Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ugotavljanje nosečnosti 12.10.2006 16:15:09
|
|
|
|
lejci86
|
pametna zadeva
|
|
|
|
RE: ugotavljanje nosečnosti 12.10.2006 16:16:59
|
|
|
|
Anonimen
|
A se ti hecaš al kaj .
|
|
|
|
RE: ugotavljanje nosečnosti 12.10.2006 16:18:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, me budale pa kupujemo vago + teste... mar bi enkrat kuple eno "ornk" vago, pa bi blo.. tud jaz bi jo rabila, saj moje ni še od nikjer.
|
|
|
|
RE: ugotavljanje nosečnosti 12.10.2006 16:30:58
|
|
|
|
kepica
|
Moja vaga tut napiše error, pa nisem noseča
|
|
|
|
RE: ugotavljanje nosečnosti 12.10.2006 17:14:23
|
|
|
|
sun123
|
Ja pol je pa s tvojo vago kaj narobe. Ja moja je do včeraj še čist lepo delala (sem pa zdej v 8 tednu) zdej pa kaže samo še kile.
|
|
|
|
RE: ugotavljanje nosečnosti 12.10.2006 17:21:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Error napiše če si pretežek in pol ne more zračunat kao Jo je moja sestra kupla, njej napisalo meni pa bratu pa erorr! Pa verjem da moj brat ni noseč sam mal preveč rad je tko k jst
|
|
|
|
RE: ugotavljanje nosečnosti 12.10.2006 18:02:00
|
|
|
|
kapica
|
Zanimiva stvar, vsekakor cenejse kot skoz teste delat .
|
|
RE: ugotavljanje nosečnosti 12.10.2006 18:38:36
|
|
|
|
mala zirafa
|
Povej katere firme vago imaš?ker mi jo imamo digitalno od znamke Tefal.Se bom probala za foro še jaz stehtat, ampak mislimda je še prekmalu .
|
|
|
|
RE: ugotavljanje nosečnosti 12.10.2006 21:00:03
|
|
|
|
sun123
|
Firma vage je camry. Karin24 vagala naj bi pa do 150 kg, jaz jih mam pa 60 .
|
|
|
|
RE: ugotavljanje nosečnosti 12.10.2006 22:33:40
|
|
|
|
eva1
|
Jaz sem v 27 tednu pa še vedno vse lepo kaže-in vodo in maščobo v telesu, da v kg ne govorimo-bi blo bolj če bi kdaj pisalo error!
|
|
|
|
RE: ugotavljanje nosečnosti 13.10.2006 6:23:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Dajte punce no, bo še ktera od vseg hudega res začela verjet v to. Zakaj ni za nosečnice, zato ker najbrž ni pravi procent maščobe a? Jaz imam tako tehtnico in moraš v njo vnest podatke o višini in spolu. pol se stehtaš in ti na podlagi vsega tega prečuna koliko maščobe imaš v telesu, na podlagi prevodnosti in še tega pa koliko vode je v telesu. In če si ti noseča, pač ni regularni izračun, samo zaradi tega. Kolikokrat je že meni pokazal error, pa nisem noseča. Zadnjič je celo moji 9 letni sestrični pokazal error, ap ni ne debela, pa ne noseča.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?