|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nove igrače - čiščenje
10.10.2006 21:11:33   
ElaM
Ojla, punce,
mene pa  zanima, kaj naredite z novimi igračami? Jih operete, plastične prekuhate, a jih  tamalčkom daste direkt iz trgovine ? Naša ima polno nekih cvilečih igrač, pa igrač z baterijami in zdaj ne vem kako naj jih očistim pred uporabo, ker naša bi vse pojedla?user posted image

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nove igrače - čiščenje
10.10.2006 21:12:26   
Anonimen
user posted image dam direkt iz trgovine. zaenkrat sta še obe živi user posted image

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2006 21:15:47   
Maxica
Jaz sem pa take plastične igrače vedno prej prekuhala, predno jih je dal v usta. Ne vem no, sama jih tudi ne bi hotela take lizati.user posted image  Pliškote pa ne, sem kar pustila, da se je igral z njimi, v usta jih nikoli ni dajal. Edino vsake tolk časa jih operemo na 30.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2006 21:32:16   
ElaM
lara, jest sem do zdaj tud dala direkt iz trgovine, zdaj me je pa prešinlo skozi koliko rok to gre, potem pa tamaučku v usta.user posted image
Jutr bo čistilna akcija.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2006 22:03:00   
Jančika_
Do tega trenutka še pomislila nisem, da bi to čistilauser posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2006 22:07:06   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

Do tega trenutka še pomislila nisem, da bi to čistilauser posted image .

Se podpišem.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2006 22:13:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Irmy

lara, jest sem do zdaj tud dala direkt iz trgovine, zdaj me je pa prešinlo skozi koliko rok to gre, potem pa tamaučku v usta.user posted image
Jutr bo čistilna akcija.user posted image

irmi brezveze, zdej je že itak vse sam počistil in prelizal :)

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2006 6:45:59   
srki
Jaz jih tudi nisem nikoli čistila, pa smo preživeli, še kaj hujšega, ne samo nove, neoprane igrače.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2006 8:07:35   
vesna.com
Če se ti zdi potrebno lahko to zelo fino nardiš z manjšim parnim čistilcem.Tud tiste na baterije.Jst mam enga bolj malega iz neckermanna pa je super za igrače,dude,flaše,krtačke...in seveda za mikrovalovnouser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2006 8:11:01   
PiaM
Z vlažno plenico. Jaz skoraj nobene nisem, ki je bila zapakirana v trgovini.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2006 9:33:19   
cuma
Pri nas pa je čistilni maniak - jaz - vse igrače do 3-4m oprala v stroju oz. plastične s toplo vodo in milom pred uporabo in tudi če so ji npr. padle po tleh doma user posted image (kjer je kdo kdaj pa kdaj vstopil obut) user posted image . Potem sem se zamislila nad sabo in nehala pretiravatuser posted image . Sedaj (ima 10m) dobi novo igračo kar iz trgovine (pliškota) oziroma ji jo malo obrišem z mokro krpo. Igrače, ki ji pa zunaj padejo na tla, pa vseeno operem (to pa rešim tako, da ne jemljemo pliškotov na sprehod, ampak gumijaste ali plastične igrače, saj naša user posted image  še preizkuša gravitacijo in bi bili njeni pliškoti potemtakem vsak dan v stroju user posted image ).

Lp cuma

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.10.2006 9:58:23   
eya
Jaz pa pliškote operem v pralnem stroju, plastične pa mal operem z vodo. Če so z baterijami, potem samo obrišem z vlažno krpo.

Me malo strese, če pomislim, da je igrača kje v kakem skladišču ležala in je šla kak podgana čez njo...fuj...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.10.2006 10:31:06   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: eya
Me malo strese, če pomislim, da je igrača kje v kakem skladišču ležala in je šla kak podgana čez njo...fuj...

IIIIIIUUUUUUUUU, mene tud!!!
Operem pa samo pliškote, no, sem jih samo enkrat, zdej pa že par let nič...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.10.2006 10:45:16   
ElaM
mene je včerej prešinilo, da bi blo dobro igrače oprat, preden jih tamala nese v usta, prej na to še pomislila nisem.user posted image   Je pa zanimivo, cunje vse prej operemo preden jih oblečemo, pa jih tamali ne ližejo.user posted image  Jest še bunde in kombinezone, preden jih bo oblekla.user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

varnost igrač
sindarin

Kako poskrbite, da je otrokova igrača varna?

nič, zaupam prodajalcu (15%)

nič, zaupam proizvajalcu (8%)

preberem deklaracijo (48%)

vprašam prodajalca za več informacij (15%)

pozanimam se pri prijateljih (14%)

Število vseh glasov: 265

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!