|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spalna vreča že za novorojenčka?
11.10.2006 9:06:57   
Anonimen
Zanima me, če je za novorojenčka že primerna spalna vreča ali sta ga prvič dali spat vanjo, ko je bil malo večji? Ker bomo zimski pa ni lih fajn da se odkriva ponoči.
Pa glede na to, da bomo rodili enkrat januarja ali začetek februarja, me zanima katero velikost spalne vreče naj kupim, saj bom za drugo zimo rabila večjo? A sploh so tok po velikostih? user posted image
Aja, poleti pa niso v vreči, ne? Je vseeno če se mal odkrijejo al kako?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spalna vreča že za novorojenčka?
11.10.2006 9:17:08   
Jančika_
Naša dva sta poletna. Prvi je šel v vrečo pri treh mesecih, drugi pri dveh - ko sta začela toliko migati, da sta se odkrila. Prej itak ležijo pri miru. Tavečji ima tudi poletno vrečo, to je taka čisto tanka frotirasta zadeva, kupljena v Sparu, namesto rjuhice.

Vreče so seveda po velikostih. H&M ima najmanjšo 0-4 mesece, naš 3-mesečnik še ravno paše vanjo. Tavečji ima pa ono do 36 mesecev. Ne vem na pamet, koliko je vmesna velikost, menda tam nekje 80user posted image , ma ne da se mi it zdajle brskat. Skratka ja, po velikostih so. Tele od H6M so fine, take mehke, pa še drage niso pretirano, 4 jurje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2006 9:19:55   
viv_
Oj,

moja ta prva je decembrka. Tako kot je napisala Jančika, na začetku itak ležijo pri miru in ni panike. Potem pa odvisno od otroka. Mi smo jo dali pri ene pol leta v vrečo. Za poleti sem ji pa dala narest take čist tanke, samo iz ene plasti bombaža. Do dobrih dveh let je potem spala v vreči, nakar se je odločila, da bo melaa kovter in je kar OK, se ne odkriva tok.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2006 9:20:20   
SašaR
Naša je zimska in je v vreči od prvega meseca naprej. 

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2006 16:09:57   
Anonimen
mi smo novemberski, pa je vrečo dobil šele proti spomladi, ko so nehali kuriti. Mislim, da je boljše, če od začetka ni v vreči. Ker ko se bo začel obračati, se bo brez vreče tudi lažje obrnil. JAz sem ga samo s poplonon pokrila. Saj 1. mesec se itak ne obračajo in ostane v postelji kot je.

(odgovor članu SašaR)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2006 23:01:34   
rija
Moj je januarček, pa nismo imeli spalne vreče...smo jo nabavili šele takrat, ko se je začel sam obračati in premetavati. Prej pa se mi zdi brez veze.

Poleti pa ni šans, da ga dam v vrečo.....je spal samo v bodiju brez rokavov.....in plenici, pa je bilo preveč.....če sem ga pokrila z rjuho, je že rjovel....user posted image

Maš pa spalne vreče različnih velikosti in z enimi trakci, da reguliraš dolžino. Meni sicer ti trakci niso ok, ker je potem vreča na spodnji strani zadebeljena. Raje kupim tako, da mu ni pretirano velika. Jih imaš v kik diskontu za 2 jurja.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2006 11:38:11   
x_srečka_x
Moja je septemberska in jo bom dala v vročo šele ko se bo začela odkrivat, Zdaj pa tako ali tako zaspi tako kot jo daš spat in se nič ne odrkiva.
Za vstajanje ponoči pa jo lahko še vedno zaviješ samo v dekico, ali pa jo stisneš k sebi in pokriješ s svojim kovtrom, saj je tako topel.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2006 11:47:48   
sazi
moj januarček bi bil tudi v vreči že od začetka, če ne bi imela toliko težav ponoči z dojenjem, polivanjem... - se je prvi mesec izkazalo, da spalna vreča ni fajn ideja, je pa v njej od 2. meseca, z izjemo poletne vročine, ko je spal samo v bodyju s kratkimi rokavi in pokrit s pleničko.
imamo pa tako vrečo brez rokavov
prej smo imeli 0-6 mesecev, zdaj 4-12  razlike v velikosti so res velike in nekako ne moreš dati notri 2-mesečnika, če je vreča za 4-12 - se v njej kar izgubi

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?