|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj vi mislite?
17.10.2006 11:54:33   
Anonimen
Pozdravljeni!
Hvala vsem za vse, kar ste napisali. No moj se je vrnil domov, že v petek dopoldan, pa sva se čist tako lepo pogovorila in je rekel,  da ni mislil, kaj slabega, da sploh ni razmišljal, da bi me to lahko prizadelo user posted image . rekel mi je tudi, da ne z njo, ne s katerokoli drugo niam kaj in ne misli imet, pa da če bi že hotel, bi to naredil tako da jaz ne bi videla oziroma vedla. Cel vikend je bil ful pozoren do mene in me razvajal, kao da se mi opraviči za te besede, ki jih je pisal. Saj mu verjamem, da pač res ni bilo mišljeno tako kot je zgledo, bom pa definitivno veliko bolj pozorna zdaj na vsako besedo in kretjo, ki jo bo naredil v njeni smeri.
Ne, onadva nista nikoli kaj imela, ker sva jo midva oba spoznala skupaj na isti dan, tako da to ni to.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
17.10.2006 11:57:26   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljeni!
Hvala vsem za vse, kar ste napisali. No moj se je vrnil domov, že v petek dopoldan, pa sva se čist tako lepo pogovorila in je rekel,  da ni mislil, kaj slabega, da sploh ni razmišljal, da bi me to lahko prizadelo user posted image . rekel mi je tudi, da ne z njo, ne s katerokoli drugo niam kaj in ne misli imet, pa da če bi že hotel, bi to naredil tako da jaz ne bi videla oziroma vedla. Cel vikend je bil ful pozoren do mene in me razvajal, kao da se mi opraviči za te besede, ki jih je pisal. Saj mu verjamem, da pač res ni bilo mišljeno tako kot je zgledo, bom pa definitivno veliko bolj pozorna zdaj na vsako besedo in kretjo, ki jo bo naredil v njeni smeri.
Ne, onadva nista nikoli kaj imela, ker sva jo midva oba spoznala skupaj na isti dan, tako da to ni to.

hmm.. hmm... clouded future..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.10.2006 23:59:57   
viv_
Jaz imam enega kolega, ki mi skoraj vedno reče srce - ampak ne po slovensko, naglasi po hrvaško user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.10.2006 0:14:25   
Anonimen

opraviči za te besede, ki jih je pisal.

Kot prvo res lepo, da si nam povedala kaj se je dalje zgodilo, to redko katera naredi in mi se pol sprašujemo kaj se je zgodilouser posted image

Kako to misliš besede? kaj jih je bilo več? Mislim da si omenjala samo eno besedo SRCE?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
18.10.2006 6:25:58   
Anonimen
Moški poznamo moške in verjemi mi so te njegove besede ravno tako, kot da si ga zasačila na njej v ekstra seksi pozi. Žal, ampak tako je. Ne, ni! Skuliraj se malo pa malo več zaupanja, ta mail ti ne bo ničesar povedal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
18.10.2006 7:30:37   
Anonimen
Dobro jutro!

Nivess, ja saj taka konkretna beseda je bila samo ena (srce), mene so pač zmotile še nekatere druge. Pa dobro, to zdaj ni več važno, rada bi čimprej vse pozabila, da lahko živim normalno naprej, ker če česa ne maram, je to nenormalno ljubosumje in res ne bi rada postala ena od ljudi, ki vidijo v vsakem človeku istega spola nevarnost.

Tudi tebi Zahi, hvala za mišljenje, samo verjemi mi da najina prihodnost ni zamegljena, saj nisem mislila da ne bo smel z njo komunicirati, pač valda da ča pa ji bo rekel še srce al kaj podobnega, pa mi ne bo pasalo.

Sicer pa kot sem že rekla, to poglavje je zame zaključeno, pogovorila sva se in razčistila situacijo, tako da lahko živima normalno naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
18.10.2006 7:41:30   
didi1
Mogoče ji je to napisal iz navade,zato se ne sekiri,bodi pa malo pozorna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.10.2006 7:44:20   
didi1
No potem je pa sploh super da sta razčistla!

(odgovor članu didi1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.10.2006 16:40:14   
tehnofil
ker če česa ne maram, je to nenormalno ljubosumje

Vedno obstaja tudi zdrava mera ljubosumja. Še posebej takrat, ko so razlogi upravičeni zaradi trenutnih dogodkov ali preteklih izkušenj.

Tako, da ne skrbi. Nisi nenormalno ljubosumna. V bistvu vidim, da veliko manj kot mi ostali. user posted image
pogovorila sva se in razčistila situacijo

user posted image To bo pokazal čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.10.2006 22:38:00   
Anonimen
no jaz pa rada vrtam še malo dalje....

ja čisto logično je, da ti bo rekel, da ni nič, da je to kar tako itd..pa ja ne pričakuješ, da ti bo priznal, da mu je všeč. Halo? Valjda da ne

zdaj pa ti sama sebi odgovori. Ali je v njegovi navadi, da še komu razen tebe reče srce (sestri, prijateljici, kolegici, teti) in je to v njegovem besednjaku kar pogosta beseda tudi za druge ljudi, ali pa je to napisal samo tvoji prijateljici?

Ker v tem primeru meni to ni tako nedolžno...

Če bi meni kdo napisal mail z naslovom Hey srce, bi si rekla, evo temu tipčku sem pa vsaj majčkeno všeč...

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
19.10.2006 8:13:01   
tanikaa
Moj bi že moral umreti od ljubosumlja. Pa tudi jaz.

Moj dobro ve, da se v službi zafrkavamo in rečem sodelavcu: Ja, danes boš pa sam doma. Bom malo prišla na kavico. Ampak, draga moja to je čisti hec. In tudi sodelavki rečem, naj se spuca vstran od njega, ker je on moj. Pa je tudi hec.

Pa sestrinega partnerja tudi večkrat stisnem k sebi, ko odhajata nazaj v Ljubljano. Pa tudi lubčeka mu dam na lice. S tem mu izkažem samo to, da ga sprejemam in da ga imam rada...kot sestrinega partnerja.

In tudi moj kdaj pa kdaj pove kak kompliment moji sestri, pa si nikolin nič ne mislim, nikoli ne zganjam panike.

Hmm, zdaj se vprašam, če mogoče ni kaj narobe z namiuser posted image  Ampak mislim, da ni. Imamo se pač radi. Pa v službi se pač radi zafrkavamo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.10.2006 8:29:01   
kalbo
Čisto nič ni narobe z nami...te stvari spadajo k zdravem odnosu. Madoniš, kam bi pa pršli, če nebi mogel javno povedat da mi je všeč recimo ritka od Tanikee. Al pa da bi jest zganjal paniko ko se okol moje smukajo tam v pekarni....user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?