnost, si SIGURNO noseča, zakaj pa krvavitve, pa ti svetujem, da greš čimprej do svojega G, da ne bo kaj narobe. Pa lepo in mirno user posted image  ti želim.

(odgovor članu baloncek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2006 12:07:42   
lolita700
curkica upam da je res tako....
bom sporočila kaj in kako ko bom šla h ginekologu!
hvala vsem ki ste mi rekle kako nlepo besedo..
lp

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.10.2006 12:12:49   
Marogica
Po moje si noseča, saj ti dva testa ne bi pokazala pozitivno, če to ne bi bila. To, kar si dobila, pa najbrž ni menstruacija, temveč krvavitev, ki jo dobijo nekatere med nosečnostjo. PRedvsem, če je dolžnina tvojega "ciklusa" in časovni presledek drugačen kot do sedaj.
Na tvojem mestu bi se najavila pri ginekologu, pa naj on da strokovno mnenje o tvojem stanju. TUkaj smo sami laiki, pa te lahko samo še bolj zmedemo.

Vso srečo.....

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Berete knjige o vzgoji?
honey

ja in upoštevam nasvete (48%)

ja, a jih ne upoštevam (5%)

vem, da obstajajo, pa jih ne berem (33%)

me ne zanimajo (13%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!