|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ugotavljanje nosečnosti
12.10.2006 16:13:27   
sun123
Malo za šalo malo zares. Ne boste verjele kaj ti tudi pokaže, da si noseča? Osebna tehtnica, ma to tista, ki ti meri tudi vodo in maščobe v telesu. Včeraj jat stopim na vago, kile mi pokaže naprej pa napiše error. Je probal še moj fant, njemu dela, meni ne. Pa sem potem v navodilih prebrala, da ni za noseče ženske.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ugotavljanje nosečnosti
12.10.2006 16:15:09   
lejci86
pametna zadevauser posted image

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2006 16:16:59   
Anonimen
A se ti hecaš al kajuser posted image

(odgovor članu lejci86)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2006 16:18:13   
Anonimen
ja, me budale pa kupujemo vago + teste... mar bi enkrat kuple eno "ornk" vago, pa bi blo..user posted image

tud jaz bi jo rabila, saj moje user posted image  ni še od nikjer.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2006 16:30:58   
kepica
Moja vaga tut napiše error, pa nisem nosečauser posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2006 17:14:23   
sun123
Ja pol je pa s tvojo vago kaj narobe. Ja moja je do včeraj še čist lepo delala (sem pa zdej v 8 tednu) zdej pa kaže samo še kile.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2006 17:21:10   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Error napiše če si pretežek in pol ne more zračunat kaouser posted image user posted image user posted image

Jo je moja sestra kupla, njej napisalo meni pa bratu pa erorr!user posted image
Pa verjem da moj brat ni nosečuser posted image sam mal preveč rad je tko k jstuser posted image

(odgovor članu sun123)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2006 18:02:00   
kapica
Zanimiva stvar, vsekakor cenejse kot skoz teste delat user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2006 18:38:36   
mala zirafa
Povej katere firme vago imaš?ker mi jo imamo digitalno od znamke Tefal.Se bom probala za foro še jaz stehtat, ampak mislimda je še prekmaluuser posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2006 21:00:03   
sun123
Firma vage je camry. Karin24 vagala naj bi pa do 150 kg, jaz jih mam pa 60user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2006 22:33:40   
eva1
Jaz sem v 27 tednu pa še vedno vse lepo kaže-in vodo in maščobo v telesu, da v kg ne govorimo-bi blo bolj če bi  kdaj pisalo error!user posted image

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.10.2006 6:23:54   
Anonimen
Dajte punce no, bo še ktera od vseg hudega res začela verjet v to. Zakaj ni za nosečnice, zato ker najbrž ni pravi procent maščobe a? Jaz imam tako tehtnico in moraš v njo vnest podatke o višini in spolu. pol se stehtaš in ti na podlagi vsega tega prečuna koliko maščobe imaš v telesu, na podlagi prevodnosti in še tega pa koliko vode je v telesu. In če si ti noseča, pač ni regularni izračun, samo zaradi tega. Kolikokrat je že meni pokazal error, pa nisem noseča. Zadnjič je celo moji 9 letni sestrični pokazal error, ap ni ne debela, pa ne noseča. 

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.10.2006 7:18:45   
mala zirafa
Tehtat pa se moraš na ravni podlagi.Meni je na ploščicah večx pokazala error.

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?