|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NORIM!
17.10.2006 9:40:25   
katis
Meni jedilna čokolada (ali pa tista 70%) ni bistveno vplivala na mozolje, mlečna pa vsekakor. Pa svinjina in suhomesnati izdelki. To pa zelo.

Pa stres seveda, kako le ne bi. Sem že celo imela izbruh nevrodermitisa pred leti in sem morala celo na antibiotike zaradi tega. Pa Linola fett olje za kopanje ter linola fett krema (hudo mastna, muka za mazanje poleti, ampak je ful pomagala - celo pri tistih malih rdečih smotanih mozoljčkih, ki jih dobim po nadlakti...).

Pa dermatolog je rekel, da se nikdar ne bi smeli umivati z vodo na 37°C. Ker pretopla voda preveč raztopi zaščitno plast na koži in ta potem izloča več maščobe, da ustvari novo...

Sicer imamo pa v družini ženske kar probleme z mozolji in sicer ne med puberteto temveč po njej user posted image . Pa tako čudno kombinacijo. Vse imamo zelo suho kožo pa polno mozoljčkov (čelo nos in brada). Ker je koža suha je seveda po vsaki kremici, ki je bila za mastno kožo, prišel napad mozoljev ter luščenje kože (je bila preveč agresivna).

Meni najbolj pomaga redno umivanje zvečer (kar s čistilnim mlekom, da ne izsuši preveč kože), nato splaknem in mažem z zelo hidratantno kremo (treuntno od Oriflame). Nato pustim pri miru in zjutraj sedaj le še redko uporabljam puder. Pazim na to, da mi lasje ne gredo preveč na obraz in da se z rokami čim manj dotikam obraza. Pa izjemno pomembno - ne smeš si nikdar mozolčka kar tako, mimogrede stisnit. Vedno prej na WC in dobro umit roke predno kar koli ordinirate okrog mozolje. Če je kaj umazanije pod nohto in šariš po mozoljčku se ti samo še dlje obotavlja, saj vneseš nove nečistoče vanj...

Sicer pa  SOVRAŽIM MOZOLJE!!!!!! 

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.10.2006 11:33:40   
dudika
Saj Klimicin sem tudi že imela, ampak mislim, da ga nisem prav uporabljala, ker sem bila še bolj grozna. Kako pa ga uporabljate ve? A ga namažete samo po mozoljih ali po celem obrazu? A se tudi vam delajo takšni mozolji, ki izgledajo kot mali turi, in to pod kožo?! In ko se mi eden "pozdravi" mi že drugi "zateče". Resnično norimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj zdaj sem spet naročena pri D, ampak se bojim, da jim bo počasi zmanjkalo njihovih zvarkov za mene...

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.10.2006 16:46:57   
Anonimen
Jaz ga namazem po celem obrazu, enkrat na dan (zvecer), ker ne smes z njim na sonce, moras kremo prej dol sprat.

LP

(odgovor članu dudika)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
18.10.2006 9:15:37   
dudika
Ribica RR pa se ne zamašijo pore še bolj? Slišala sem, da Klimicin maši pore. Saj sem ga jaz tudi uporabljala cca. 2 tedna pa sem obupala. Zdaja pa vidim, da ga moram dolgo uporabljati, da so rezultati vidni. No kako je s temi porami in Klimicinom?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.10.2006 23:34:57   
Anonimen
Pojma nimam user posted image  Pri meni je bilo ob redni uporabi full hitro viden ucinek.

Zdaj ga ne uporabljam, ker se mi ne da zvecer se tega delat, ze tko prepozn hodim spat. Razen, ko mam obdobje, ko imam full mozoljev, takrat pa se celo potrudim user posted image  Ze ni dovolj grozno, hehe user posted image

A po dveh tednih redne uporabe ni bilo cisto nic boljse?

Ne vem pojdi se enkrat do dermatologa, sem se ravno vceraj s sosolcem pogovarjala, k je mel tut tezave z aknami pa ima zdaj full lepo kozo (ok, res pa je, da smo se v puberteti, user posted image ). Je imel neko kremo na G al Ruser posted image  (jo je tudi meni dermatolog omenjal, da je zlo mocna), pa neke tbl. ima (pa mi se zdaj ni povedal kaksne).

LP

(odgovor članu dudika)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
18.10.2006 23:46:11   
Anonimen
LASTNOSTI IN DELOVANJE
Klinamicinfosfat se po uporabi spremeni v aktivno obliko, ki deluje na bakterije. To delovanje je glede na koncentracijo nanaesenega zdravila in občutljivost mikroorganizmov lahko bakteristatično ali bakteriocidno.
... bla bla neki o nekih bakterijah po Gramu ...
Klinamicin dokazano učinkuje na zmanjpanje lezij pri aknah vulgaris z dvema mehanizmoma; deluje protibakterijsko in dodatno vpliva na zmanjšanje prostih maščobnih kislin v serumu, ki učinkujejo komedogeno.

PREVIDNOSTNI UKREPI IN OPOZORILA
Opozorite zdravnika, če ste noseči, nameravate zanositi ali ste zanosili med zdravljenjem, kajti varnost uporabe zdravila med nosečnostjo in dojenjem ni dokazana.

PSIHOFIZIČNE SPOSOBNOSTIuser posted image
Podatkov o pomembnem vplivu na psihofizične sposobnosti ni

MEDSEBOJNA UČINKOVANJA
Zdravilo morajo uporabljati posebno previdno bolniki, ki hkrati dobivajo preparate, ki povzročajo luščenje kože, ker lahko zdravilo draži kožo. Previdno ga morajo nanašati tudi tisti, ki uporabljajo kozmetične preparate, ki vsebujejo alkohol, saj lahko razdraži obolelo kožo.

STRANSKI UČINKI
-lokalni stranski učinki
najpogostejši stranski lokalni učinek je suhost kože, drugi učinki so še: kontaktni dermatitis, razdraženost kože, mastnost kože in folikulitis

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
21.10.2006 10:55:23   
Maxica
Jaz sem imela Klimicin v obliki gela, vendar tistega sem bolj redko uporabljala, ker se mi je zdelo, da mi je kr obraz skupaj potegnilo. Ta drugi je bil pa v eni taki stekleni flaški, na vrhu je imela pa kroglico, da si si tekočino po obrazu lahko pomazal. Ta je bil pa super in tega sem redno uporabljala. Pa res se je v roku 14 dni rezultat že pokazal.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?