Pupica
|
Materina ljubezen se množi in ne deli...s tem ti je vse povedano! Lepo, če ne še lepše...sam prihod otroka namreč! Vse ceniš, dojenje, spanje, rast, nošenje po rokah, ... Prej sem čakala, joj kdaj bo pa sedela, pa shodila, pa... Sedaj pa..oh, da bi še malo ležal(pri meni v naročju namreč ), pa se še dolgoooo dojil in se pri tem igrivo igral z mojim modrčkom, ga vlekel, in me vsake tolk časa pogledal direkt v učke, če sem še tam ....Pri drugem namreč se zavedaš da čas takoooo hitro beži, da prov srkaš lepe trenutke Vi2 kar hitro še enega nabavita!Bo imel vsaj družbo! sama nosečnost pa je bila precej drugačna kot prva. Prav nič pravljična, mistična, ... In glede na to, da je razlike samo 19 mes je bilo too much dela z prvo, ker sem mela skoz pred očmi, bolje da se ji sedaj posvečam, ker potem se mogoče ne bom mogla toliko. No vsekakor si vedno najdeš čas za oba. Na začetku itak dojenček skoz spi. Pa nekje je še očka. In je bila pač malo več z njim, saj je to tudi po eni strani Ok, da si splete močnejšo vez z očetom, da se me ne bo cel življenje za kiklo držala Ko pa je bil malček previt, in sit, je pa očka vzel dojenčka, pa sva se midve izživljali za tisti čas. Skratka ljubezni več kot dovolj, prav tako pa tudi časa za oba. Se pa pozna, da se vseeno mal spremeni tudi otrokov karakter, in da ni več on središče sveta.Da je še nekdo, za katerega mamica in očka poskrbita. IZVIRNO SPOROČILO: Jančika K temu bi dodala le še to: pri drugem sem bistveno bolj skulirana (čeprav že pri prvem nisem kaj ekstra komplicirala), nič me ne vrže it tira (no, vsaj do danes me ni) in ob otročku uživam veliko bolj kot sem ob prvem (pa ne, da pri prvem nisem; ampak zdaj pač še bolj). Uh, še kar enega bi... pa še pod to bi se podpisala nehaš komplicirat!Pa nisem že prej ne vem kaj, ampak sedaj je pa res vse tako naravno, preprosto...
< Sporočilo je popravil pupic@ -- 12.10.2006 17:51:01 >
|