|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mnenje-kateri test?
13.10.2006 12:04:08   
maja&m
Zanima me kateri test za ugotavljanje nosečnosti je po vašem najbolj učinkovit?
Kakšne izkušnje imate z določenimi znamkami? Ali je res najbolje narediti test z jutranjim urinom-zakaj potem piše na škatlah,da ga lahko opraviš kadarkoli?

Hvala in lep dan še naprej

Maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mnenje-kateri test?
13.10.2006 12:07:43   
teri
Pozdravljenauser posted image !Mam cimra iz Savinjske!Jaz sem delala s CB,7 dan po izostankuuser posted image .Ni važno kdaj ga delaš.To so moje izkušnje!

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2006 12:22:48   
Petraa
Že stotič clear blue in baby check sta ista.Kupi si baby check je poceni in še dva dobiš notri.
V jutranjim urinom je najboljše ker je takrat hormon kako bi se lahko reklo na višku in ga test lažje zazna

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2006 12:31:25   
mluna
OJla!

Če si blizu kakšnega ZD pojdi kar tja, ker ti je to najcenejše !

LP

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2006 12:47:32   
Petraa
mlina in kako je najcenejše,če je krvni test okrog 2500 sit user posted image

(odgovor članu mluna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2006 12:53:41   
maja&m
A baby check se dobi v Dm al sam v lekarnah?

Petraa-ko so men krvni test delal,je bil zastonj!!To pa je bilo v Žalskem ZD.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2006 12:57:51   
Miss Piggy
Že stotič clear blue in baby check sta ista.Kupi si baby check je poceni in še dva dobiš notri.
V jutranjim urinom je najboljše ker je takrat hormon kako bi se lahko reklo na višku in ga test lažje zazna
IZVIRNO SPOROČILO: Petraa

Razlika je samo v embalaži in posledično c ceni.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.10.2006 13:19:18   
Kati23
Maja&m, jaz baby check testa nisem videla v DM in mislim, da ga imajo samo v lekarnah. Kar se pa tiče baby check in clear blue, pa po mojem mnenju nista res enaka. Jaz sem v istem dnevu delala oba testa (enega zjutraj in drugega zvečer) in mi je baby check pokazal le rahlo drugo črtico, clear blue pa viden debel plus. user posted image Je pa res, da je clear blue precej dražji in se cenovno sigurno bolj izplača baby check, pa še 2 testa dobiš, ampak jaz sem se vseeno hotela prepričati še z CB in zdaj sem srečka nosečka že 11 tednov. user posted image Same presodite kateri test boste uporabile. Še to: meni je baby check (ko sem ga prvič delala) pokazal rahlo črtico že 3 dni pred izostankom m., potem pa sem čez par dni ponovila še z drugim "listkom" in še z CB, kot sem že prej omenila. Je pa to verjetno spet odvisno od hormona in enim pokaže prej, drugim kasneje. Želim vam čimveč user posted image  user posted image !

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.10.2006 13:22:56   
Olivija
pri meni je bilo tako, da sem vedno najprej kupovala poceni test ali Romed ali pa Babycheck, na koncu sem morala pa še vseeno po Clear blue, ker očitno ta pocen variante nisem znala uporabiti (zdaj sem se menda že naučila) - vedno je bil nejasen rezultat, ali pa ni bilo niti kontrolne črtice user posted image .

Tako, da meni osebno je CB najbolj praktičen, ker ga lahko direkt na WC-ju uporabiš in res ni nobenega dvoma pri rezultatu. Romed je pokazal rahlo (komaj vidno) črtico, CB pa zelo močno.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 13.10.2006 13:24:57 >

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.10.2006 13:26:43   
sonchek
Meni baby chech ni pokazal pa sem ga delala 2 tedna po zaostanku...user posted image  mi je ugotovila šele G.

drugih pa niti toliko ne poznam...

Sicer se niti ne bi smeli razlikovati...saj na vsakem piše 99% zanesljivo!!!!????user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Kati23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.10.2006 13:34:41   
Petraa
testi so n eaki,povprašaj G ali pa v lekarni.Sonchec zagotovo ti ni pokazal,ker si imela zelo nizko raven hormona.
maja kakor jaz vem ni zastoj.Mogoče so pa kateri ZD z izjemami

Prilagam link Pušenjaka :http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=44453&t=44420#reply_44453

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.10.2006 13:34:57   
Petraa
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=44453&t=44420#reply_44453

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.10.2006 13:51:44   
Anonimen
js mam tud baby check.. k bo pa enkrat plus, bom pa najverjetneje kupla še clear blue, da bo potrdil..

zdej k me pa vsak mesec tok firbec matra že pred M, mi je pa škoda metat dnarja stran za dražje teste.

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.10.2006 14:16:47   
petraz
V ZD stane nosečniški test 1000 sit, drugače pa si kupi najcenejšega v lekarni, prav tako pokaže prav rezultate... user posted image

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.10.2006 14:21:03   
teri
Pri nas v ZD v Kopru ti ga naredijo zastonj-vsaj 2 leti nazaj sem sigurna da so ga-mogoče ker je bla zraven napotnica zdravnika!

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.10.2006 23:37:55   
Alisa
Meni je bil čist uredu Baby check. Sploh ko mi je pokazaluser posted image .user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.10.2006 9:38:58   
zabica26
Sprobala sem samo CB in samo enkrat-včeraj. Tolk sem komplicirala, a bo vse ok, a bom jst to znala, kaj pa če bo neveljaven, ampak je res lahko! Je drag, ampak ko bom naslednjič delala test, bo to spet CB.user posted image

Verjamem pa, da če ga delaš vsak mesec, je kar malo kruta....user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.10.2006 12:34:48   
lunca2
Meni je najboljši test za ugotavljanje nosečnosti Clearblue, ki se kupi v lekarni, sicer je res malce dražji. Pa tudi tisti v DM so uredu.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.10.2006 13:21:03   
mala zirafa
Se strinjam z Lunco.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?